Colectia de toamna-iarna 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
lavi02 spune:
Crissy cu intarziere, La multi ani pentru Elise, draga de ea!!! Sa aiba o viata minunata, sa i se implineasca tot ce isi doreste!
Mihaela ce surpriza frumoasa ca ai reaparut pe forum!
Eu sper sa nu te apuce pe tine pofta de bb3, sa-mi zici cu o luna inainte sa te apuci de treaba!
Roxi sanatate multa Alexiei!
Si eu m-am saturat de boli: acum vreo 3-4 saptamani pe mine si pe Virgil ne-a durut gatul si ne-a curs nasul, apoi noua ne-a trecut dar au luat-o fetele si au tinut-o asa vreo 3 saptamani. Acum pare sa le treaca, dar am luat-o noi 2 de la capat. Mie mi-e tare greu cu nasul infundat ca de obicei imi puneam picaturi si dormeam si eu, acum picaturi n-am voie, asa ca e cam jale
Multam mult de raspuns cu maternitatea, halat oricum voi avea ca face parte din uniforma obligatorie, e destul de grosut asa ca aveti dreptate, nu-mi cumpar camasi cu maneca lunga din finet.
Meems bravo pentru programul de plimbareli! Ce m-as duce si eu la un concert Celine Dion daca ar veni in Ro!
Maria bravo pentru eficienta! Eu am spalat geamurile sambata trecuta si Virgil a desprafuit. Sambata asta am frecat faianta din bucatarie si bai, am facut si febra musculara la picioare de la atatea genuflexiuni, acum e curat si eu multumita.
Si eu am primit la gradi o cerere tip sa o completez si sa o dau, noroc ca am citit-o inainte, ceream sa inscriu copilul in clasa 0 din anul 2012 am zis NO WAY, cum sa semnez asa ceva?!
Eu am simtit sambata ceva in burta, mi-am pus mana, era un gogoloi tare undeva in stanga-jos, i-am pus lui Virgil mana acolo si a zis ca la scurt timp gogoloiul a luat-o din loc , intr-adevar, cand mi-am pus mana din nou nu mai era. Deci presupun ca bebe e bine, traieste, in orice caz burtica creste. La doctor mai merg pe 14 dec.
Lavi 17+
camelia_daniela spune:
... Mihaela felicitari!!! Sarina usoara si bebe sanatos si voios!
Lavi emotionat ... sa o simti pe bebelina miscacioasa!
Poate o da Domnu si la noi, acum ca terminam cu amenajari si stres ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
maria_alexia spune:
Lavi, ce fain cu bebelina dansatoare .
Camelia, sa-i calci pe urme cat mai curand!
Pregatit-ati ghetutele ?
eu azi noapte plimbam cadourile din ascunzatoarea principala intr-una mai apropiata .
lavi02 spune:
Silvia e cu Virgil la control la ortodont iar Nati il astepta pe Mos Nicolae si ma tot intreaba: mami, ce lucru bun sa mai fac?
anda77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Nati il astepta pe Mos Nicolae si ma tot intreaba: mami, ce lucru bun sa mai fac? |
hahahaa!
eu am venit din cora unde am completat mos nicolaele. superb a fost. vb serios. nu era picior de copil, din motive evidente. parintii singuri la cumparaturi se comporta muuuult mai frumos: se circula regulamentar pe dr culoarului, viteza constanta, fara carucioare puse de-a latul etc. la raionul de jucarii surpriza: 2 tati beti manga
ajung acasa acu' juma de ora, nichita: mami, tu stii cate stelute sunt pe steagul uniunii europene. da, mami , desigur. Cate? uuups, baga-mi-as, incerc cat pot de rapid sa le numar in minte. imi intrerupe el concentrarea cu repros: sunt 12, mami, tu azi ce-ai invatat la serviciu?!
camelia_daniela spune:
Wooow ... Foarte tare Nichita!!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
bb_alinus spune:
La multi an Elise!
Miha felicitari! Deci incepe sa se miste colectia junioara!:)
Lavi nu am sesizat, bine ca au spus fetele:)) Nati stie ea ce stie, cand sa faca lucruri bune!:) Sper ca a fost incantata de Mos.
Anda tare de tot Nic, ai grija si fii pe faza de acum incolo!:) Eu la intrebarile missei de regula raspund ca nu stiu ca sa o las pe ea sa zica raspunsul corect. Altfel se supara daca stiu:))
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.
Noki_Lara spune:
Hello colectiei dragi!
In primul rand, La multi ani si o copilarie senina si plina de veselie toturor copilasilor dragi care s-au sarbatprit in ultima luna. Imi fac mea culpa in mod public pentru lipsa de timp ca sa mai tin pasul cu discutiile de pe-aici.
Citesc (aproape) zilnic forumul, dar timp de postat, nexam.
Si La multi ani de Mos Nicolae celor care-si serbeaza ziua de nume!
Felicitari noii din colectie. Mihaela draga, sa ai o sarcina usoara si un bebelac cumintel si mancacios!
La noi nu-s noutati. Toate vechi: gradi, cursurile de teatru si de inot.
Lavi, felicitari pentru bebelina plimbareata prin burtone! Si aplauza Nataliciului-figura.
Anda, vaaaaai, cum sa te apuci sa numeri stelele din drapelul UE unde-ai bantuit la orele de drept comunitar?
Cam asta e raportul de Mos Nicolae.