Infectie urinara cu e.coli
Raspunsuri - Pagina 3
J.D. spune:
Ilona, incearca sa intrebi alt medic, chiar nu stiu ce sa/ti spun. poti incerca chiar pe internet pe un site medical. sanatate multa si tine/ne la curent.
Finn Constantine 15.10.2009 si 20+ Euan Tudor
Baby1320 spune:
Din proprie experienta iti spun sa mai faci o data. Daca prima oara au iesit atat de multe, nu stiu ce sa zic, dar eu as mai face a 3 oara la un alt laborator. E mai sigur asa. Infectia asta urinara cu e-coli se poate manifesta foarte nasol la un moment dat. Am mai povestit ca eu am trecut prin asta cand Joshua avea 10 luni ..
Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010
ILONA_21 spune:
LUNI AM SA MAI FAC ODATA UROCULTURA,J.D AM SA INTREB SI ALT MEDIC CHIAR SI PE UN SITE PT CA AICI LA MINE DACA TE DUCI LA ALT MEDIC NICI NU TE MAI BAGA IN SEAMA TREBUIE SA TI DE UNU SAU DACA E INCERC LA UN PARTICULAR AM SA VA TIN LA CURENT CU TOT.
VA MULTUMESC MULT PENTRU SFATURI SPER SA IASA INTR-UN FINAL DACA ARE CEVA SAU NU CA SA STIU SA IL TRATEZ
ILONA_21 spune:
Am facut pentru a 3a oara urocultura a iesit ca nu are nimic totusi baietelul faci pipi des si cate putin i-am zis medicului si mi-a dat CEDAX si IBALGIN.Nu stiu ce sa fac sa il las asa si sa-i dau antibioticul sau sa nu il dau?
J.D. spune:
Ilona, nu.i da antibiotic daca nu a iesit nimic la analiza. Stai cu ochii pe el in continuare si daca ti se pare ceva suspect fuga inapoi la doctor. sanatate multa!
Finn Constantine 15.10.2009 si 20+ Euan Tudor
ILONA_21 spune:
Am facut urocultura iar pentru a doua oara de cand ne-a iesit infectia cu e.coli si acum este negativ probabil atunci este posibil sa fi fost greseala de laborator acum am facut la laboratoare diferite