Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

La multe lunite Edutzule, sa cresti mare si sa aduci bucurii parintilor.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Eu sunt tare necajita si nervoasa de cateva zile.
Mi se pare ca de cand au venit socrii si se ocupa de copil bebe al meu nu ma mai iubeste. Pur si simlu urla cand ma vede de parca as fi un strain! Iar eu ma umflu de plans. Nu am mai stat nonstop cu el in brate, e adevarat, pe de o parte din cauza mainii si apoi pt ca mereu aveam ceva de facut, fie si doar sa stau sa-i scot la pompa lapte. I-am mai dat si ranitidina sirop care nu-i convine si poate acum am asociaza si cu starile alea gretoase...habar nu am. Dar pur si simplu sunt frustrata si f necajita. Cu ei rade si gangureste nonstop iar al mine tipa. Cum naiba am ajuns sa nu ma iubeasca propriul copil?
Voi ati patit asaceva?



din 06.07.2011 am un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"




Ai ma ca nu se poate asa ceva!Sincer!Tu esti sufletul lui si viceversa.Tu esti si vei fi Universul lui multa vreme de acum inainte.Ei sun doar ceva nou si ATAT!!!Nu te mai gandi la prostii esti doar intr-o pasa proasta care o sa treaca!....

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Ca mi-am adus aminte, apropos de parul care cade si tot cade, si tot cade. Am facut masti, am luat vitamine...

Aspir zilnic si nu zic ca intr-o zi am gasit un fir in pampersul lui Edu asa ca m-am decis. Saptamana viitoare ma tund scurt scurt, desi toata viata am avut par mediu sau lung dar parca simt nevoia si de o schimbare. So acum sunt in cautare de frizuri, sper sa nu caut peruci apoi .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi




Asta-i umor negru!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Fetelor va multumim amandoi pentru gandurile frumoase, sunteti dragute tare ca de fiecare data si ati reusit sa ma emotionati din nou . (pentru ca mereu imi propun sa nominalizez sarbatoritii si de putine ori imi iese . Rusinica mie !)

Aseara am retrait ziua cand am nascut si nu-mi vine sa cred ce-a trecut timpul. Tin minte ca ma plangeam atunci ca am facut o indigestie de la cirese si cand colo puiul se pregatea de lansare .

Ce stres, ce emotii, ce rapid a fost totul ........si acum deja vorbim de ce fac bebeii nostri, de diversificare si in curand de pasi si cuvinte . Sper din suflet sa ramanem cat mai mult timp in aceasta minunata calatorie asa ca o mare mare familie .



mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi




...si eu chiar daca am venit mai la sprtul targului, tot asa vreau!Va pup si va iubesc pe toate!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Sa va spun ca am intrat si am citit in cap 1 si asa m-a impresionat ca voi va stiti demuuuullltttt:)), eu pe perioada sarcinii eram asa stresata de nu mai puteam, am vb cu fetele care aveau trombofilie, eram in aer cu chatul asta , nu stiam care e treaba cu odiseea, imi prindeam urechile pe aici, eram bucuroasa ca am reusit sa vb la subiectul trombofilie ca incepusem injectiile si facusem ca o alergie si ma manca toata burta si era bebe intre viata si moarte pt ca daca intrerupeam injectiile riscam ca el sa se opreasca din evolutie, asa ca ma rugam sa nu fie alergie la clexane si asa am ajuns cautand pe net informatii, aici pe siteul acesta, dar regreeet amarnic ca nu am cercetat mai bine, sa intru sa povestesc cu voi la odisee....asta e..ma bucur ca sunt aici macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_din spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty
... da si eu am probleme cu articulatia la maini!!!!

Te doare cumva cand misti degetul mare de la mana? Pe mine ma doare cumplit articulatia mai ales cand misc degetul mare.


Alina fericita de Mihail(8.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Gliana , asa e , s-a creat o legatura speciala cu toate mamicile , avem 1 an de cand ne impartasim bune si rele aici pe paginile acestui forum minunat , insa si voi cele care ati venit un pic mai tarzior sunteti la fel de iubite de noi toate cred.
Pufi , mamutz , sa va traiasc comorile dragelor , eu nu uit insa de cele mai multe ori nu am timp sa nominalizez si apoi evit sa o fac pt ca nu as vrea ca vre-o mamica sa se simta mai putin importanta din cauza ca nu i s-a mentionat numele. Ma bucur in fiecare zi pt fiecare care isi mai adauga cate o lunita in buchetelul vietii de abia incepute pt ca am fost "martora" la nasterea fiecaruia si am trait emotiile alaturi de voi ..
Pufi , tare ma bate si pe mine gandul la o tunsoare scurta , dar nu am avut niciodata parul scurt si mi-e sa nu-mi para rau , dar daaca ma mai gandesc mult s-ar putea sa nu mai am ce taia. Cand am ramas insarcinata parca v-am spus ca mi-am taiat parul scurtut si mi-am facut suvite blonde ca vroiam o schimbare si la scurt timp mi-a parut rau ca imi statea naspa tare. Acum si asa stau cu el numai prins ca daca isi scapa Gabry mana in el , smulge si ce mai e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

La multe luni Eduard ce repede a trecut timpul...

Fetelor eu am emotii in seara aceasta se porneste socru catre noi. Pana nu il vad aici nu ma pot linisti.

Miha sigur ai socotit bine varsta la care va merge Imi la scoala? Si in irlanda copiii incepeau scoala la 4 sau 5 ani insa cei de 4 se descurcau bine, scoala e mai degraba gradinita la varsta aceasta iti spun din experienta Sistemul irl si englezesc sunt pe acolo.

Loredana iti dau eu o reteta testata vegetariana o scriu aici ca poate le inspira si pe celelalte fete:

Vegetable cake

Ingrediente:
baza: ulei pentru prajit,1.25kg/2lb de cartofi
topping: 1lingura ulei, 1 leek cred ca praz e in romana taiat, 1dovlecel dat pe razatoare,1ardei rosu, 1 verde,taiate cubulete, 1 morcov dat pe razatoare, frunze de patrunjel tocat, 225g soft cheese eu foloseam Philladelphia, 4 linguri branza matura cheddar rasa,2 oua.

Preparare:
Baza: tai cartofii subtiri (ovali) si ii prajesti in ulei dupa care ii aranjezi pe baza tavii pana se acopera

Toppingul: se caleste prazul la foc mic cam 4 min dupa care se adauga dovlecelul ardeii morcovii patrunjelul si se mai prajesc 5-7 min sau pana se imoaie legumele. Intre timp se bat ouale si se amesteca cu branza dupa care se amesteca cu legumele.

Se toarma compozitia in tava tapetata cu cartofi si se coace la 190 C/ 375 F pentru 20-25 min.

Se poate servi cu salata si ies 4 portii. Pofta buna

Cu mirare am constatat azi , dupa o luna in care nu am servit masina ca pe Filip nu il mai cupring bretelele in carseat.

Na m-am intins si eu ca placinta

Sanatate tuturor




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Am uitat: sare si piper dupa gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Si eu sper Roberta sa nu-mi para rau insa ma gandesc ca e iarna, mai pun o caciula si pana la primvara creste.

Sotul ma bate la cap demult tare sa ma tund scurt insa eu nu ma gandesc foarte tare la cum imi va sta ci mai degraba la cat de greu/usor il voi coafa si mai ales cum sa gasesc un hairstylist bun care sa nu-si bata joc de capul meu.

Mergi la inceput