Bulgarasi de ian-feb 2012! Bine ai venit Sven!(38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Fetelor, ca vorbeati de zapada, atat de mult mi-as dori si eu macar nitzica zapada si fulgi si in Bucuresti, macar de Craciun, ca sa fie peisajul complet, vesel.
Singura problema la noi, in Bucuresti, e ca dupa putina ploaie sau zapada, se face f multa mizerie pe strazi,fetele din Bucuresti stiu problema; cred ca se intampla la fel si in alte orase, dar eu sunt subiectiva acum, ca aici imi duc veacul
Si cu toate astea, tot am o pofta de nestavilit , pofta de gravidutza, de zapada

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

25+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

nasti am zis gravidel ca e mai plinut si cu burtica asa

34+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Anda - la Stanca o sa nasc, cu dr. Sprinjan. Tu am inteles ca la Gynia nasti, nu?

Anahadasa - daca Dumnezeu nu da mai mult decat poti duce, atunci tu tre' sa fii o mamica tare puternica

Anastasia - te salut si pe tine. Dintotdeauna m-au fascinat mamicile de gemenasi. (chiar daca de fiecare data m-am rugat sa nu fiu si eu aleasa)

Lexi - multumesc pt update.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Anda - la Stanca o sa nasc, cu dr. Sprinjan. Tu am inteles ca la Gynia nasti, nu?

Anahadasa - daca Dumnezeu nu da mai mult decat poti duce, atunci tu tre' sa fii o mamica tare puternica

Anastasia - te salut si pe tine. Dintotdeauna m-au fascinat mamicile de gemenasi. (chiar daca de fiecare data m-am rugat sa nu fiu si eu aleasa)

Lexi - multumesc pt update.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Cristina, ai fost dragalasa...am inceput sa arunc si eu cate un ochi la capitolele cu mamici de gemeni, sa mai adun sfaturi, experiente, sa nu rada bebeii de mine ca, la cat de mult i-am dorit, sa vina pe lume si mama lor sa stea ametita langa ei, fara sa stie ce sa faca...am niste emotii, imi si doresc sa le fac pe toate bine, e si prima sarcina,a fost si dorita enorm de 6 ani si cand am si aflat ca sunt 2 galuste, m-am muiat toata de emotie, nerabdare, de toate adunate

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

25+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Cristina Stii, cineva spunea ca 'avand unul mi s-a parut greu, avand doi mi s-a parut tot greu, avand trei, patru mi s-a parut la fel de greu'
Anastasia, imi place cum ai descris tu senzatia de asteptare a gemenasilor!

Ana, mami de doi strengari si 33+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Denisa, ti-am zis ca-s senila. Nu mai stiam daca v-ati hotarat sau nu la nume.
Daca pot sa ajung, cu cea mai mare placere. Depinde daca am cu cine sa o las pe Mara

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Mai e cineva la ora asta?

Ana, mami de doi strengari si 33+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Adriana, ce m-ai speriat cu "gelatinosul" tau...Ce era acela de fapt?Bine ca e copilul ok...
Ica, chiar daca acum, la targ sunt aglomerati, poti face comanda si nu ar trebui sa dureze prea mult.Mi se pare ca mai platesti 80 ron curierul.Hai ca mi-a venit o idee, dar iti trimit pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Unde o fi Lady?
Am vrut sa fac capitol nou si mi-am prins urechile. Mai dorm juma de ora dupa care incerc din nou mai viteaza de data asta.

+30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Salut gagici!

eu prin casa..cu treaba!

Maine celebram ziua Rebeccai..deci am treaba garla!

Mai rau e ca nu mai pot sta in picoare, mi se pune o stare de greu pe suflet, parca nu mai am aer, ma sufoc, obosesc, ametesc.Asa am patit si cu prima sarcina, dar mai spre sfarsit!Azi dimineata am stat pe scaun, in fata chiuvetei, sa pot spala mormanul de vase!Pe afara, la fel, abia ma tarai!Si mie mi-a coborat burtica, dar e normal..de acum, bebe se pregateste usor-usor sa vina pe lume!

Azi implinesc 31 saptamani, de maine intru pe 32

Trece timpul...offfffffffff.....

Am fost la o prietena care a nascut, i-am tinut fetita in brate, era asa mica..frageda..fara oscioare...si mi-am amintit..pe deoparte abia astept sa imi tin minunea in brate..mi-e dor, pe de alta parte..parca universul mi se ingusta..simteam ca ma sufoc asa..o fi de rau...nush
Ziceati ca nu puteti sta fara soti..departe de ei..etc..Sigur sunteti mamici la prima sarcina, cu hormoni in floare..va va trece curand!

Hai ca fac capitol nou!

PS:Lexi, nu dormisem deoarece fii-mea a mancat de ziua ei si nunumai, o gramanda de dulciuri, chestii-trestii..si a facut alergie(bubite care se umfla-o mananca, fac apa, se sparg-o ustura..si se vindeca urmele greu.Asa se intampla de obicei..mereu alergii!Si bineinteles ca nu doarme noaptea, plange-se scarpina.

Ii dau siropel de alergie-naturist, Aerius..si unguiente cu cortizon, solutii mentolate, antilergice..eh..treburi greleAcum e mai ok, ca s-au spart..si nu se mai scarpina non-stop.e la regim iar-fara prostii.De Mos Nicolae i-am zis ca primeste doar fructe

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput