Colectia de toamna-iarna 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 8
bianca_mo spune:
N-am intrat de mult, asa ca le urez tuturor copilasilor colectiei LA MULTI ANI, sa fie sanatosi, fericiti si sa se bucure de cadouri...
Am vazut ca vorbeati de dopuri, otite,(Maria). Serban a avut dopuri de ceara si un orl-ist foarte apreciat aici ne-a indicat sa ii punem cu pipeta cate doua picaturi de ulei alimentar la temperatura camerei in ureche si sa stea culcat, 5 min la fiecare ureche. O ureche s-a curata singura, din cealalta a scos el ce nu a iesit dupa trei zile de tratament. Si Serban a avut atunci otita seroasa, i-a trecut dupa o saptamana de maxitrol in nas...
Va doresc tuturor zile frumoase si copii sanatosi!
roxisialexia spune:
maria,la noi s-a rezolvat cumva si cu timpul.Alexia acum pare ca aude fara probleme, dr GHe de la budimex ne-a recomandat sa nu o operam la inceputul anului. desi audiograma facuta la cmu arata ca este afectat auzul, nici nu a vrut sa se uite peste valori.
ce-i drept ca din iarna am cam terminat cu mucii si am luat-o cu laringite/faringite/amigdalite/viroze stomacale/probleme cu afte in gura, tuse de toate felurile
deci, cheia este nasul vindecat.
Multa sanatate micutei , mergeti la dr sa o vada, fiecare copil este diferit.
Mai nou acum ni se recomanda sa scoatem amigdalele , no way.. au rolul lor si nu i le scot sub nicio forma.
Matei are puroi in gat, din nou suntem pe zinatt dupa numai 1 luna de zile, si am facut exudat dupa ultimul episod si era clean.
meems spune:
La Multi Ani poetului boem, cel marinimos, milos, prietenos, intelept, si iubitor!
Anda, sa-ti traiasca feciorul, sa fi mandra de el, si sa-ti aduca infinite bucurii!
madau spune:
N-am mai intrat de o mie de ani, va citesc aproape zilnic dar in ultimul timp mi-as fi dorit ca ziua sa aiba vreo 60 de ore. Am inceput un business extra cu biju' si imi mananca tot timpul. Acu' dupa sarbatori sper sa ma linistesc si sa-mi trag sufletul
In alta ordine de idei noi sunt ok, n-am cu ce sa ma laud dar nici de ce sa ma plang.
Si asa de incheiere ca fug sa duc maimutza la gradi, zic sa urez si eu poetului Nichita LA MULTI ANI, SANATATE SI O COPILARIE PLINA DE BUCURII!!!!
Pupam pe toata lumea, sper sa mai apuc sa intru curand
lavi02 spune:
La multi ani Nichita!
Sa fii sanatos, sa ai o viata interesanta, sa fii fericit si implinit!
Anda, sa-ti traiasca iubirea cea mai mare!!
Odiseea bolilor continua, Nati a facut varicela.
Probabil nu va amintiti, si Silvia a facut varicela in timp ce eram insarcinata cu Natalia. Eu din fericire am facut in clasa a VIII-a, cazurile de recidiva am inteles ca-s foarte rare. Sper sa n-am tocmai ghinionul asta.
Anda n-am gasit apartament, Virgil se ocupa cu cautatul, eu doar dau reject la ce gaseste el. Nu stam sub cerul liber, deci astept sa apara ceva misto.
Madau bravo pt afacere!
Lavi 18 fix
maria_alexia spune:
La multi ani, Nichita!
Sa ai o viata minunata si multa fericire!
Anda, aniversare fericita poetului!
Lavi, offf. Insanatosire buna Natiliciului, sa treci si tu si bebita cu bine peste episod .
Multumesc , sapt. viitoare avem programare la ORL.
lavi02 spune:
Maria, bravo pt programare la ORL! Si eu votez pentru, mai ales daca aveti un medic bun.
anda77 spune:
multumim pentru urarile frumoase, si chiar sunt frumoase nu zic doar asa...
sa va traiasca si voua copiii!
biata natalia...mixtura mentolata de cateva ori pe zi, nu uita lavi. tu stai acasa? stii ca ai dr la concediu? iti da medicul de familie 2 sapt (parca) pt stat acasa cu minor cu varicela.