Colectia de toamna-iarna 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
roxisialexia spune:
La multi ani, Nichita!
Iti doresc din suflet sa ai o copilarie minunata, sa fii sanatos !
Petrecere frumoasa !
Anda
lavi sanatate multa micutei!
gabi multumesc mult de tot micutul meu abia respira pe langa puroi in gat are si nasul infundat :(
Merci
meems spune:
La Multi Ani, Maya!
La Multi Ani, Serban!
Miha si Bianca, sa va traiasca copiii si sa va bucurati de ei mereu!!!
Roxi, ce rau imi pare de Matei-patei! Ce sa zic... insanatosire rapida-rapida!
gabitaco spune:
Roxi poti sa ii faci lavaj nazal cu o solutie salina cu bicarbonat sau cu ceai de musetel si inhalant, apoi ii pui COLARGOL in nasuc cate 3 pic la 8 ore in fiecare nara si apoi ii dai pastilute homeopate 3 pe zi timp de 6 saptamani si o sa vezi ca va fi mult mai bine. Acum trebuie sa ii faci si tratamentul cu antibiotic daca tot l-ai inceput si poti sa incerci si homeopatele alternativ.
Dupa antibiotic da copiilor ceva de imunitate neaparat.
Sanatate multa.
soanso spune:
nici nu mai tin minte de cand nu am mai intrat pe forum, am citit doar cap asta si jur ca mi-au dat lacrimile la ultimul mesaj scris de Anda foarte emotionant.
Anda sa ai numai bucurii si fericire alaturi de baietelul tau special. La multi ani Nichita!
Lavi, sarcina usoara , sanatate Nataliei.
La multi ani Serban!
Am inscris-o pe Sorana la o inv.(cls.I) care mi-a spus ca la inscrierile oficiale tb sa dau o declaratie pe proprie raspundere ca inscriu fata la scoala inainte de implinirea varstei de 7 ani, ati mai auzit asa ceva??
Ai mei sunt raciti, gripati bolesc amandoi , sper sa nu ma inbolnavesc si eu ca ma.
roxisialexia spune:
La multi ani, Serban! Iti doresc multa sanatate, o copilarie frumoasa si mult noroc
La multi ani, Maya!
Petrecere frumoasa dragi copilasi
lavi cum te simti? nati cum se simte?
gabi merci !
andra petrecere frumoasa !
Sa ne arati poze cu scumpul sarbatorit
Merg sa inchei ziua, cu antibiotic, aerosloi, spray nazal, si niste albastru de metil ..si poate il fac sa manance ceva.
felicia74 spune:
La multi ani, Nic de Anda, Maya de Mihaela si Serban de Bianca! O viata usoara de fricita sa aveti!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
gabitaco spune:
La multi ani, Maya si Serban !
Sa aveti parte de o copilarie minunata si o viata plina de impliniri.
bianca_mo spune:
Multumim de urari si vi le intoarcem inzecit!sa fiti sanatosi, fericiti si impliniti ! Regret ca timpul nu imi permite, dar ma gandesc cu drag la toti copilasii, si chiar daca nu urez la timp, le doresc tot ce e mai bun!
Bianca si Serban, cu drag
maria_alexia spune:
La multi ani, Maya
La multi ani, Serban
Va dorim si noi sa cresteti mari, fericiti si sanatosi!
Roxi, sanatate multa lui Matei, sper ca deja sunteti mai bine .
Anda, cu ce bunatati ti-ai mai rasfatat musafirii?
Si - sper ca nu sunt foarte indiscreta, pur si simplu suntem in criza de idei de cadou pt. Cristi - de ce jucarii a fost mai impresionat Nichita?
PS. in scrisoarea lui Cristi pentru Mos Craciun scrie "joc surpriza, jucarie surpriza" , iar daca-l iau prin magazine face crize ca nu se poate hotara . il inteleg .