Colectia de toamna-iarna 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
lavi02 spune:
La multi ani Maya!
La multi ani Serban!
Sa cresteti mari, sanatosi, fericiti si foarte mult iubiti!
Eu vin dupa we prelungit in care mi-am facut de cap - m-am dus la Timisoara si Arad sa-mi vad sora si mai ales finuta-buburuza, care e o dulce si jumatate! Mananca laptic cu mult spor de cand s-a inzdravenit, probabil vbrea sa recupereze.
Virgil saracul a ramas cu mandrele acasa (a zis ca se descurca si daca mi-am facut un plan - sa ma tin de el, imi luasem biletul cu 2 saptamani in urma).
Nati a facut pana la urma o forma medie de varicela, nici usoara ca Silvia cu 10-15 bubite, dar nici buba langa buba. Starea generala e buna. Sper sa se descurce Virgil cu lucratul de acasa, la gradi cred ca nu mai ajunge pana dupa sarbatori.
A varsat Natalia jumatate de sticluta mixtura mentolata pe covor (covor din lana, colorat). Aveti idee cum sa o curat? Am sa incerc cu Biocarpet. Virgil a curatat cat de cat dar se vede o mare pata alba.
Eu m-am simtit cam rau la Timisoara, ma durea si urechea si sinusurile (cred) pe partea stanga si ma alesesem si cu o pata alba pe amigdala stanga, toata partea stanga ma durea rau - gat, cap, sinusuri, asa ca am cedat psihic si am trecut la antibiotic, nu cred ca imi trecea de la sine. Macar antibiotic pot lua in sarcina, daca picaturi vasoconstrictoare, Sinupret, etc, nu. Probabil daca puteam lua din astea se vindeca fara. De cand iau antibiotic nu ma mai doare, ma simt mai bine, din nou om, doar nasul imi curge si e infundat in continuare.
Meems deci asa , nu stiu in ce magazin s-a dus Virgil, poate nu a observat el gelurile la travel size.
Va pupam!
Lavi 18+
maria_alexia spune:
Lavi, asa-i, uneori nu mai merge lungita treaba si ceva antib face minuni. Reparare rapida si tie si lui Nati!
In chestiunea petei, votezi si eu pentru biocarpet, varianta de scos pete (nu cea de spalat covoare) - e ca o apa oxigenata, scoate cam tot.
camelia_daniela spune:
La multi ani Nichita, Maya si Serban!! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de impliniri si bucurii!
Lavi, sanatate multa si tie si Nataliei!
Roxi, sanatate lui Matei!
Eu sunt rupta de oboseala! Ne-am mutat cu toate ciorciobutele dintrun apartament intr-altul. A fost cumplit ... nu-mi imaginam ca am atat de multe in casa :D, pe principiu "You don't know what you have ... until you clean your room!" Acum le am pe toate "claie peste gramada" in noul apartament si cred ca pana la Revelion reusesc sa pun ordine in ele.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Ina869 spune:
La multi ani!,
Cu sanatate, bucurii, impliniri, si reusite in viata!
Dimitrie-Alexandru de canuta-om-sucit
Maria de ioana_77
Alexandra Maria de pischi 2003
Vlad Andrei de joy
Oana Daria de ela
Sergiu-Stefan de silvia
Elise-Stefania de Crissy
Flavia Nicoleta de mara
Mateea de gabitico
Orlando de Madutza
Nichita de anda
Serban Matei de bianca
Maya de mihaela_80
Citat: |
Pentru videos, ai incercat photobucket? Eu acolo am incarcat toate inregistrarile care am vrut sa le trimit mai departe pe email. |
Mima, multumesc, o sa incerc!
Gabitaco ( felicitari ptr mica artista) Maria_Alexia (spor la pregatirile ptr ziua lui Cristi!),Leea ( vazut poze cu gogoasa, este superb, iar tu o dama sexoasa),multumesc ptr aprecierile la adresa lui Rachie!
Mihaela, felicitari ptr sarcina! Cum de te-ai hotarit la al doilea copilas, stiu ca aveai limita de unul?
Eu am lipsit motivata, m-au apucat durerile de mana stinga – care mi-a ramas si intepenita – zi si noapte am urlat de durere, nici medicamentele nu m-au mai ajutat, am ajuns la acupunctura unde fac tratemente intensive cu ace, cu heating pads, cu niste ierburi chinezesti, stau citeva ore pe-acolo fiindca nu am de ales. Am incercat de doua ori sa va scriu cu mana dreapta si apoi am pierdut mesajele, m-am ofticat rau de tot, erau urari pentru copilasi care-si aniversau zilele de nastere,chiar mi-a parut rau, insa nu-i timpul pierdut si o fac acum fiindca fiecare copilas de aici este important si cred ca fiecare mamica se bucura cind primeste urari pentru puiul ei drag.
In rest, caut casa in disperare, am vazut multe insa niciuna nu m-a impresionat , asa ca mai incerc vreo doua luni de cautari si apoi demarez renovarile la casa noastra, chit ca ma vor tine un an, chiar nu-mi mai pasa. Voi vedea, cred ca de fapt nu mi-a placut nimic altceva fiindca in sufletul meu vreau sa ramin aici, dar am vrut sa ma conving cu adevarat ca nu pierd nimic daca nu ma mut in alta parte, adica nu o sa regret mai tarziu.
Cam atita despre noi, acum sintem ocupati si cu vizitele, avem in fiecare weekend prieteni dragi pe la noi, pe care nu am reusit sa-i vedem in cursul anului din cauza lipsei de timp, asa ca pina dupa sarbatori ne tinem de socializari.
