Wii vs. XBox

Wii vs. XBox | Autor: Victoria_mami

Link direct la acest mesaj

Iar eu Pentru ca Victoria e la tratament si nu putem merge in locuri de joaca si la noi iarna-i lunga si e frig rau, da' tot avem nevoie de miscare, ne-am gandit sa ii luam de Craciun un joc de genul wii sau xbox, dar nu stim de care. Victoria are 3 ani jumate si vrem jocuri care sa o determine sa faca miscare: dans, de ex. Eu habar nu am ce fel de jocuri exista ptr. sistemele astea, mai ales ptr. copilasi asa mici. Deci, care sistem e mai bun, si mai indicat ptr. un copilas asa mic? Si ce jocuri sa-i cumparam?

Va multumesc.

Edit: care-i diferenta dintre 360 si Kinect? Sotul meu menstionase "Connect" aseara nu stiu daca nu-si amintea el cum ii zice si e de fapt Kinect sau exista si Connect?

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Desiree,

Noi avem si xbox cu Kinect (nu exista connect) si wii.
Fimiu mic e tare pasionat de dans si imi scoate sufletul din mine cind ma pune in competitie cu el.

Diferenta intre wii si xbox kinect este ca la kinect nu mai exista controler...corpul tau devine controlerul pentru joc.

Gasesti jocuri pentru miscare la ambele, dar mie mi se pare xbox mai reusit.

Favoritul nostru pentru dans este Just Dance 3 (acum a aparut) pentru ca te lasa sa te joci cel putin 2 persoane simultan (sau mai multe). La celelate trebuie sa faci cu rindul (daca te joci in mai multi) si imi plac cintecele mai mult.

Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ocebine, multumesc. Acum avem 'program' de facut pizza din plastilina, dar mai citesc, printre 2 pizza

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Ocebine, ce alte jocuri mai sunt, tot asa, care necesita miscare? Eu am zis de dans, ca ala mi-a sarit in minte, dar probabil ca mai sunt.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Noi avem si Wii si X Box si Xbox 360!

Pentru Victoria,Wii este cel mai potrivit,pentru wii gasesti jocuri in categoria ei de virsta!

Pe Wii se pune praful de ceva ani,din pacate,nu a stirnit asa mare interes!(in cazul nostru)

X boxurileis pentru fecioru' meu,cavaler de acum!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Noi avem si Wii si X Box si Xbox 360!

Pentru Victoria,Wii este cel mai potrivit,pentru wii gasesti jocuri in categoria ei de virsta!

Pe Wii se pune praful de ceva ani,din pacate,nu a stirnit asa mare interes!(in cazul nostru)

X boxurileis pentru fecioru' meu,cavaler de acum!

Dana

Deci, exista Xbox, Kinect, 360, wii! M-ai bagat mai in ceata! Mai dragelor! Eu NU stiu nimic de-astea, (vezi si subiectul cu e-reader) , deci, iesplicati, va rog. Gluma-gluma, dar acum serios, care e doferenta intre xbos, 360 si kinect? Ca ma gandesc, totusi, ca wii e cam... depasit deja si mi-e ca in curand nu o sa mai gasim prea mult jocuri. Sau gresesc? Stiu doar ca am auzit de wii acum cativa ani, parca inainte de a se naste Victoria se omora lumea ptr. ele prin magazine... sau era vorba de altceva si le incurc eu si wii nu e totusi asa 'vechi'?

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am vazut doar Xbox, la sora mea, care are o fetita de 3 ani, si ea si copiii mei s-au jucat de-au ametit :P
deci pot sa zic ca era ok, acuma de wii nu stiu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Pai desiree,nu ma pricep nici eu prea bine,sunt diferentziate de o serie de particularitatzi tehnice!Placa grafica de exemplu,care e mai performanta cu fiecare aparata!

Ordinea este XBox,Xbox 360 si XBoX Kinect!

Parerea mea este ca pentru copii asa micutrzi cel mai potrivit este Wii,care este o alta consola,ce nu are nimic in comun cu xboxurile!

Oricum nu te vei opri doar la Wii(in cazul in care ramii la varianta asta)pentru ca i nevoie de alte elemente ajutatoare mai ales pentru jocurile cu miscare!

Itzi trebuie de exemplu (uite imi scapa numele acum)o chestie pe care stai cu picioarele pentru a putea juca jocurile cu miscare!

Dana

Mergi la inceput

Sabina, ce fel de xbox? Ca se pare ca-s vreo 3. Oricum, noi ne-am 'orientat' spre kinect (Il cumpara sotul de la servici cu discount, daca e bun). E bun? Si ce jocuri recomandati? Pe langa Just Dance 3?

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Kinect-ul este asa cum spune ocebine,corpul tau este cel ce controleaza jocul!Este ultimul "racnet"in materie d ejocuri!

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Kinect-ul este asa cum spune ocebine,corpul tau este cel ce controleaza jocul!Este ultimul "racnet"in materie d ejocuri!

Dana

Super! Ca nici nu vreau o mie de alte accesorii la el. Cum spuneai, la wii iti trebuie 'chestiile' alea: Racheta de tenis, crosa de golf, etc.

_

VICTORIA

Mergi la inceput