Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Merci Btz de receta!!!
Noi sintem deja la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Cris2010, a fost si speriata sarmanica SN,eu nustiu ce faceam in locu tau,dar pina la urma sint copii cu totii Si Vlad al meu musca fr tare de nasul meu,de miini,e o pasiune de care nustiu cum sa-l dezvat
La Multi Ani Romania !!! (eu as vrea sa fiu cetatean roman,din simpplu motiv de a putea calatori), la noi in republica e complicat cu vizele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

salutare!!!

am revenit iar acasa am fost vreo 3 zile in vizita la cumnati si a fost atat de bine. cea mai fericita bineinteles ca a fost Andra, sa jucat intr-una cu verisoara ei , atat de bine se inteleg ca de cum se trezesc se cauta si striga una pe alta

Bumblee multumim de urari eu nu o sarbatoresc de sfantul Andrei dar primesc urarile cu mult drag

Rody eu am mai pus poze , intr-adevar ca nu multe pe facebook, am sa incerc sa imi fac si eu cont de picassa si sa pun poze mai noi .

Ochidut, Ilinca multumim lui Dumnezeu ca sunteti bine

Cris2010 eu nu stiu de ce nu a fost atenta mamica aceea, cu siguranta stia ce apucaturi avea, si stia si cat de tare musca si cu atat mai mult ar trebui sa fie cu ochii pe ea . sa treaca bubica

Andra mea sa obisnuit prost sa dea 'nana' dar iti da cate o palma de te ustura , eu ii spun si explic cu calm ca nu e bine, asta de multisor timp si vad ca tot la fel face, cand ies afara sau cand sunt copii in preajma sunt atenta ca ea din joaca face asta dar si asa nu o las de capul ei.
partea frumoasa e ca dupa ce iti da o palma te pupa , dar te pupa asa cu zgomot si se chinuie uneori ca nu ii iese de cum isi atinge buzele de obraz
azi dimineata m-a trezit cu un pupic dulce ca mierea pe frunte eu dormeam de-a binelea si simt ca ma pupa cineva pe frunte, cand deschis ochii Andruta mea toata un zambet era in capul meu si se uita in ochii mei asa sa ma tot trezeasca , imi sare somnul instantaneu

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

mi-a trimis Andra mesajul inainte sa-l termin, dar bine ca nu la sters.

ma pun sa imi fac cont pe picassa cat se joaca fata cu tati.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

buna seara mamici

Semnez si eu condica. Am fost cu Rebe la Kidex, slabut rau! Ma bucur totusi ca i-am luat cizme pentru iarna, acum stau linistita. Noaptea trecuta a dormit fata toata noaptea, abia pe la 6 dimineata a marait nitel in somn. Asa m-am enervat pe mine, ca eu nu am dormit deloc, m-am simtit tare rau. Uf! Mi-ar fi prins bine o noapte de somn - ca doar de cand s-a nascut nu am mai avut asa ceva.

Pupici

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 10 dintisori si 4 maselute
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

studiu (articole) despre culturile lactice gasiti si pe blogul lui URBAN IULIAN - eu nu tind sa cred chiar tot in multe cazuri mi se pare o campanie de marketing negativa!

daca e sa pastram nota negativa in acest sens - nici untul nu e unt contine margarina!

daca stiti vreo marca de unt fara margarina va rog sa spuneti!

cris imi pare rau pentru Natali, dar acesta e un sport care se invata...va veni si randul ei sa muste!

Vlad la cresa a fost muscat de spate a doua zi a muscat el de obraz alt copil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ochidut, ! Trece repede ziua de maine.

CriSN, pe frumoasa SN, sa treaca repede buba!!

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ludmila, calatoreste si tu in rusia

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Cat mai e 1 decembrie sa va urez si eu LA MULTI ANI ROMANIA!

Am avut o zi grea,am sarbatorit azi prin munca ,munca si iar munca...doar ce am facut dus acum 10 min si acum stau putin pe net,nu stiu ce am ca nu prea pot sa dorm noapte..si resimt oboseala...daca n-as sti mai bine as zice parca as fi insarcinata din nou asa stare am darrrr...stiu ca nu e cazul...

Va pup.
Ma duc sa inmcerc sa dorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare mamici si delfinasi

Sa mai ies si eu din butoi...pana nu ne uitati de tot
Am cam ramas in urma cu cititul..in fiecare zi tot zic ca va scriu de noi dar nu mai apuc...mereu se iveste ceva si las pe mai tarziu

Caprita si iedutul sunt bolnaviori de 1 sapt...tocmai ce ma bucuram ca nu au racit toamna asta si ne-a lovit rau David cu Laringotraheita si Antonia bronsitanu stiu de unde ce si cum au luat dar cred ca de la gradinita...m-am tampit cu atatea siropuri,aerosoli pt ei..cu David e jale nu mai vrea sa ia nimic...trebuie sa-l fortamsi pana acum lua tot..imi e f greu cu amandoi singura pt ca sotul e mai toata ziua la servici...soacra sta la 1 statie de noi si nici macar nu a dat un telefon de 10 zile cumva ar putea sa ma ajute dar e prea ocupata pensionara fiind

Le-am facut si analize...David are lipsa de Fier in rest e ok,Antonia are lipsa de Ca...deci alte tratamente alta distractie

David inca papa laptic de la mami...am incercat cu LP seara la inceput am avut succes dupa nu a mai vrut maxim 30-50 ml...asa ca traiasca tzitzi ea e la putere

Am renuntat la acvariul cu pesti..pt ca David se urca sus pe mobila ridica capacul si arunca pixuri jucarii in el plus vroia sa se urce pe el..si cum alt loc nu aveam pt el l-am desfiintat...si intr-o zi imi vine sotul cu hamster asa ca avem un nou membru in familie

Crispo-ca te gandesti la noi

Alice-wow esti in sapt 35 deja acus vine bb..

Cris-bubutza sa treaca repede...cred ca s-a speriat SN

cam asta despre noi...pupici pt delfinasi si mamici

Mergi la inceput