Gravidute cu trombofilie - capitolul 6

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Fetele, am o programare la eco la dr. Pop (Bucuresti, clinica Diagnosis) pe 16 decembrie, e cineva interesat? Ca eu planuiesc s-o anulez si ma gandeam sa o schimb pe alt nume daca e cineva interesat. Daca da, imi trebuie un nume si nr. de telefon.

20+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Buna fetele,
N-am mai intrat, am luat o minunata raceala de la copil, se pare ce nu mai am nicio rezistenta
Ieri nu m-am putut ridica din pat, m-au rapus greturile cu gatul si cu capul...Sper sa nu o iau razna, n-as fi crezut niciodata ca in sarcinile gemelare iti este asa rau... La primul copil am lucrat pana in saptamana 30 fara o zi de concediu medical, nu pot sa zic ca nu mi-a fost rau deloc sau ca totul a fost roz, da' acum e groaznic... Mai am macar speranta ca vor disparea dupa luna a treia
Vad ca discutati despre opritul Clexanului din timp pentru cezariana...Eeeeee, acum intrebare intrebatoare.... Eu am gemeni, cu siguranta nu voi avea cezariana programata, Clexane 0.4, cu gemeni iei zdravan in greutate, deci deja ma pregatesc pentru o doza de elefant. Ce sa va mai zic, cezariana verticala de urgenta de doar doi ani (exclus nastere naturala, mai ales la gemeni)cu anestezie generala.... Rad singura, oare care ar fi solutia, nici nu vreau sa ma gandesc pana acolo, albesc de tot.... Si macar de-ar fi singura mea problema

Concluzia fetelor, sa fim optimiste si sa ne rugam....altceva ce-am putea face...

Pentru cele care au schimbat cu bine prefixul (adica toata lumea sper), bebei grasi si sanatosi si celor cu sarbatoriti, la multi ani....

Felicitari celor

Amary 11+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

kraluca la ce medic hematolog mergi in iasi? Eu sunt tot vasluianca stabilita in iasi!

_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinuta_M spune:

Tonirro, eu stiu ca dna dr Chitescu este foarte buna la ecografii pe sarcini cu probleme si in special pe trombofilii. La dansa programarile se fac cu 1 luna jumate - 2 inainte (e la Medlife Favorit si Polisano Baneasa), insa este foarte draguta si te primeste printre programari daca o suni si-i spui ca ai o urgenta. Spune-mi daca vrei sa-ti dau numarul ei.
Multa sanatate!

ingeras de 24 sapt oprit in evolutie, factor XIII heterozigot, LA pozitiv. Tratament de intretinere cu aspenter 1 la 2 zile, acid folic 5mg, omega 3 de 1000 mg cu vit E 1/zi, magneB6 forte 1/zi, cetebe Zn 1g/zi, complex acid folic cu vitamine B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_let spune:

Raluca, La Multi Ani sotului si felicitari pentru frumoasele 30 de saptamani!
Toni, vroiam sa iti zic ca eu mi-am facut toate morfo de sarcina la dr Razvan Radulescu Botica. Se ajunge mai greu, in sensul ca durezaza f mult programarea, dar te pot ajuta cu nr de tel al asistentei si dureaza mult mai putin. Suni si spui ca ai nevoie de o parere avizata date fiind cele intamplate. Sau, daca vrei, eu am ultima eco la dansul pe 19 dec, la 36 de sapt, dar nu cred ca ma voi mai duce...voi vorbi si cu dr care imi urmareste sarcina. Ma gandesc ca pot merge f bine si la o eco normala...nu cred ca are rost(parerea mea) sa mai fac o a patra morfologie si, mai ales, la varsta asta de sarcina. Asa ca, daca vrei, iti cedez programarea mea. Dar, repet, e tocmai pe 19 dec la Medlife Grivita.
Fetelor,eu as vrea cezariana, dar cu anestezie locala. Asta implica rahie, nu? (la fel de nasol ca epidurala la nastere normala, nu?)
Am sa citesc si eu mai mult pt ca se apropie termenul si eu sunt total pe dinafara. Nu mi-am pus pana acum astfel de intrebari pt ca ma gandeam: lasa, mai am, sa ajung eu acolo si atunci imi fac griji! Acum aproape am ajuns si trebuie sa ma documentez serios.
Pupici tuturor.
34+cuEva Ioana

