Un Nou Inceput (2) Dreptul la replica

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada
...
In timp ce Eva imi face o injectie,dupa ce ne=-am intors de la psiholog si am papat,nu ma pot abtine sa nu zic"cum se va ocupa de copil,daca sta toata ziua sa dea replici la fiecare user,ba chiar sa mai jigneasca cate un moderator?"
...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Rele sunteti! Cum se va ocupa el de copil, stand la computer raspunzand fiecarui user? Exact la fel cum o fac mamicile care au grija de copii si stau si la computer! Asta ne face mame mai putin bune?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

http://victorianadiagraham.blogspot.com/" target="_blank">VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SondaRazvan

dov- Aventurile noastre unde sa mers mai departe au fost in afara casatoriei cel putin din partea mea iar in rest toate sau limitat tot la internet toate si pe deasupra eu nu m-am indragostit de nimeni dupa.Pentru ca am cosiderat ca am tot ce imi trebuie acasa un copil o sotie o familie adevarata. Cel putin asa credeam eu atunci

sa fac un rezumat:
A1.tu ai iesit la agatat pe net cu tipe, desi aveai acasa o familie adevarata.
A2.Ea a iesit la agatat pe net cu tipi, ca acasa avea o relatie praf.

B1.tu pe forumul asta te plangi si sa lupti pt familia ta adevarata
B2.ea ca nu stie incotro sa o ia(ce sa faca), ca e nefericita si neinteleasa si dezamagita de situatia familiala/financiara

C1. tu spui ca s-a terminat CIC, stai acasa si te ajuta mama cu copilul, ai busit masina din prostie, ai datorii numai de la asta 5000 lei, dar nu muncesti sa acoperi datoria
C2. ea lucreaza si se ocupa in timpul ramas de copil, sta cu mama deocamdata ca nu isi permite altceva dar in timp va scapa de datoriile facute cu tine si va fi si mai bine

D1. tu fumezi. Copilul te imita
D2. ea ne cere ajutorul si sfaturile cum sa faca cu situatia asta

Imi scapa mie ceva?

Stii, cand 2 imi zic ca am baut, ma duc sa ma culc.
Tu, te pui in cap cu 95% din oameni, in speranta ca poate 5% o sa te consoleze.

P.S. am o intrebare sincera. Dar sincera. Si de data asta, te rog nu ocoli cum ai mai facut : e adevarat ca ai sunat-o sa ii spui ca te gandesti sa te sinucizi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

cleo....a raspuns acu ceva pagini....ca da, a sunat

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

eu am alta intrebare de ce nu esti suficient de barbat sa infrunti prostiile care le-ai facut si acum te ascunzi si jignesti persoanele care scriu pe acest forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Razvan078 spune:

alina satena- Nu vad ca ma ascund cu nimic si daca am jignit pe cineva i-mi cer inca odata mii si mii de SCUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Serios acum, sa arunce cu piatra cei care practica doar misionarul regulamentar de doua ori pe saptamana. Dar din atatea persoane care scriu pe forum cu siguranta sunt multe care au incercat o gramada in dormitor.
Ce-ar trebui sa facem? Sa ne scriem sub nume si pozitiile preferate? Uuuuu, Azzure nu a fost cumintica cu sotul, a incercat juma de kamasutra, gata, nu o mai bag in seama la discutiile despre "ce gatim astazi" sau la " in unul sau in doi mergem mai departe"
+30

Da ai dreptate - cred ca ar fi util sa ne inregistram pe site-uri de profil, dar nu in calitate de sot sau tata de copil, ci in calitate de barbat cu timp liber si singur in dormitor, unde nu mai conteaza altceva si deci de ce nu am propune sotiei dar nu in calitate de sotie sau mama, ci in calitate de femeie cum ar fi sa ne sexam in trei sau stiu si eu orice alta fantezie vazuta pe sit-ul de profil - macar asa ca si fair play, iar daca nu este de acord merge sa o facem si singuri in calitate de barbati (nu de sot sau de tata) cu femei singure nah'... ca doar nu vom fi fiind atat de incuiati sa o facem doar standard doar...jumatati de kamasutra cu sotia si asa mai departe.

auzi, dar de unde stii ca nick-ul respectiv e azzure? ca asa, pot si eu sa intru pe un site kinky, cu baieti trasi in cauciuc sa iau de acolo nick-ul unui user greu, sa-l pun aici pe site si sa zic: loome, loome, ia uitati pe unde isi petrece marius timpul liber!!! ati fi crezut ca un moderator asa de drept si impartial ca el poate face asa ceva? si pariez ca or sa fie destui useri care isi vor pune mana la gura si vor scuipa in san: ptiu maica, cine ar fi crezut!!

apropos de dreptate si impartialitate, niste mesaje mai sus userul SondaRazvan a numit-o pe Laura25 "limitata" si a implicat ca toata femeile sunt limitate. ca femeie si user pe acest forum, consider aceasta atac direct la persoana si rog sa fie respectat regulamentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

1. Nu am spus asta - poate este asa poate nu. Dar am mai precizat - insa poate ti-a scapat.
2. Si de ce nu scrii ceea ce propui aici ca marius asa si pe dincolo? Eu unul nu te opresc. Go for it!
3. Si lui(asemeni tie) i s-a atras atentia. Poate ti-a scapat (a se revedea pct. 1)
PS
sa vezi eu ca si tata si user ce considerente am uneori fata de anumite mesaje (si nu putine) tot aici pe DC.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Citat:
citat din mesajul lui SondaRazvan

dov- Aventurile noastre unde sa mers mai departe au fost in afara casatoriei cel putin din partea mea iar in rest toate sau limitat tot la internet toate si pe deasupra eu nu m-am indragostit de nimeni dupa.Pentru ca am cosiderat ca am tot ce imi trebuie acasa un copil o sotie o familie adevarata. Cel putin asa credeam eu atunci

1. tu te-ai plans de relatia cu sotia ta si de cand nu erati casatoriti...asa ca nu mai delimita perioadele, respecta-le asa cum le-ai ales singur.
2. vaiii, eu stiam (dar poate n-am citit chiar cu atentie) doar de cea de care zici tu ca a fost inainte de casatorie....dar se pare ca tu esti profesionist la relatii internautice...pfff, pey si ea de ce n-ar fi avut voie? oricum tu ai iesit in "castig" pana acum, ai tradus-o de mai multe ori...ea doar o data, si atunci numai virtual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

1. Nu am spus asta - poate este asa poate nu. Dar am mai precizat - insa poate ti-a scapat.
2. Si de ce nu scrii ceea ce propui aici ca marius asa si pe dincolo? Eu unul nu te opresc. Go for it!
3. Si lui(asemeni tie) i s-a atras atentia. Poate ti-a scapat (a se revedea pct. 1)

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

LOL, vad ca nu pricepi, sa-ti explic: ideea nu era ca voi scrie eu asa ceva. ideea e ca nu ti-ai pus nicio clipa problema ca poate fi o calomnie odioasa. ai luat-o de buna si ai inceput sa bati moneda pe marginea ei. si mai esti si moderator aici, om de baza, inteleg. in conditiile astea, in care mai sunt expuse si numele persoanelor implicate, mi se pare extrem de grav ca un ADMIN sa preia si sa dezvolte el insusi o calomnie abjecta. oare ce zice regulamentul despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Razvan078 spune:

Marius- Sper sa i-mi rezolvi si mie problema care te-am rugat.Stima

Mergi la inceput