Un Nou Inceput (2) Dreptul la replica

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

si eu sper sa ne raspunzi , totusi, e??? ce zici??? te bagi??????

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Portocalia a primit avertisment dar Razvan nu.

+30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Marius parerea mea este ca fiecare are dreptate in felul lui(ei stiu cel mai bine adevarul si ce este in casa lor)parerea mea este ca cel mai bine pentru toti ar fi sa se inchida ambele subiecte(nu dati cu rosii)dar asa ar fi cel mai civilizat.
Si inca ceva Azzure vad ca nu a mai postat nimic ceea ce mie imi arata ca este mult mai matura ,si este mai civilizata si mai doamna,Razvan doar incerca sa isi repare mandria de mascul ranit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Pentru mine e o uimire perpetua sa vad ca sunt oameni care iau in serios topicul asta si nu sunt oripilati de mesajul initial abject, si nu isi dau seama ca cine scrie asa ceva are probleme grave si trebuie sa caute ajutor specializat.

Ba mai mult, acesti oameni o catalogheaza pe Azzure si ii pun etichete, doar pentru ca a aparut un mesaj scris, repet, de un om cu probleme evidente. Sau pun semnul egal intre cele doua povesti si cei doi "protagonisti"... Eu cred ca situatiile sunt foarte diferite, Azzure nu a dat nume reale, si nu a scris nimic asemanator cu detaliile sordide de pe topicul asta, pur si simplu a cerut sfaturi si pareri ca orice user framantat de anumite probleme. Iar acum, dupa tot scandalul asta, vad ca nu mai intervine deloc, spre deosebire de celalalt "actor principal", care nu inceteaza cu badarania si atacurile. Cu toate astea, exista persoane care o gasesc tot pe ea vinovata, sau ii condamna pe amandoi in aceeasi masura. Pai daca ea e de condamnat, atunci sa nu mai scrie nicio femeie cu probleme in relatie/casnicie pe forum, ca nu se stie de unde mai apare vreun fost furios apoi.

Si nu inteleg de unde stie deja tot poporu' ca Azzure a avut relatii extra-conjugale si ca face nu-stiu-ce pe alte forumuri.

Mie mi se pare un caz destul de clasic de relatie abuziva. Iar reactia abuzatorului fata de cel abuzat care vrea sa iasa din relatie e si ea destul de clasica, el nu poate accepta asa ceva. Si atunci face ce poate, atat cat poate. Atat a putut el, insa e trist ca unora li se pare in regula...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Portocalia a primit avertisment dar Razvan nu.

+30

Eh, ce sa mai spun, decat sa repet in nestire ca sunt siderata de atitudinea asta... Adica Razvan are voie sa dea nume reale, sa scrie mesaje de genul primului, sa insulte la gramada femeile de pe forum, si e ok.

Portocalia isi spune si ea parerea, nu mai e ok... Parere pe care cred ca o avem multe dintre noi, doar ca nu ne-am exprimat-o in scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Salcia, si pt mine este o mare dezamagire sa vad cum anumite persoane de aici o pun tot pe Azzure la colt...
Probabil ca acele persoane nu au vazut indeaproape relatii abuzive. Eu am vazut. La mama mea. Desigur, era un alt mod de abuz din partea tatalui meu vitreg, dar era tot abuz. Iar mamei i-au trebuit ani buni pt a se dezmetici si a iesi din acea relatie toxica.
Vorba aceea, multi vad, putini cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_21 spune:

Pentru mine e o uimire perpetua sa vad ca sunt oameni care iau in serios topicul asta si nu sunt oripilati de mesajul initial abject, si nu isi dau seama ca cine scrie asa ceva are probleme grave si trebuie sa caute ajutor specializat.

daca ai auzi si femei , cele "violente" verbal la furie, cat de abject discuta, nu te-ai mai oripila. furia aduce la suprafata "calitatea" persoanei umane , persoana pe care daca nu o cunosti si in situatii de "criza" nici nu ai banui cat de abjecta poate fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu cred ca fiecare are dreptul sa isi spuna punctul de vedere asa cum il vede el/ea si sa i se respecte opinia.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ei ii cred pe amandoi. Si pe Razvan Si pe Azzure. Fiecare exagereaza si interpreteaza evenimente in favoarea lor, dar un miez exista.
Sunt amandoi raniti si vor sa-si faca rau, sa sufere si celalat asa cum sufera ei insasi. Si cea mai impulsiva metoda de a face pe cineva sa sufere este "rusinea" - sa-l faci de rusine in public, sa ii terfelesti imaginea.

O picatura de ratiune ar spune insa ca imaginea nu conteaza. Ce daca o sa credem noi despre Azzure ca e curva sau despre tine ca esti un parazit ? Cu ce se lamureste / linisteste situatia dintre voi ?
La nimic, absolut nimic. Rusinea este deranjanta dar nu definitorie in viata.
Daca nu se mai poate nimic intre voi, consumati aceasta energie in a va desparti si atat ... noi nu facem decat sa citim ce scrieti unul despre altul si sa dam din cap a nemultumire. Nu ajutam situatia cu nimic ...

Daca simtiti nevoia de un sfat - sfatul meu este - stati departe unul de altul o perioada - interactionati numai pentru copil si in timp o sa stiti exact ce drum sa luati.

In definitiv si curvele si parazitii au un loc pe pamantul asta si au dreptul sa isi traiasca viata asa cum vor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In sfarsit un raspuns coerent - parerea mea.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput