Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Multumim pentru urarile voastre de bine si ca servim cu o cafea si croissante de ciocolata 
Noi suntem bine. Andre e un baietel foarte zambitor, bine dispus, mancacios si din cand in cand nazdravan. Ii place sa se catare peste tot, sa se dea in topogan, sa se joace cu surioara si inca e mare fan san 
Eu am slabit 13 kg si acum ma simt si eu bine in pielea mea. Ma minunez mereu de minunile mele de copii care imi fac viata mai frumoasa desi imi este greu uneori.
Va pup si va imbratisez cu drag pe toate fara exceptie 

histamina spune:
nu e bebe.
inseamna ca e altceva.vreo dereglare.ma obisnuisem cu gandul ca e bebe,mai ales ca ultimul bebe in neam e facut in timp ce lua anticonceptionale.
as fi vrut sa fie.
michelle1981 spune:
Adriana - Libero up&go nr 5, cu elasticul dintre picioare intins 20 cm
ochidut - vai, ce patanie urata! Bine ca nu ati patit nimic!
La multi ani tuturor ce poarta numele Andrei, Andreea 

Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
giorgia23 spune:
Neata
La multi Ani sarbatoritilor 

Ochidut bine ca nu a fost grav...ce imbecil de om
Histamina asteptam rezultatul
Tina super ca stati asa mult
...mie imi place mult cu avionul![]()
Paula bine ca ti/ai mai revenit mami
...cred ca sunt normale mini depresiile astea...si pe mine ma apuca cateodata![]()
Antonia nu prea a vrut sa manance dim si vad ca s/a trezit si cu ceva mucisori
...sper sa nu se agraveze
stefania_97 spune:
La multi ani tutror sarbatoritilor de Sf. Andrei!!! Multa sanatate, bucurii si fericire la toti 
ciristina_serban spune:
Nicole, deci nu e bebe. Ei lasa, ca daca vrei bebic poti oricand sa te ocupi de asta...
. pup!
sorina_goga spune:
Multumim fetelor de urari, astazi dau tort, resh e ce vrea fiecare, cafea, vin, bere. Diseara avem petrecere!!!!!!

La multi ani la toti delfinasii, mamici si tatici de delfinasi care au acest nume!!!
mami de Bogdan-Andrei - 13 iulie 2010
ciristina_serban spune:
Fetele din Cluj... pls...ghidati-ma si pe mine, cand aveti timp si chef...
Ce zone din oras sunt de evitat, care sunt cele mai indicate de locuit, cele mai oke dpdv al accesibilatatii la mijl de transport, scoli, piata..etc..
pup si multumesc. scuze celorlalte fete.
ochidut spune:
Tina, am vazut acum o poza cu tine pe fb...of mai mami dar tare sexi si frumoasa mai esti, bagi boala in oameni
, ma mir ca mai nimereau aia butoanele
de Larisa Ioana 24.06.2010
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 La multi ani celor care poarta numele Sfantului Andrei! Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
La multi ani si de la noi!!
Laura
de
Cristian Alexandru 10.08.2010
Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)