Infectie urinara cu e.coli
Raspunsuri - Pagina 2
ILONA_21 spune:
Urocultura am facut-o a iesit e.coli"numar unitati formatoare de colonii-peste 100.000/ml "exact asa scrie.Ce inseamna?
J.D. spune:
inseamna ca are infectie!!!
prezenta a peste 100.000 UFC ( unitati formatoare de colonii) este certa pentru diagnosticul de PIELONEFRITA
du/te cu el la spital, nu mai sta. trebuie tratament. infectia a juns la rinichi . citeste aici
http://www.pediatrucluj.ro/2011/05/11/infectia-urinara/
Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor
ILONA_21 spune:
Am fost la medic si nu ne-a dat tratament pana nu repetem urocultura miercuri trebuie sa luam rezultatul totusi nu trebuia sa-i de-a tratament nimik intre timp?
Mada spune:
Si eu cu Ilinca, 7 ani ne luptam cu e-coli, Ilinca e la a doua tura de infetie 500,000 a avut, eu nu mai stiu cat.
Miercuri repetam analiza dupa o saptamana de Sumetrolim, Uricol si extract de mladite de merisor, speram sa fi scapat.
Ilinca si Rares
J.D. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ILONA_21 Am fost la medic si nu ne-a dat tratament pana nu repetem urocultura miercuri trebuie sa luam rezultatul totusi nu trebuia sa-i de-a tratament nimik intre timp? ANDREI CATALIN (02.09.2006) |
nu este normal sa stea copilul cu infectie in corp. trebuie tratament. ai fost la spital la urgenta? ai grija ca se poate agrava.
ILONA_21 spune:
Am fost si la urgente si la medicul despre care v-am zis ca am mare incredere si nu ne-a dat nimik asta ma ingrijoreaza cel mai tare sa nu se agraveze,ambii medici mi-au zis ca nu e nimik grav poate sa mai astepte pana i vine rezultatul la analiza
J.D. spune:
ilona, nu stiu ce sa/ti spun. Cat dureaza sa primesti rezultatul de la urocultura? Aici dureaza 1-2 zile. Sanatate multa si stai cu ochii pe baiat. Daca cumva nu se simte bine sau face temperatura fugi cu el la spital.
ILONA_21 spune:
La noi rezultatul la urocultura este de 4-5 zile azi trebuia sa iau rezultatul dar nu este gata a ramas pe joc sunt foarte atenta pana acum nu avem probleme baietelul se comporta normal dar e grija care ma sperie ca are ceva si nu pot sa il tratez
ILONA_21 spune:
Am luat rezultatul la urocultura acum ia iesit bun sa-i mai repede odata totusi ce eroare sa fii fost la laborator acum am facut la alt laborator si a iesit buna sa-i mai fac si a 3 a oara?