of...Romania si politia romana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Adevarul este ca e plina zona de smeccheri. Pe aleea din fata accesului principal este sens unic; credeti ca e toata lumea dispusa sa dea ocol cladirii? Nuuu...sa vedeti agitatie, aleea e stamta, nu au loc doua masini, soferii nervosi...
Si repet ce spuneam: accesul cica era restrictionat, dar probabil trebuia un pluton de jandarmi sa se tina de mana si sa formeze o bariera umana.
Macarie, sunt convins ca nu ai stiut si te-ai bagat acolo. Chiar sunt. Dar la ce vad eu acolo de doua ori pe saptamana, nu face cinste multor parinti. Fara nici o legatura cu politia.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

nu am stiut , normal ca nu ma bagam , am vazut si eu multe certuri , parinti de mana cu copii se balacaresc cu alti parinti , este de vise rele , ma uit si ma minunez cata....poate fi in mintea unui parinte of,
eu am scapat neridicata ca sunt iute de picior dar nea stricat seara
sambata cand ma duc am sa ma uit atent la semnul interzis ca iti spun sincer Rufus ca nu l-am vazut , eu vin dinspre podul vitan , sper ca nu am intrat aiurea pana acum sa ingros randul nesimtitilor

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

sambata cand ma duc am sa ma uit atent la semnul interzis ca iti spun sincer Rufus ca nu l-am vazut , eu vin dinspre podul vitan , sper ca nu am intrat aiurea pana acum sa ingros randul nesimtitilor

Mai, sincer, nu ma gandeam ca e cineva care nu vede ca-i interzis...eu credeam ca doar nu le pasa.
Dar, dupa cum spui...m-am mai linistit
Acu' e drept, nu stiu din ce parte mergi tu...dar sensul legal este cel dinspre intrarea in parc spre Bd Tineretului. Ma refer la aleea din fata intrarii...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Macarie, in alta ordine de idei, vad ca ai copil de aproape 4 ani: la ce curs(uri) ai inscris-o la Palatul Copiilor pe fetita? Cat costa/sedinta sau / luna?
Ma gandeam sa inscriu si eu fetele la un moment dat, si stiam ca sunt preturi accesibile.

Promit sa fi atenta unde parchez

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

monicabo, eu am inscris-o la Allegrtto si Dans AS , muzica si dans
as fi vrut sa o inscriu si la pian si pictura dar m-am trezit tarziu si nu mai erau locuri
inscrierile se fac in septembrie dar daca incerci acum cred ca vei reusi
preturi .....la muzic costa 50 lei pe luna si la dans am platit pe tot anul scolar 320 lei , dar acesti banutii nu sunt taxe sunt sponsorizari din partea mea,, mi sa spus clar daca vreau sa dau dau daca nu ...nu , nu ma obliga nimeni dar mi sa parut ok sa dau pt ca doamnele chiar se ocupa
fiecare curs variaza intre 30 lei si 50 lei pe luna
mie una mi se pare ok , am avut-o la balet pe la piata victoriei facea si plate-am 200 lei pe luna si o duceam o data pe saptamana , la palat la dans are de 2 ori pe saptamana si muzica o data
noi mergem miercuri la dans daca vrei ne putem intalni la palat sa iti mai arat din ele cu toate ca sunt convinsa ca te descurci dar ....nr meu de tel este la linkul de pe picasa , il ai mai jos
te ajut cu placere
ai zis fete....sa inteleg ca sunt 2 fetite , la tine totul se dubleaza dar este cel mai ieftin asa si sunt profesori excelenti in palat

---------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput