Bulgarasi de ian-feb 2012! Bine ai venit Sven!(38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

LA MULTI ANI, ROMANIA!!!

Legat de ziua de ieri, nu va pot povesti, zau ca veti rade de mine iar mie numai de ras nu-mi arde cand ma gandesc. I-am povestit sotului si a zis ca daca era in locul meu facea pe el de ras. S-a amuzat teribil insa mie mi se pare groaznic ce-am putut sa fac. L-am rugat sa promita ca nu va sufla o vorba nimanui din familie, nu am niciun chef sa ajung bataia de joc a familionului, si asa abia asteapta unii sa mai gaseasca un motiv sa-si bata joc de mine. Din aceleasi motive nu povestesc nici aici, odiseea noastra e citita si de persoane din afara iar unele din ele abia asteapta sa aiba motiv de barfa si batjocura pe seama mea. Sper sa nu va suparati pe mine...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 33+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna dimineata mamici si burtici!! uau ce bine am dormit aseara , nu m-am dus la baie decat de 3 ori , adevarul este ca beau si f multa apa ,beau si dupa ceai asa ca ce sa mai spun.
Beatrix sanatate multa iti doresc sa te recuperezi repede . Acum stii cum este vorba aia esentele tari se tin in sticlute mici , asa si cu bebe Sven , ai sa vezi ce repede o sa se faca mare . Le povesteam fetelor din Timisoara la intalnirea de marti, ca prietena mea a nascut in 2005 o fetita la fel de micutza,la 4 luni si jumatate a fost in SUA sa o boteze ptr toate rudele ei sunt acolo .... acum este o nazdravana ,merge la scoala nici nu iti vine sa crezi ca a fost atat de micutza si firava.Pupici si putere sa treceti cu bine peste perioada asta
Olgacred ca a fost o excursie pe cinste, frumoase poze ... sunteti toti niste frumosi iar tu arati f bine nu stiu de ce spui ca te-ai ingrasat f mult ... Uite vezi eu in sarcina pofte nu am avut dar acum vazand pozele chiar mi s-a facut pofta de o excursie la Paris ce zici se pune ??pot sa o reprogramez ptr la vara ? iar de data asta sa fim trei ... uau ce frumos ar fi ... pacat ca nu ai putut lua si pe surioara ta .. asa este sunt o gramada de hartii care iti tb daca vrei sa iei un minor afara din tara .. bine ca ai avut cu cine sa o lasi ... dar nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletelul ei stiind ca nu mai pleaca ... un sa treaca
Pup mamicile si burticile sa aveti o zi linistita si relaxata

32 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Buna dimineata burticoase,

Lexi:
Mihaela: La multi ani! E bine sa stii ca mai sunt si romani mandri ca sunt romani.
Beatrix: tare ma bucur ca e bine puiutul Sven.
Olga: minunate pozele si mi s-a facut un dor de Paris. Carina a vazut si ea pozele si a inceput iar cu milogeala ca ea mai vrea sa mergem de Craciun si promite ca invata franceza. Ti-am trimis PM.
Iaura: felicitari pentru confirmarea de fetita si pentru ca sunteti asa marisoare si aproape de sosire. Imi pare tare rau ca nu ne-am sincronizat ieri dar te astept sa nasti si vin in vizita daca pana atunci nu mai vii in Cluj.
Ica: cat e cezariana la Regina Maria? In Cluj au doar clinica nu si maternitate. La maternitatea unde nasc eu e 6440 ron cezariana cu indicatie medicala si 7340 ron cezariana la cerere.

Azi sunt mault mai bine ca ieri . Am dormit toata noapte ca un prunc, pitica e acasa cu mine si se alinta de dimineata.
Abia astept ziua de sambata sa mergem la eco sa vedem ce minuni mai face mister Tomita.

Va pupacesc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma 27 s
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

LA MULTI ANI ROMANIA
SI TUTUROR ROMANILOR SI DIN DIASPORA
cat despre bebelina,eu nu cred sa aiba chiar 3kg. ,dr. a aproximat el ,nu ecograful cum facea celalalt dr.,dar pe acolo pe undeva ...
alice dar tu cum de faci cezariana asa repede?
anda, sper si eu sa ne putem vedea chiar si cand o sa nasc,daca nu mai devreme

mihaela, cam asa e si acum la alba iulia, cred ca e printre putinele dati cand nu sunt acolo de 1 dec. si apoi la concerte ,dar sunt putin racita inca si nu ma risc desi sotul a insistat sa mergem putin

minunea mea 34+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Pup mamicile si burticile,

Am recuperat de citit, tot...

