Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
pufescu spune:
referitor la nuci si seminte: inmuiatul are un rol foarte important, le 'trezeste la viata' si se activeaza diverse enzime extrem de benefice pt organism
ilinca79 spune:
Salutare delfinariu,
intru pe fuga sa urez in (aproape
) al 12-lea ceas La Multi Ani delfinasilor nostri Andrei si Andreiute , mamicilor dragi, taticilor, fratiorilor si surioarelor care poarta acest nume. 
Bumblebee esti grozava, ai facut o lista nemaipomenita, ca de fiecare data! 
Ochidut Doamne, bine ca n-ati patit nimic si nu s-a speriat Larisa. Si mie mi-e teama ca e f. vulnerabil copilul in cazul unui impact lateral. Mai ca as muta scaunul pe mijloc, dar e tare incomod de asezat copilul in el in pozitia asta. Nu mai fi supi, sa vezi ca saptamana se incheie mult mai bine decat a inceput! 
Tina ce mult stati in USA, super
Eu somonul il condimentez putin si il pun la cuptor asa fara nimic altceva. El contine grasime si se rumeneste frumos, nu devine sec. La final strorc niste lamaie, si Victor il adora 
Crissteo sper ca au mai disparut gandurile negre! 

Fug sa-mi pregatesc sotul ca maine pleaca din tara in delegatie. Halal zi nationala in familie 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ooana spune:
a adormit Matei la 21.30
tot e o victorie fata de ora 22 
vrea sa mearga in continuu 
am uitat sa va zic ca am luat masline Kalamata 
Matei a mancat cu mare pofta
intru pe FB sa fac "intrebarile" ![]()
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
maurice spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui palomina Maurice, vreau sa-ti spun ca si al meu sotz a uitat sa-i puna caciula pe cap lui Antonito a urmat o intreaga discutie ca el nu e obisnuit cu asa ceva, ca el pe unde a mai fost n-a intalnit oameni mai obsedati de frig si curent ca aici ![]() la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010 |
hahaha bine zis! ce m-am distrat!
ooana spune:
Puteti VOTA pe FB! 
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
tanti spune:
LA MULTI ANI DE ZIUA NUMELUI pentru toti Andreii si Andreele noastre - delfinasi si delfinase, surioare, fratiori, mamici, tatici si bunici! 

Alice_Elena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufescu referitor la nuci si seminte: inmuiatul are un rol foarte important, le 'trezeste la viata' si se activeaza diverse enzime extrem de benefice pt organism mami de Raducu, 10 august 2010 |
mersi de informatie. habar n-aveam.
la noi e invers, mara nu prea mananca fara carne. adica, daca nu vede carnea in mancare mananca fara probleme. daca vede carne o vrea doar pe aia

eu cred ca as putea sa ma lipsesc, sau ma rog sa reduc consumul de carnoase, dar pe marius nu il voi convinge in veci :))
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
35+
Alice_Elena spune:
maine vine si soramea la noi. plus matusimea si doi veri. abia astept, o sa se umple casa 
mai nasol o sa fie cand pleaca. pleaca si maicamea cu ei, ca deh, tre sa aiba cineva grija si de soramea si taicamiu :)) dar a zis marius ca nu se mai duce la munca sa nu ma lase singura cu Mara ![]()
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
35+ 
ludmila_p85 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor Sf.Andrei, inclusiv si sotului meu felicitari !!!![]()
Cris2010 spune:
Buna seara, mamici!
Pufescu, te admir pt determinarea ta! Drum bun si vacanta placuta! Oana, de asemenea si tie!
Am votat si eu pe fb, sper din toata inima sa putem sa mergem si noi.
Pt intalnirea din Buc. s-ar putea sa nu fim in oras. Daca stabiliti ceva si raman in oras vin cu cea mai mare placere.
de Solnushka Natali - 13.07.2010