3 sarcini oprite in evolutie: 8s, 8s, 7s, nu am facut anal genetice de trombofilie; acum: sarcina obtinuta natural, tratament: Fraxi 0.3ml/zi; Femibion, vit C, Mg+B6, acid folic 5 mg; DPN 9-10 Ian 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_let

Raluca, La Multi Ani sotului si felicitari pentru frumoasele 30 de saptamani!
Toni, vroiam sa iti zic ca eu mi-am facut toate morfo de sarcina la dr Razvan Radulescu Botica. Se ajunge mai greu, in sensul ca durezaza f mult programarea, dar te pot ajuta cu nr de tel al asistentei si dureaza mult mai putin. Suni si spui ca ai nevoie de o parere avizata date fiind cele intamplate. Sau, daca vrei, eu am ultima eco la dansul pe 19 dec, la 36 de sapt, dar nu cred ca ma voi mai duce...voi vorbi si cu dr care imi urmareste sarcina. Ma gandesc ca pot merge f bine si la o eco normala...nu cred ca are rost(parerea mea) sa mai fac o a patra morfologie si, mai ales, la varsta asta de sarcina. Asa ca, daca vrei, iti cedez programarea mea. Dar, repet, e tocmai pe 19 dec la Medlife Grivita.
Fetelor,eu as vrea cezariana, dar cu anestezie locala. Asta implica rahie, nu? (la fel de nasol ca epidurala la nastere normala, nu?)
Am sa citesc si eu mai mult pt ca se apropie termenul si eu sunt total pe dinafara. Nu mi-am pus pana acum astfel de intrebari pt ca ma gandeam: lasa, mai am, sa ajung eu acolo si atunci imi fac griji! Acum aproape am ajuns si trebuie sa ma documentez serios.
Pupici tuturor.
34+cuEva Ioana

3 sarcini oprite in evolutie: 8s, 8s, 7s, nu am facut anal genetice de trombofilie; acum: sarcina obtinuta natural, tratament: Fraxi 0.3ml/zi; Femibion, vit C, Mg+B6, acid folic 5 mg; DPN 9-10 Ian 2012

asta ma gandeam si eu, ce rost au morfologiile astea in ul;timul trimestru. Si mie imi spusese dr meu ca la 32 ma programeaza la morfo . Mi s-a spus ca sunt totusi si unele probleme care in cazul in care ar aparea, pot fi remediate cu tratament (nu stiu insa despre ce e vorba).
Toni, te asteptam azi cu vesti bune, tinem pumnii!
Georgia, ai cam disparut din peisaj, esti bine?
Sa va ganditi si la mine un pic azi dupa-amiaza ca merg la eco. Doamne ajuta sa fie bine bebelina mea si sa va aduc vesti bune. Azi vreau sa vb si despre nastere cu dr meu!
Va si sa avem o saptamana numai cu vesti bune!

in 30+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Dana, bebelina este bine, vei vedea! Suntem alaturi de tine si te incurajam!

_

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Dana si Toni va astept cu vesti bune de la eco Doamne ajuta!
Si noi mergem la eco si la fundeni sapt. viitoare si sper sa fie in grafic bebelina mea miscatoare care isi face prezenta foarte des si loveste cu putere sunt topita dupa ea.

25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Dana, bebelina este bine, vei vedea! Suntem alaturi de tine si te incurajam!

_

Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru

Multumesc fetele!
Alexa, e cazul sa schimbi linkul cu fertilitatea in unul cu sarcina
ce face bebele?

in 30+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ooooof, Dana, tot incerc sa imi fac un ticker si nu reusesc sa il pun pe DC, il vad pe net, dar nu il vad si aici...
Bebe e bine, cumintel, da somnolenta maaaare, ceva dureri vagi de sani si de burta (iau nospa si cate un MgB6) si cred ca azi am avut primele greturi...spun cred ca nu-s sigura ca-s de la sarcina, ma gandesc ca o fi prea devreme...oricum, nu ma deranjeaza, stiu ca sunt semnale de la el si zambesc.

_

pentru

Mergi la inceput