Prematurii-Esente tari se tin in sticlute mici 23

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loys spune:

Paste fericit!!!Hristos a Inviat!!!!:*:*:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Hristos a Inviat! Va doresc sarbatori linistite, cu multa lumina in suflete, alatyuri de copilasii vostri minunati!

Eu n-am mai trecut de multisor pe aici. Motivul e ca m-a marcat asa mult prematuritatea copilasului meu incat ma atingea orice urma de suferinta a altui copilas prematur. Din fericire timpul a mai vindecat. Minunea mea are acum un an si 4 luni e un super baietel. Eu l-am nascut la 34 de sapt. Avea atunci 2 kg, dar multumim lui Dumnezeu ca nu a avut nici o alta problema decat luatul in greutate. A recuperat excelent, astfel incat la 6 luni arata ca un bebe nascut la termen, la 11 luni si jumatate (necorectate) a facut primii pasi singurel, iar acum deja e un nazdravan. Va pup si va doresc multa, multa sanatate voua si puiutilor luptatori !
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Hristos a inviat! Chiar daca vremea a fost cum a fost, sper ca am avut toate un paste fericit!Datele pentru prima pagina sunt: 27 Decembrie 2011, Ilinca Stefania - 790 gr, 31 cm, 31 sapt. Apgar 7/8MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

wow toniro, nu a fost si dismatur printesa ta?
spun asta pt ca strumf a fost orpit din evolutie asa:corpul nu a mai crescut de la 29 de sapt(femurul, membrele nu au mai crescut deloc), iar creierul, perimetrul crenian de la 31 de sapt, in timp ce sarcina a avut 33 de sapt cand am nascut.
la 31 de sapt avea 1,800 kg si asa a ramas pana la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joklk spune:

Sa va povestesc despre noi....ca imaginatia Karlei ma da gata. Luni am descoperit ca fiica mea are o sora - Mimi Popo Momo - care e mai mare decat ea. E o fetita blonda si locuieste in cimitir. Lucreaza la furnici si doarme intr-un lan de flori de mac. Nu ii place ciocolata dar bea lapte si nu ma cunoaste decat pe mine nu si pe tata Karlei. Ele se intalnesc zilnic si se joaca.
De luni incoace zilnic se povesteste de Mimi Popo Momo. Azi a luat-o cu noi la cumparaturi. Eu o tineam pe Karla de mana, Karla pe sora ei.....Pe mine ma distreaza toata povestea asta. Culmea e ca desi povesteste frumos despre ea si spune ca ii e draga nu imparte nimic cu ea. Mimi sta cu noi la masa dar nu ii da din mancare sau din jucarii pentru ca nu a fost cuminte.
Deci va spun ca e o intreaga veselie cu Mimi la noi in casa.Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

joklk,
iti spun ceea ce stiai si singura:existenta prietenilor imaginari e semn de inteligenta superioara!
felicitari pentru strumfita inteligenta!
intra in jocul ei, incearca sa vb cu mimo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Histamina, ba da, piticoata mea era dezvoltata asa: cranian 31 saptamani, torace 28 saptamani si femur 26 saptamani. RCIU sever - asa ma si avea in agenda telefonului medicul meu ginecolog. Acum am terminat o criza de colici, sunt cam ravasita, am intrat sa dau buna seara - de fapt noapte buna! MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

tonirro,
e asa frumos cand vezi ca de la ceva imposibil ai o minune sanatoasa si stai sa vezi cat de jucausa o sa fie!
inc anu imi revin.in poza zici ca e strumf de la 3 sapt pana pe la 3 luni.

raportam 82 de cm si 8,600!
urcam scarile fara sa ne tinem de nimic, le coboram tinandu-se din cand in cand de balustrada!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasima spune:

Salutare tuturor!
Am intrat aproape in fiecare zi sa vad ce noutati mai sint pe aici, dar stau f f prost cu timpul,toata ziua trebuie sa alerg dupa pitici pe afara.
Noutatile la noi ar fi ca am reusit sa obtinem formularul E112 si pe 9 mai vom fi in Austria pentru operatia lui Filip.Sper sa decurga totul bine si sa ne intoarcem o.k.Doar la inceputul lui iunie facem 2 ani si trebuie sa fim in forma.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

danuta,
da-mi rogu-te exact ziua de operatie si numele strumfului pt pomelnic la cineva super tare in rugaciune!

Dumnezeu si Maica Domnului sa va ocroteasca!

Mergi la inceput