Va pup pe toti!
camelia_daniela spune:
... deci eu inca mai caut un cadou pentru Daria de Craciun ! Nu ma pot hotara deloc. Ea isi doreste toate minunile alea din reclamele de pe Minimax. Nu imi vine deloc sa dau 2 milioane si ... pe un plus din-ala interactiv.
L-ati luat careva pe Toffee (poneiul)?
Ma tot gandesc ca, daca isi doreste ceva anume, sa ii iau ce-si doreste, desi cam ustura la buzunar.
Feli, tu ce Lego ai luat pana la urma pentru ziua Ilincai si de unde?
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
lavi02 spune:
Ina reparare rapida cu mana, nasoala treaba! De la ce e durerea?
Ca si tine cu casa fac si eu dupa ce imi cumpar ceva mai mare, dupa aia ma tot uit sa ma conving ca nu gaseam ceva mai misto decat ce mi-am luat eu. Plus ca ramane obisnuinta uitatului dupa acel lucru.
Eu fac galerie sa ramaneti intr-a voastra!
Roxi cum se mai simte Matei dragutul de el?
Cami sa fie intr-un ceas bun mutatul, sa va mearga bine in noua locuinta si un mare bravo pentru hei-rup! Si, bineinteles, galerie sa va instalati cat mai repede. Mai scapa si tu de o parte din lucruri, fara mustrari de constiinta. Din aces punct de vedere sunt foarte benefice mutarile!
Si pe mine ma enerveaza Minimaxul ca si Nati isi doreste toate jucariile la care le fac reclama, buna ideea Mariei cu stersul de pe grila de programe. Noi o sa-i luam o Rapunzel varianta Disney ca si cadou pt mosul de la Virgil de la servici si pentru mosul principal, de acasa, in afara de Kinect trebuie sa-i mai luam ceva dar nu stiu inca ce.
Maria multam de sfat, week-end-ul va fi un sfetnic bun ca pana atunci nu voi avea timp de asa ceva.
Azi merg la doctor, de abia astept, pt ca nu simt bebita cine stie ce si vreau sa vad si eu ca mai traieste si daca a crescut.
Dupa doctor e petrecerea de la Virgil de la servici pt adulti, nu am cine stie ce chef dar poate ca pofta va veni mancand. Iar lasam fetele acasa sa se culce singure
Apropo de fete, draguta a fost Nati aseara prin bucatarie. Cica: "Burtico, te inteleg. Si eu as mai vrea."
Va
Lavi 18+
corap spune:
neata!
lavi, intalnire placuta cu bebe:)
ina, ai grija de tine.
cami, ce rapida ai fost :).eu sunt in urma rau, ma gandesc sa deportez copiii intre c si anul nou la maica-mea la tara ca sa ma pot muta (daca o fi gata pana atunci...)
maria_alexia spune:
'neata
eu imi revin cu greu dupa ChristmasParty-ul de aseara - marti 13
Camelia, fix pe-acolo sunt si eu cu socotelile de Craciun. Ce pot spune cu siguranta e ca robotii plushati isi pierd farmecul dupa maxim 24 de ore de folosire .
Sugerez rochita si accesorii de printesa, inclusiv pantofi cu toc , daca cumva nu le-ati bifat deja...
Ai mei isi mai doresc "fabricile" (de inghetata, de chipsuri, de torturi... ).
Ina, imi place mult cum actionezi cu casa . Sa ajungeti la cea mai buna decizie!
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia 'neata eu imi revin cu greu dupa ChristmasParty-ul de aseara - marti 13 Camelia, fix pe-acolo sunt si eu cu socotelile de Craciun. Ce pot spune cu siguranta e ca robotii plushati isi pierd farmecul dupa maxim 24 de ore de folosire . Sugerez rochita si accesorii de printesa, inclusiv pantofi cu toc , daca cumva nu le-ati bifat deja... Ai mei isi mai doresc "fabricile" (de inghetata, de chipsuri, de torturi... ). Ina, imi place mult cum actionezi cu casa . Sa ajungeti la cea mai buna decizie! |
Maria, mercic de pont ... dar ai vazut pe undeva accesorii din-astea de printesa?
Lavi, te asteptam cu vesti de la "intalnire" .
Da, Corapino, ar fi o idee sa ii lasi pe juniori cateva zile la mama ta. Si eu o sa o mai las pe Daria, ca e taree greu si anevoios despachetatul asta . Am praf peste tot, e jale mare!
V-am povestit ca am luat o mare tzeapa cu parchetul. Am luat din Dedeman Krospan de 10 mm si e tareee prost - clicul se rupe la marele greu si asta cumulat cu faptul ca mesterii mei au zis ca nu e nevoie sa turnam shapa ca "podeaua" ar fi ok (iar sotul meu a insitat ca merge si asa) ... a iesit un fiasco total. Ma tot gandesc ca poate peste vreo 2 ani o sa mai pun un rand de parchet peste asta.
Cresc si iar cresc ... !
maria_alexia spune:
Camelia, erau in carr4 seturi complete. Vazut ceva si prin Kauf.
Tot timpul au seturi doar de accesorii, daca gasesti rochita separat.
Anuca mea se costumeaza la greu, la fel fac si prietenele ei. Deocamdata detinem costum de balerina, urmeaza cat de curand si Alba-ca-zapada/ printesa .
Cu parchetul: nu trebuie neaparat turnata sapa, merge pus si peste placi din ceva-tare-cu-aspect-de-pluta (habar n-am cum se cheama, vreo 3 initiale ). Recomand sa schimbati mesterii, probabil parchetul e ok .