Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***369***
Raspunsuri - Pagina 5
anca_nicolae spune:
Mai intai, fuga, legat de Moeciu, sa nu uit 2 chestii:
1. Bianca parca zicea ca are serbare sambata si de asta nu vine la Moeciu. Cand anume, la ce ora? Pentru ca noi venim tot sambata, plecam pe la 12 din Bucuresti, si vom sta pana luni. So, dc te tenteaza, poate veniti cu noi, ori voi 3, ori doar tu cu Vladimir, cu masina mea [la mine e loc pt 2 adulti si 4 copii].
2. Ina, poate aranjati cu cineva din fetele ce vor fi deja sosite la Moeciu sa vina la o autogara/gara sa va preia, cum a zis Chato, NU se merita banii pe ultima parte de drum. Eu v-as fi preluat [cum spuneam, la mine oricand e loc in masina, Chato stie :)))], insa eu vin sambata pe la 3-4. As zice ca daca doar drumul e un contraargument, am putea sa-l surclasam, nu?
Si acum, sa revin: la multi ani pt toti patronii nostrii, mici si mari ;)!!!!
Legat de programul aleator pt cadou, nu programul in sine e problema, ci persoana care sa ruleze programul/metoda de sortare!!!!! Eu din motivul asta am propus sa fie cineva din afara listei [sa fie si surpriza la primire]... si nu cred ca ar pierde mult timp, mai mult cu PM-urile, insa si alea, nu-s asa multe... Floric de ex, a MUNCIT N ore cu mamutul.... . Eu as vedea-o pe roro invartind bolul magic si jucandu-se cu sufletele noastre :)))
bebe, eu chiar am glumit cu maxi-taxi, nu era deloc vreo legatura cu servul meu, ci doar m-am amuzat de asocierea cu maxi-taxi, pentru ca eu ANI si ANI de zile am frecventat autogara Militari [cu care normal, practic sunt in relationship, ca pe FB] si mi-a trecut prin fata ochilor, o varianta f distractiva, cand ai zis de "nenea de pe maxi-taxi", colegul meu avand vreo 32 de ani , il si vedeam la volan printre hartoape, si eu alaturi, cu tabelul de calatori, bifand si iar bifand
mon, vezi? de asta am zis eu ca esti indianca, pentru ca esti artista si la bici, si la iubire :)
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
Gianina34 spune:
gazulino sa stii ca tare ne-am mai luptat si noi cu nasul uscat
de fiecare data cand mergeam la control vedea dr mucusorii galbeni prezenti, desi nu reuseam sa scoatem mare lucru
ce tactica am adoptat(la recomandare dr): fasait cu apa de mare apoi, dupa 5 minute colargol cate 1-2 picaturi in fiecare nara de 3 ori/zi timp de 10 zile (si dezinfecteaza, si fluidifica)
eu de la mine putere, pentru a-i scoate mucusorii, am facut cateva zile (3-5)aerosoli cu fluimucil si ser
dupa cele 10 zile am cumparat o sticluta cu vitamina A si in fiecare dimineata si seara ii ungeam nasucul cu ajutorul betisoarelor de urechi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
anca_nicolae spune:
Olga
poate mi-a scapat, spune-mi excat cand merge masina la copii? Luni, pe 5, sau duminica?
Tot de cadou
Misto ar fi si sa incercam sa ghicim de la cine am primit cadoul, nu?
Floric,
stai,. stai, stai, mai stai otzara, si EU vreau sa pove despre simplisor, nu am uitat, dar e treaba cu muza...
Poze cu noi
olishka spune:
Anca mergem la copii pe 6. Este ok, am vb cu mada si o sa aduca ei cadourile
Olga, mamica lui David iepurasul si 27+
pisigri spune:
Noi am vrea (cindva...) sa mergem aici http://www.turistinfo.ro/ciumani/cazare-ciumani/pensiunea_ozon_turist-c64877.html
Credeti ca ar merge de o intilnire? Repet, cindva.....
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Pisigri, e foarte faina pensiunea. Exceptand faptul ca au site-ul doar in maghiara...(eu nu am gasit varianta in lb romana). Cu alte cuvinte, daca se organizeaza ceva aici, noi venim, ca e relativ aproape de noi.
anca_nicolae spune:
Simplisor
E precum lovitura de revers de la tenis. Adica:
- te surprinde, partenerul/adversarul nu se asteapta
- rascoleste si dezveleste dedesupturile [alea grele...]
