Colectia de toamna-iarna 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

La multi ani, Flavia!

La multi ani, Mateea!

eu inca fac cutii, incerc sa scap de cat mai multe lucruri, de-astea.
au venit usile, 6/7 reusite (un procent f bun, zic eu)
partea negativa, a cazut jumate din tencuiala tavanului din sufragerie - nu a fost ranit nimeni dar tb dat totul jos, tencuit din nou, bagata iar instalatia electrica ... d'astea.
Eu sunt insa foarte relaxata, a fost un rasarit extraordinar in dimineata asta in Bucuresti, de muuuult n-am mai vazut unul atat de frumos, rosu si cu nori, care se reflecta in baltoace... foarte energizant. si n-a fost foarte frig, nu batea vantul. un fel de ideal de toamna/iarna.

in alta ordine de idei, eu am devenit fan omega 3, a inceput si paru-mi sa creasca, n-am racit in toamna/iarna asta (si nici copii)(si poate-i efectul placebo, but who really cares). nu stiu de alte vitamine & stuff. (a, si mai beau ceai = fiertura de scortisoara & ghimbir, nu se pune la vitamine, dar face bine la ficat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

copii, afara de cristina cu a ei elise, carora le-am urat pe Fb, habar n-am cat de in urma mai sunt cu aniversarile, ofof. La multi ani maria a ioanei, alexandra a lui pischi, sergiu al silviei, vlad al georgianei, oana a elei, flavia a marei si mateea a gabrielei!!!

imi pare tare rau ca n-am mai vazut-o p-aici pe joy. apoi de madutza stie cineva ceva? ce-o mai face orlando cu alergiile lui... aveti vreo data de contact, as vorbi eu cu ea...

trageti tare, fetele cu mutatul, poate apucati sa aveti Craciun in casa noua, ceea ce ar fi superb (zic eu..). lavi, tu ai gasit ceva? acu' vine stefania..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

eu sunt happy (deocamdata - inca n-am confirmare "de sus") caci mi-am socotit mai bine zilele de concediu ramase si am destule incat sa pot face si cozonaci inainte de Craciun
... ca tot pomenea Corapina de micile bucurii ale zilei...

si as mai avea vreo 2 zile si dupa Craciun, in care tare am pleca pe undeva, dar nu stiu unde...

partea proasta: iar o suspectez pe Ana ca nu aude 100% ok, probabil muculetii semi-permanenti din ultimele luni i-au afectat iar urechiusele (anul trecut facuse otita seroasa la aceeasi faza ).
Pediatra nu s-a stresat, zicea ca e normal sa reactioneze asa daca a facut odata, probabil asa e conformatia.
habar n-am cum sa tratez pb pe termen lung, asa n-as mai traumatiza-o pe Ana pe la ORL...

Anda, Nic ce mai face cu otitele?

Roxi, Alexia sper ca a trecut cu bine peste episoadele de otita, din cate am inteles cand mai cresc mai scapa de probleme

Mergi la inceput

apropos de ziua de nastere in california, a riannei, chiar ieri ma intreba nichita cand o sa-si faca si el ziua in parc...m-am abtinut la primul raspuns, - doar homeless poate - si i-am explicat in ce parti ale lumii este cald in decembrie.
am decorat de Craciun in casa- anul asta cre'ca am exagerat cu lumanarile , in schimb sunt in mare intarziere cu curatenia, cumparaturile si preparatele pt maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

anda, eu am id-ul de mess al madutzei, dar nu am mai vazut-o online... de 2 ani cred. Posibil nici sa nu mai fie activa pe el, dar ti-l las pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

maria, aveti la Sibiu cel mai bun si renumit audiolog care lucreaza si cu bebelusi, nu cred ca ar fi traumatizata Ana de un consult.

Mergi la inceput

Crissy, multumesc

Acum baiul ar fi cu otita seroasa - Anda, Roxi, daca mai treceti cumva pe-aici si aveti incurajari / sfaturi de conduita pe termen lung (cat toata iarna), ar prinde tare bine

Mergi la inceput

maria: copilul nu mai aude bine, dar a auzit odata:)
cauze: otita de vreun fel, orice fel, polipi ->consultatie dr.
alta afectiune in zona -> consultatie dr + audiograma

daca deja nu mai aude bine degeaba iti povestesc cum se fereste copilul sensibil orl de o noua otita, ea deja are o problema. deci ne intoarcem la solutia cu consultatia la orl-ist. pana ajungeti la consultatie, copilul cu probleme la urechi nu are voie sa aiba nasul infundat ca se agraveaza orice problema in zona. atat. mai multe dupa ce va tratati de ce aveti acum.
cea mai "ieftina" cauza a slabirii auzului sunt dopurile de ceara dar nu cred ca ai bafta asta, sunt rare cazurile. nic a avut la una dintre otite. abia dupa ce au scos dopurile, au vazut otita. exista la farmacie chestii moderne de scos ceara acum, luati-va ceva sa vezi daca e vreo imbunatatire.
intre solutiile chimice si cele pe baza de caldura la aceasta mica problema, le recomand pe ultimele, din mai multe motive, desi sunt mai scumpe.

Mergi la inceput

Anda, merci . ORL scrie pe noi .

(dop de ceara a scos anul trecut dupa ce a rezolvat otita. de capul meu, n-am curaj sa-i fac manevre prin zona.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Cami, spor la treaba in continuare, sa apucati sa fiti asezati in casa noua pana la Craciun!
Corap, vad ca tu esti mai relaxata. Nasoala treaba cu cazutul tencuielii... Felicitari pentru ca observi micile bucurii

Lavi, multumim de pumnii stransi pentru 17, am verificat acu’ pe weather.com si ar trebui sa fie uscat. Nu prea cald, dar la tzopaiala care-o fi pe-afara intre fete, who cares?

Maria-Alexia, nu mai am si alte activitati programate. Anul trecut angajasem animatoare, dar nu a facut nu stiu ce treaba, si a fost si tare scumpa. Anul asta ma gandesc ca-s destul de maricele sa se distreze singure.

Sa stiti ca si pe-aici s-a facut frig, de 3 zile ingheata dimineata, dar peste zi e bine. Rianna detesta vremea asta, ieri cand am dus-o la scoala de dimineata ma intreaba: “da’ asa-i ca dupa frig vine iar caldura?”

Anda, eu continui propunerea ta de ceva timp in urma: intr-un an facem schimb de case la Sarbatori! Veniti voi in CA sa-si poata tine Nichita ziua la parc, iar eu "pun comanda" de un Craciun la Bucuresti cu zapada multa-multa!

Mergi la inceput