Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

LA MULTI ANI ROMANIA!!!!!

mami de Bogdan-Andrei - 13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

nici eu nu sunt extremista in abordare,si sincer nu stiu daca l-as fi trecut pe lapte de soia inainte de un an..practic el a fost alaptat 5 luni jumate,cu cea completare de lp si dupa pana la 1 an si o luna lp.
Dupa 1 an deja isi ia nutrientii in principal din restul alimentelor,laptele ramane mai mult de alint.
realist nu ai cum sa ii feresti de toate cele,decat poate daca te muti undea in munti si ai ferma ta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

de la inceputul omenirii si pana in prezent ADAPTAREA a fost cheia evolutiei, cred ca si in acest caz (in mod particular si singular ma refer) trebuie sa ne ADAPTAM - la specificul alimentatiei din zilele noastre!
Nu ma refer sa mancam tot ce e pe piata fara a face o selectie atenta, dar cred ca nu avem cum sa ocolim chiar tot ce e nociv fie el si LP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

palomina, histamina, maurrice, pana la urma cum ramane???? mamici din bucuresti nu veniti la intalnire????nu vreti sa facem cunostinta la delfinasi?

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

salutare delfinariu!!!
noi suntem la tara la soacra-mea si abia am gasit un loc cu semnal sa urez si eu La multi ani!!! cu intarziere pt Sf. Andrei, si sa va multumim pt urari.

pe duminica ajungem si noi in Iasi si abia astept sa recuperez ca sunt cam in urma cu cititu'.
va pupam dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Salutare!!!
Noi dormim cam rau,timp,nu prea am sa stau la calculator,si acuma la amiaza a dormit doar 1 ora,in rest,papam binisor,putin mucusori. Atita timp cit a dormit V la amiaza am reusit sa fac si eu prajiturica cu mere,postata de voi aici pe forum,acuma e la cuptor,astept sa se coaca... Mai caut si receta de cartofi frantuzesti pe forum,da am uitat cam pe la ce capitol ati postat,gasesc eu pina la noapte.
Va pup pe toate si pe delfinasi!!!
Ps: la noi ploua si e posomorit,numai sa stai in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ludmila_p85

Salutare!!!
Noi dormim cam rau,timp,nu prea am sa stau la calculator,si acuma la amiaza a dormit doar 1 ora,in rest,papam binisor,putin mucusori. Atita timp cit a dormit V la amiaza am reusit sa fac si eu prajiturica cu mere,postata de voi aici pe forum,acuma e la cuptor,astept sa se coaca... Mai caut si receta de cartofi frantuzesti pe forum,da am uitat cam pe la ce capitol ati postat,gasesc eu pina la noapte.
Va pup pe toate si pe delfinasi!!!
Ps: la noi ploua si e posomorit,numai sa stai in casa

Ludmila,mamica lui Vladut

LUDMILA uite AICI RETETA de cartofi frantuzesti :*

LA MULTI ANI ROMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

LA MULTI ANI, ROMANIA!!!

Azi in parc, SN a fost muscata de obraz de o alta fetita, cu un am mai mare. A muscat-o rau, i-au ramas urme de dinti si acum s-a invinetit obrazul. Eu am crezut ca vrea s-o imbratiseze, nici n-am reactionat, pana n-a tipat SN. Era de fata si mama fetitei. Trebuia sa ne avertizeze daca stie ce apucaturi are fiica-sa si stia (intelegand din comentariile ulterioare). Ma rog, si-a cerut scuze, dar toata cearta fetitei a fost 'sa-ti fie rusine'.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Studiul china inca nu l-am citit. Cred ca mi-e frica de ce voi gasi acolo...
Am vazut un pic din filmuletul postat de Pufescu. Doamne, e strigator la cer ce fac marile corporatii ... n-avem scapare.

Si eu am incercat dintotdeauna sa merg pe calea de mijloc. Gasesti atata informatie pe net si pro si contra, de te zapacesti si mai tare de cap.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

SALUTARE DRAGELOR!

LA MULTI ANI ROMANI! SA DEA DOMNUL SA VINA ZILE MAI BUNE SI SA AVEM DE CE SA FIM MANDRI CA SUNTEM ROMANI(ca deocamdata mie mi-e cam rusine de asta...)

pufescule, mama, esti doxa.... te admir pt curajul, perseverenta si atitudinea ta...

s-a incheiat si ziua de curatenie...ce bine arata casa...mai amre dragul...dar pana cand?

asta micu deja a inceput sa devasteze casa, sa-si mute jucariile asa cum stie el...

va pup!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput