Infectie urinara cu e.coli

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILONA_21 spune:

Urocultura am facut-o a iesit e.coli"numar unitati formatoare de colonii-peste 100.000/ml "exact asa scrie.Ce inseamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

inseamna ca are infectie!!!

prezenta a peste 100.000 UFC ( unitati formatoare de colonii) este certa pentru diagnosticul de PIELONEFRITA

du/te cu el la spital, nu mai sta. trebuie tratament. infectia a juns la rinichi . citeste aici

http://www.pediatrucluj.ro/2011/05/11/infectia-urinara/

Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Am fost la medic si nu ne-a dat tratament pana nu repetem urocultura miercuri trebuie sa luam rezultatul totusi nu trebuia sa-i de-a tratament nimik intre timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Si eu cu Ilinca, 7 ani ne luptam cu e-coli, Ilinca e la a doua tura de infetie 500,000 a avut, eu nu mai stiu cat.
Miercuri repetam analiza dupa o saptamana de Sumetrolim, Uricol si extract de mladite de merisor, speram sa fi scapat.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ILONA_21

Am fost la medic si nu ne-a dat tratament pana nu repetem urocultura miercuri trebuie sa luam rezultatul totusi nu trebuia sa-i de-a tratament nimik intre timp?

ANDREI CATALIN (02.09.2006)

nu este normal sa stea copilul cu infectie in corp. trebuie tratament. ai fost la spital la urgenta? ai grija ca se poate agrava.

Mergi la inceput

Am fost si la urgente si la medicul despre care v-am zis ca am mare incredere si nu ne-a dat nimik asta ma ingrijoreaza cel mai tare sa nu se agraveze,ambii medici mi-au zis ca nu e nimik grav poate sa mai astepte pana i vine rezultatul la analiza

Mergi la inceput

ilona, nu stiu ce sa/ti spun. Cat dureaza sa primesti rezultatul de la urocultura? Aici dureaza 1-2 zile. Sanatate multa si stai cu ochii pe baiat. Daca cumva nu se simte bine sau face temperatura fugi cu el la spital.

Mergi la inceput

La noi rezultatul la urocultura este de 4-5 zile azi trebuia sa iau rezultatul dar nu este gata a ramas pe joc sunt foarte atenta pana acum nu avem probleme baietelul se comporta normal dar e grija care ma sperie ca are ceva si nu pot sa il tratez

Mergi la inceput

Ilona, ai ceva vesti? Copilasul e bine?

Mergi la inceput

Am luat rezultatul la urocultura acum ia iesit bun sa-i mai repede odata totusi ce eroare sa fii fost la laborator acum am facut la alt laborator si a iesit buna sa-i mai fac si a 3 a oara?

Mergi la inceput