Bulgarasi de ian-feb 2012! Bine ai venit Sven!(38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Beatrix sa-ti creasca puiul mare si sa fie sanatos!
Olga am vazut pozicile care sunt superbe. Ti-am lasat si un comment legat de cizme Vroiam sa spun ca m-am intristat asa de tare pt Chiti cand am vazut pe unde ati umblat voi. Saracutza! Sunt convinsa ca a asteptat cu sufletul la gura vacanta asta. Ce ne-noroc !
Iaura ma bucur ca te-ai linistit si felicitari pt bebelina rotunjioara! Deci tu nasti in ziua de Sf Stefan? Ce frumos..
Mady iti doresc din suflet sa te intorci cat mai repede acasa!
La multi ani tuturor celor care se simt mandri ca sunt romani! Eu sarbatoresc 1 Decembrie ca si cand ar fi ziua mea de nastere. Si, vai ce vremuri erau alea cand se tinea parada militara la Alba Iulia si apoi cantau Veta Biris, Furdui Iancu, Mariana Anghel si alti grei ai muzicii populare. Mergeam cu "personalul" din Orastie la Alba, gratis si petreceam cu mici si bere si ne simteam mai romani decat in oricare alta zi :) La multi ani Romania!

27+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Miha multumesc

LA MULTI ANI si tie Cred ca pentru tine are si mai multa semnificatie aceasta sarbatoare. Ma bucur tare mult ca reusesti sa vii acasa

Olga, mamica lui David iepurasul si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Miha cizmele nu sunt de ger. Sunt de toamna/primavara. Sunt comode, dar nu tin deloc de frig. Trebuie sa ma orientez si eu dupa ceva caldut si largut, sa-mi incapa picioarele pufoase pe care le voi avea

Olga, mamica lui David iepurasul si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Olga, Alina, stiam eu ca trebuie sa existe niste afinitati intre noi, altfel nu v-as fi lipit asa de tare de sufletul meu...PARISUL...locul de unde de fiecare data am plecat plangand, locul in care umblu nebuna pe strazi, beata de fericire si indragostita peste masura, malul stang al Senei de care nu reusesc sa ma satur...Versailles-ul cu fantanile lui cu tot...Monmartre-ul cu pictorii lui nebuni...off, cate frumuseti am trait aici.N-am mai fost de doi ani dar jur ca "fug" cum voi putea, habar nu am cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Beatrix multa sanatate si recuperare rapida. Imi imaginez cat iti e de greu. O sa treaca cu bine.
Cunosc o fetita nascuta la 28s, are 1 an si vreo 8 luni, e ff bine. Pe la 1 an si 4luni mergea in picioruse. E putin mai maruntica dar nu zici ca s-a nascut asa devreme. Avea sub un kg cand s-a nascut
Maine fac o poza si o pun ca sa vedeti si voi hal de burta mititica
Va si noapte buna fara insomnii!

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani Andrei si Andreaa – sanatate si mult noroc !!!!!

in 30+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

beatrix...DD sa te ajute sa-ti vezi puiutul bine sanatos si intors acasa mult mai repede decat crezi.
fetelor din timisoara, am vazut pozele voastre. ce burtici dragute. bravo ca v-ati mobilizat!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Beatrix

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

beatrix : sanatate multa tie si lui Sven sa creasca mare,sanatos si sa va aduca numai bucurii Cand ai tu timp te rog sa ne povestesti cum a fost la cezariana si dupa (si eu urmeaza sa fac cezariana)

32 + DPN 12 01 2012 Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata tuturor.
Olishka, eu sunt de vina, si eu intelesesem ca Beatrix vine acasa cu bebe Sven si eram si eu foarte mirata.
Beatrix, imi inchipui cat de greu va este fara puiul mic dar tu esti o mama extraordinara si puternica si vei putea curand sa mergi foarte des la Sven si sa fii alaturi de el. Inceea ce priveste curatenia, cel putin in cazul meu, nu am de gand sa o las deoparte pentru ca jur ca nu mai am niciun chef sa mai merg la serviciu in primele 2 saptamani din ianuarie, asta pe langa faptul ca ma ingrozeste posibilitatea de a ma apuca nascarea prin autobuz...Nu de alta, dar drumul dureaza 1 ora si marea parte din el e pe autostrada, unde nu poate opri autobuzul.
Olishka, merg sa vad si eu pozele de la Paris. Data viitoare cand mai aveti in plan sa mergeti pe acolo, dati un semn, poate reusim sa ne intalnim, desigur, daca aveti chef. Suntem la 400 km departare si sotul meu chiar isi doreste sa ajungem acolo, el nu a fost niciodata. Nu am reusit sa ajungem pana acum din varii motive. Asa, cu un mic imbold, poate ajungem si noi.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 33+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput