Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

No vin si io la cafa ca sunt cu ochii ca
melcul!
de vreo saptamana nu mai se lasa ajutat jr la nimic, totul vrea sa faca singur...mananca bolul de ciorbita singur fara sa se murdareasca...o placere...

Va rugam FFFFF frumos , un vot aici: ac1 si ac2!
Multumim frumos!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta" target="_blank">Concurs Vara 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Sun vreau si eu modelul asta de copil , ca JR al meu papa singur, dar papa si gurita si manuta si masuta si piciorusele si scaunelul...si..si..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Bravo, flacau de Sun! Sophia isi pune la sfarsit mancarea (orezul se spala cel mai greu, din experienta mea; pe locul doi e brinza crema ) si in par. Ne "intrece" cineva?

Daca ne mai citeste Dankuta: "La multi ani!" pentru Cezara.

Eu nu am ce sa povestesc interesant. Asa cum am spus am inceput sa invat: dorm de acum si mai putin in fiecare noapte- de parca nu eram suficient de zombi
Nu am nici un raspuns inca de la cei la care am fost la interviu. E totusi decmbrie, luna in care lumea se pregateste de sarbatori iar angajatorii sunt in stand-by.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Laura

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias
Sun vreau si eu modelul asta de copil ,

_
Rares

Mergi la inceput

Magdut, anunta tu la prietene(eu daca intru poate isc reactii adverse) ca a castigat cristina_boc concursul cu rochia TaraFashion.eu i-am trimis si PM, insa daca nu reactioneaza in 7 zile pierde premiul-ar fi pacat.poate cineva are nr.ei de tel, o adresa de mes-s-o anunte!

deci:Felicitari Cristina_boc!

31+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Am rezolvat, Lady

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

'neata buna, dragi mamici.

Ati facut bradul? Noi da! Prima jumatate a zilei de astazi am ornat pomul si casa. Sophia a fost super fericita si ocupata in a doua parte: in timp ce eu invatam in camera de sus, ea a despodobit destoinic bradul pana la inaltimea la care a ajuns. Am facut un compromis: jumatatea de sus a bradului e ornata, jumatatea de jos are numai lumini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

'neata buna, dragi mamici.

Ati facut bradul? Noi da! Prima jumatate a zilei de astazi am ornat pomul si casa. Sophia a fost super fericita si ocupata in a doua parte: in timp ce eu invatam in camera de sus, ea a despodobit destoinic bradul pana la inaltimea la care a ajuns. Am facut un compromis: jumatatea de sus a bradului e ornata, jumatatea de jos are numai lumini

noi aseara l-am adus de la socrii din podul casei-acolo il tinem in timpul anului.il montam azi..sa se obisnuiasca cu existenta lui si pe 24 il impodobim-urmand sa stea asa pana pe 06.01.2012

si cred ca voi mai pune instalatia la geam.am una curgatoare.

va pup, fug la spalat vase si apoi o imbrac pe lipishtoaca sa mergem la tara(a noaastra e la 9 km de casa) la aer curat, smotocit pe Vicky-cainele..si alte activitati intense

32+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara si de la noi

voi vorbiti deja de brad??? noi nici nu ne gandim pana acolo macar...
azi am dus iar copilul la soacra si eu si dl sot am mers iar la cumparaturi, ca doar casa oricum era plina de cutii ...si sa mai zic ca de maine am muncitori??? nu stiu..ca au tel inchis si astia.....parca vad ca am cumparat de toate, fac craciunul cu cutiile langa mine..si dupa sarbatori ma trezesc ca nu mai am bani pt muncitori

pana una alta, azi cica m-a scos sotul la un mic si un vin fiert in Poiana..buuuuuuun..si am zis ca sa-l luam si pe JR cu noi..ok...toate bune si frumoase, a stat oarecum cuminte la masa, a si mancat insa tot drumul din Poiana pana in Brasov m-a urlat cat l-au tinut pe el plamanii, ca nu voia in scaunel, ci la volan ...am zis ca ma arunc din masina nu alta...si sotul cred ca ma urma imediat...cand am ajuns acasa, dl sot a zis ca nu-l mai ia la reustaurant niciodata (glumea, bineinteles, duminica viitoare il caram iar dupa noi )

ma duc sa pregatesc hainele de nani, acum sunt la baie baietii mei

noapte buna fetelor

Mergi la inceput