Tot ca la tenis, are un cozoroc alb peste ochi, si mai rar ii vezi cu adevarat "fata". Pentru ca ASA alege ea, e mai delicata, si nu vrea sa se "bage in fata", nu sta in randul 1, daaar sta in randul 2 :). Si cateodata, randul 2 e mai greu: trebuie sa tina piept adversarului si, pe deasupra, trebuie sa apere si pe cei din randul 1 ;)
Are un OCEAN in sufletul si gandurile ei. Din toate fetele de aici, e cel mai adanc ocean. Asa cred eu. Dar, fata de mine, este o apa linistita! [de asta nu e o clona a mea ]
Cu rascolirea dedesupturilor si adevarurilor grele, desi e in aceeasi zona cu pisigri, simpli o face cu speranta si lumina optimista sau, macar realista. Dar nu pesimista. Ea reuseste sa se strecoare, sa inoate printre primejdiile pesimismului. Le vede, dar reuseste sa le shunteze.
Cateodata insa... se shunteaza si pe ea. De aceea are nevoie de dragostea unui om de langa ea, sa ii mai aduca privirea si asupra ei insesi. Si, poate singurul lucru cu adevarat in comun cu mine este perceptia cuvantului "langa". Sufletul ei simte ca iubirea poate fi fizic langa, insa poate fi si ca o boare, venita rar, neasteptat si de departe. Inchide ochii si o SAVUREAZA. Nu contorizeaza!!!!!! Doamne, cat imi plac oamenii care NU contorizeaza!!!!
Desi are un suflet de artist, respecta unele reguli. DAR nu asteapta/impune/reproseaza celor pe care ii iubeste sa le respecte. Creaza un MARE confort/liberate celor din jurul ei. Daca la dyana am scris ca produce caldura in jur, simpli produce LIBERTATE [tot celor din jur, pt ea, mai putin :(].
La negativ as spune ca nu pune accent pe tzoale, are un aer mai studentesc [dar student de la Poli], insa eu, in mintea mea, mi-o imaginez/doresc imbracata in stilul femeilor din Argentina/Chile. Daca ar fi nevasta mea, i-as lua mereu cercei atarnatori, bluze largi dar decoltate si bratari la glezna. V-am mai zis eu aici, simpli e una din fetele ce le-as vrea la mine acasa. Nu m-as marita cu ea, Aris este aleasa [chiar, ce faci iubire, nastem, nastem?], dar pe simpli o doresc sa TRAIASCA in aceeasi casa cu mine, sa avem un fel de vila mai mare, si sa o pot SIMTI/AUZI/PERCEPE oricand s-ar putea.
Chiar daca in viata intalneste dezamagiri, nu isi abandoneaza visul. Acolo, in gandul ei, exista mereu un crampei de speranta. Si un spirit cautator. Dezamagirile nu le uita niciodata, cred ca la va purta in gandul si inima ei toata viata, dar le va tine intr-un sertar unde, cand si cand, mai invarte un pic, cheia. Doar pentru ea, si doar pentru cateva clipe. Clipe in care RETRAIESTE totul. Ochii stau micsorati, privirea usor incruntata, sufletul rascolit. Si apoi, cheia se rasuceste linistit inapoi si simpli tranteste o bunatate culinara la cuptor.
Pentru ca viata, daca vrei, este frumoasa si luminoasa.
Poze cu noi
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Pisigri, e foarte faina pensiunea. Exceptand faptul ca au site-ul doar in maghiara...(eu nu am gasit varianta in lb romana). Cu alte cuvinte, daca se organizeaza ceva aici, noi venim, ca e relativ aproape de noi. |
Stiu ca site-ul e in maghiara, de asta am si dat linkul de pe turistinfo...
Oamenii sunt fff draguti, noi am fost si am vazut live locatia, e ffff curat si ingrijit si bibilit si mai e si pirtie de ski in apropiere.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Hai, ca va mai tin in suspans. Ca acu a palit-o pe sefa mea cu ceva treaba. Of...ea nu stie ce treaba mare am eu aici...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel