FIV cu dr Dragos Albu 50
Raspunsuri - Pagina 6
Anastasia_7 spune:
Angelica, mama, sa te uiti pe ce ti-am trimis pe mail, tot protocolul meu si dosarul de final, dupa ET, sa vezi, asa de curiozitate, cum a fost la noi. Si la noi a mers dr Albu pe ICSI, dar la noi a gasit dr embriolog si anticorpi antispermatici 98% la testul MAR, plus oligoastenoteratospermia severa a sotului...era cea mai buna optiune.
Dr decide cum se face FIV-ul, nu se face ICSI daca nu sunt motive intemeiate , fie la barbat fie la femeie.
Si cu suprapunerea, sa stai linistita, si la mine s-au suprapus cateva zile, dar asa a fost schema. Pup fata!
Pestic, multumesc mult pt sustinere ai incurajari, eu sunt binisor, au mai ramas din vechile probleme, dar ma montez si eu ca nu mai e mult si important e sa duc sarcina cat mai mult. Am inceput sa ma lupt cu durerile de spate, insomnii, contractii,dar au crescut si ei si sunt normale toate starile astea. Tu ce mai faci, esti mai linistita cu job-ul, s-a rezolvat totul? Ai mai venit in control la Albu intre timp?
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
25+ cu 2
miruna1980 spune:
multumeeeeeeeesc.....ce vb frumoase.....sa dea Dumnezeu sa fie bine la toata lumea......daa,o veste buna am avut si pe 1 nov,dupa punctie,si acum confirmarea sarcinii.....eu am o presimtire ca sunt fetite,nu stiu de ce.....nu conteaza ce sunt,sanatosi sa fie....multumesc inca o data
angelica28 spune:
MIRUNA FELICITARI PT CELE 2 INIMIOARE!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
angelica28 spune:
ANASTASIA DA AM CONFRUNTAT SCHEMA MEA CU A TA SI ESTE LA FEL !MERSI!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miruna1980 multumeeeeeeeesc.....ce vb frumoase.....sa dea Dumnezeu sa fie bine la toata lumea......daa,o veste buna am avut si pe 1 nov,dupa punctie,si acum confirmarea sarcinii.....eu am o presimtire ca sunt fetite,nu stiu de ce.....nu conteaza ce sunt,sanatosi sa fie....multumesc inca o data |
Miruna, sa te pregatesti sa te asezi sub brad, de Craciun, asa, cu totul, cu sau fara fundita la gat.
Qiao, Tinuta, Mariped,Bccami, Ali si pup toate fetele!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
25+ cu 2
nouasnrs spune:
Buna fetelor merci de raspuns. Eu voi face inseminare nu FIV de aia va intrebam daca am voie sex, pentru ca din cate stiu eu nu trebuie sa fie mai mult de 5 zile de lipsa inainte de inseminare. Merci si felicitari fetelor cu puiuti grasuti.
Anastasia_7 spune:
Maruscha, mai uitam la semnatura ta, ca s-a mai adaugat o saptamana Mai ai putin
Parintele Arsenie Boca
25+ cu 2
alilumi spune:
BRAVOOOOO MIRUNAAAAAAAAAAAAAA!!!
ha, ha, stiam eu ca ai sa vii cu vesti bune. lasa petele-alea-n pace! cu tratament, o sa fie totul bine!
DOAMNE-AJUTA SA AUZIM NUMAI DE BINE! MINUNAT!!!
toate doamnele
( 7 + )
miruna1980 spune:
maruscha merci pt urari
ali...merci mult.....Doamne ajuta sa fie bine pt toate!
anastasia,buna idee cu bradutul
m-am progr pe 5 ian pt urmatoarea eco,la dr sanda muntean,ca am inteles ca dl A este in concediu ultima sapt din dec si prima spt din ian.