Sfatul batranelor (9)
Raspunsuri - Pagina 4
viviana spune:
Azi am chef de un film politist bun. Din 2010 sau 2011.
Vreo sugestie?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Ioana_Pos spune:
As zice: asumarea raspunderii guvernului Boc, seria I, II, III, XXX ca nici nu mai stiu cate sunt
kariguld spune:
Ioana, am sa pun linkul de unde am luat reteta. doar ca eu adaug in plus nuci maruntite si ceva mai multa scortisoara. iar la aluatul care se toarna pe deasupra, n-am turnat peste tot, am lasat parti libere sa se vada marul.
http://savalaura.blogspot.com/2010/08/prajitura-turnata-cu-mere.html
nimik domestic n-am facut azi, m-am ocupat cu altele... mai psihologice.
de maine ma'ntorc n-apoi la cele practice. a nu se intelege ca m-am dedublat.
Ioana_Pos spune:
Kari, am citit reteta si
Fetelor, nu cititi fraza urmatoare ca e semn de 'roza' clara - saraca Kari a spus cat se poate de clar, dar eu am uitat de la mesaj la reply Am niste nelamuriri: cand zici ca 'pui pe deasupra', aica pui pe (la final pe deasupra prajiturii zahar + nuca) sau pui in plus (nuca in amestecul de mere inainte sa il bagi la cuptor a doua oara). Eu as pune in ambele cazuri
Si merele alea calite cu zahar le calesti singure sau in ulei? Eu am incercat o singura data sa calesc in ulei si nu mi-a placut cum au iesit - dar se poate sa fi facut eu ceva aiurea.
mihaela_s spune:
Ioana, multumesc. Si mie imi place.;-)
Eu am ajuns pe continent dupa un drum valurit tare pe mare. Vant puternic, noroc c#259; a venit vaporul, au astia un curaj...
Merg cu busul acum si ascult Pittis. Si citesc materia la ingrasat;-) . In ajun adica.
mihaela_s spune:
Ah prajitura turnata e febletea mea. Eu nu calesc merele, le amestec doar cu zahar #351;i scortisoara. Iese delicioasa. Se face si cu branza, la fel de buna.