Ieri am ajuns din nou franta acasa, nu am apucat sa intru sa citesc mai nimic, asa ca:
LA MULTI ANI FAITH26!!! Sa fi sanatoasa si sa ai o nastere usoara
LA MULTI ANI tuturor celor care si-au serbat onomastica
LA MULTI ANI Rebecai! My Lady sa iti traiasca, sa fii mandra de cele doua printesici!
si LA MULTI ANI si Romaniei ca na.....!
Olga, super pozele, cred ca v-ati relaxat si cred ca o vacanta mi-ar prinde foarte bine si mie...
Beatrix, zilnic m-am gandit la voi si am spus la toata lumea ca "s-a nascut primul bebelus din odiseea neastra" va pup pe amandoi si va doresc sa fiti sanatosi si Sven sa creasca cat altii in sapte
Bulinutza, sanatate, ai grija de tine, mai este un pic
Alina si Matza, vreau neaaparat sa vorbescu cu voi... m-am hotarat si vreau sa merg la Sanador.... si am nevoie de sfaturile voastre. Intre timp saptamana viitoare, cel mai tarziu, imi fac o programare sa vad clinica, dar mai am o gramada de alte intrebari (nu cunosc nici un medic acolo, cum ar trebui sa procedez, de unde incep... cum se incheie stiu.....)
Matza am fost impresionata de fericirea cu care ai descris momentul in care ii vei vedea pe cei doi barbatei ai tai. Si eu ma gandesc cum o sa fie. Radu al meu este um lipicios si un pupacios si cred ca nimic nu o sa il dezlipeasca de Sanziana lui. Este foarte fericit ca o sa aiba o fetita si mi-l si imaginez cu cea mica in brate! Offf, cat de frumos este totul.
Pe de alta parte, aseara iar am plans, de aceasta data in bratele lui, pentru ca l-am pus sa imi povesteasca cum a decurs o intalnire, destul de importanta, pe care o avusese in cursul zilei de ieri. La intalnire participau: mai multi beneficiari (femei si batbati), ingineri, proiectanti, Radu si fratele lui Radu (in alte calitati... ca sa zic asa). Printre altele, unul dintre beneficiari (femeie) s-a trezit sa intrebe daca "in familia lor mai sunt si alti frati la fel de frumosi". Cred ca nu si-a dat seama cand mi-a spus de ceea ce avea sa urmeze.... am plans, incet, pe motive de gelozie si diverse complexe pe care nici nu are rost sa vi le mai insir aici, pentru ca oricum aberam...
Si inca ceva si inchei cu prostiile mele: azi-noapte am visat ca am nascut o... pisica.... da, pisica la propriu (animal)... groaznic, ma rog la DD sa imi pastreze toate mintile!
Noi azi si maine suntem liberi de la munca, astfel incat am 4 zile libere, zile in care m-am gandit sa imi zugravesc bucataria. O sa am ajutoare, nu sunt singura. Si bebelusa mea a fost de acord! Sta cuminte in burtica si ma lasa sa fac ce vreau eu.
Si mai vreau si eu la intalnire cu voi....
Sper sa nu fi uitat ceva... oricum revin, zilele astea sunt prezenta!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

LA MULTI ANI ROMANIA !

danazza: spuneai ca vrei sa ma intrebi ceva am activat PM-ul

32 + DPN 12 01 2012 Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

N-am nik de zis, in afara ca tot schimb numele fetei, dar asta stiati, nu?Acum am revenit la Ani.Matza sa nu dai!

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Puiutza mea draga!!!Chiar la intalnirea noastra le-am marturisit Alinei si lui Matza (pentru ca erau cel mai aproape fizic de mine) ca am devenit foarte geloasa de cand sunt gravida, ca il iubesc pe sotul meu mai mult ca niciodata, ca n-am aer cand nu e lenga mine, ca nu-i mai suport plecarile din tara cu serviciul, chiar daca sunt doar de cate doua zile...E atat de firesc ce simti tu, puiule drag...Si complexele sunt firesti si banuiesc ca in mare parte sunt de natura fizica.Toate ne vedem balenute deformate, dar crede-ma ca ei sunt fascinati de burtile noastre.Si daca a venit o "diva" sa-i spuna indiferent sub ce forma ca e aratos...ce? Tu-i porti numele si-i vei oferi comoara vietii lui, iar pentru el nimic nu e mai important de atat.Asa ca...iubeste-l si atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

aerlilian[q] mi-au dat lacrimile, cata dreptate ai, acelasi lucru imi spune si el.... Ca noi doua suntem cele mai importante pentru el, ca nu are nevoie de nimic mai mult de atat, suntem tot ceea ce isi doreste. Si ii sunt draga, stiu asta.... Si eu il iubesc mult si nu imi imaginez cum ar putea fi viata altfel. Dar am gargauni, nu mai am incredere in mine si da, toate coplexele sunt legate de fizic. Multumesc mult pentru sustinere si te pup

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Puiutza draga te inteleg perfect cu plansul (si nu numai eu), dar clar este din cauza sarcinii. Mie imi vine sa plang la melodiile lui David cu iepurasi si la reclame Sa stii ca si eu am visat odata ca am nascut o pisica

Multumesc pentru aprecieri, doar ca sa stiti ca nu prea m-am relaxat deloc. Din contra, am umblat fff mult caci am vrut sa atingem cat mai multe obiective si a fost destul de greu si cu David care trebuia distrat caci se cam plictisea in carut. Cand am ajuns acasa am zis ca am nevoie de o vacanta de relaxare, dar singura

Noi ne-am apucat de renovari prin casa si este mare balamuc

Olga, mamica lui David iepurasul si 27+

Mergi la inceput