FIV cu dr Dragos Albu 50
Raspunsuri - Pagina 5
pestic spune:
Angi mie Albu mi-a recomandat ICSI pt ca nu prea am raspuns la tratament si am avut doar 5 ovocite. Noi probleme cu spermograma nu avem. Multa bafta!!!
Pup fetele
adipapazi spune:
tinuta, burtica o pui din profilul personal, ai acolo semnatura, optiuni, undeva editezi si selectezi o rubrica unde ai un plus. numai ca nr saptamanii il vei schimba in fiecare saptamana.
miruna, e firesc sa vrei sa faci echo, dar va fi bine. foarte multe fete care raman prin fiv se confrunta cu acesta sangerare, ope mine m-au prevenit multe fete pe forum legat de asta. relax!
ari, cand o sa-l cunosti pe pk, se emotioneaza endometrul tau si sa vezi ce culcush primitor se face si ce o sa mai semnezi si tu ca gravidutza!
qiao, ce face individu cu pene?
angelica28 spune:
Maripet pe 24 decembrie incep cu microgynon 14 zile ,apoi pe 2 ianuarie diphereline !
Stiti ce nu inteleg eu:am diphereline pina pe 21 ianuarie si intre timp incep si menopurul adica pe 11 ,nu se suprapun?Adica una este pt inhibarea ovulatiei ,cealalta pt stimularea ei ,asa ati avut si voi?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
miruna1980 spune:
pfiuuu,ce galerie frumoasa ali.....merci si muuulti pupici...oricum va anunt rez orice ar fi....
angelica28 spune:
o RECTIFICARE AM PE 21 DECEMBRIE INCEP NU PE 24 !
MIRUNA
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
miruna1980 spune:
multumesc fetelor pt galerie.....vin cu vesti buneee......2 puiuti in uter.....iuhuuuu....varsta sarcinii 6s si 5 zile.......le-am auzit si bataile inimioarei.....115,respectiv 117 bpm....Iti multumesc Doamne pt aceasta minune.Dumnezeu sa fie alaturi de voi si sa va ajute sa obtine sarcina mult dorita!
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miruna1980 multumesc fetelor pt galerie.....vin cu vesti buneee......2 puiuti in uter.....iuhuuuu....varsta sarcinii 6s si 5 zile.......le-am auzit si bataile inimioarei.....115,respectiv 117 bpm....Iti multumesc Doamne pt aceasta minune.Dumnezeu sa fie alaturi de voi si sa va ajute sa obtine sarcina mult dorita! |
Bravoooooo, Miruna, manca-i-ar mama de voinici sau voinicutze, uite ca s-au prins 2 embrioni buclucasi!!!! Flori pt mamica si o fanfara in toata regula pt galustele din burtica. De acum, trebuie sa urmeze o cina romantica , asa, de 1 Decembrie, pt tine si barbatelul tau, pt sarbatorire. Sa ai o sarcina cat mai usoare si sa te hranesti din plin de toate momentele minunate pe care le vei simti cu minunile in burtica
Uite, veste minunata de 1 Decembrie!! La multi ani, romancutzele mele toate!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
25+ cu 2