Clasa I * 2011 - 2012 * [13]
Raspunsuri - Pagina 13
Naty spune:
Hello,
Ioana maine merge la Circ, e a treia vineri la rand cand nu fac scoala
Ieri l-au facut pe C mare si la mate scaderi cu 2, azi nu stiu ce or fi facut.
antoemma spune:
Imi puteti spune, va rog, in ce ordine faceti voi literele? Vreau sa vad cate litere ati facut voi pana acum pentru ca noi suntem cam in urma dar avem o alta ordine a literelor. Am inteles ca in martie ar trebui sa termine literele cei de la germana pentru ca apoi mai urmeaza si alte lectii...
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de 2004 si 2010
Lali spune:
Anto, iti spun eu, de la germana: I, M, A, L, O, T, R, Au, S, W, N, Ei, E, F, U. Cred ca au facut saptamana asta si B iar copilul imi spunea azi ceva de O si U cu Umlaut. Asta trebuie sa verific maine, ca noi primim caietele doar la sfarsit de saptamana.
Deasemenea la romana au facut si alte litere, B si H sigur, sigur.
Ai nostri merg conform programei, din cate stiu eu.
antoemma spune:
Multumesc. Din lista asta noi suntem abia la S. Vroiam sa vad cate litere au facut si cei de la romana. Nu inteleg de ce se insista la noi atat de mult la fiecare litera. La romana noi nu facem litere...
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de 2004 si 2010
eveline spune:
FLAVIUTZA - Iarta-ma te rog, ieri am avut probleme acasa si nu am mai reusit sa pun nimic. Acum fisa of course ca e iar in portofoliu care e in ghiozdan la ea si azi o ia mama si ramane acolo peste noapte ...mii de scuze. Pur si simplu mi s-a luat gandul de la ea si pana maine iar nu am ce sa fac..
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
mina spune:
Al meu a facut A, M, I, N, R, E si O, sper sa nu fi uitat vreuna. Posibil sa nu le fi facut chiar in aceasta ordine, insa cam asa a fost.
Nu stiu daca este neaparat o problema ca merge mai incet comparativ cu ritmul altor clase, poate invatatoare are o planificare diferita.
Am reusit si eu, in sfarsit, sa ajung la ora de consultatii cu invatatoarea. Nimic deosebit, cica fi-miu merge bine, e atent, e ordonat, scrie foarte frumos (asta e o sursa de continua mirare pentru mine, de unde o fi copilu asta asa ordonat la scris nu stiu, eu am avut traume in copilarie din cauza asta iar taica-sau are mom cand nu intelege nici el insusi ce a scris....). Cica s-a mai relaxat si s-a acomodat cu scoala, ba chiar pana intr-acolo incat mai vorbeste uneori in plus in timpul orei. Patesc ca la gradinita unde initial a fost linistit, timid si mutulac, si dupa aia le-a curs sange din urechi la educatoare.
Ieri al tenis l-a durut in dreapta din cauza oboselii, dar i-a trecut repede, sper sa nu fie nici o pb. A mai avut el dureri de astea cica de oboseala dar in stanga, in dreapta imediat te duci cu gandul la apendicita....vedem. Proasta si eu, am vazut ca se tine de burta, l-am rugat sa iasa din antrenament insa cand l-a trimis antrenorul la alergarea de final si el n-a protestat, am crezut ca i-a trecut...de unde, s-a dus de rusine...Azi trebuie sa vorbesc cu antrenorul sa ii permita o pauza sau chiar oprirea antrenamentului daca se mai intampla.
Ce bine ca azi e vineri, am o dispozitie infecta, am visat f urat azi noapte fix inainte sa sune ceasul si nu mi-am revenit, sper sa nu fie vro presimtire, ceva, ca parca prea a fost acut si a ramas in memorie visul, ceea ce rar mi se intampla...Ma duc sa-mi fac o cafea poate-mi ridica moralul pana vin fetele la birou.
Zi frumoasa tuturor
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
manuelacrina spune:
Dati-mi si mie o idee cum sa aplic "fulgi de nea" pe o rochita ? pentru serbare ... din ce sa-i improvizez ?
Mina - gandeste-te, dar cu toata puterea ta, ca a fost doar un vis ! Si spune-ti si repeta-ti ca asa ceva nu se va intampla niciodata, ca tu esti mai puternica decat visul !!! Nu te lasa speriata de el ! Incearca sa te intaresti si repeta-ti in gand cu toata puterea ta ca nu poate fi nici o presimtire ! este doar un vis urat pe care trebuie sa-l indepartezi cat mai mult de tine, de gandurile tale ! ... ufff, nu stiu cum sa-ti spun mai mult ... poate cu alta ocazie ... O zi cu soare !
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manuelacrina Dati-mi si mie o idee cum sa aplic "fulgi de nea" pe o rochita ? pentru serbare ... din ce sa-i improvizez ? Mina - gandeste-te, dar cu toata puterea ta, ca a fost doar un vis ! Si spune-ti si repeta-ti ca asa ceva nu se va intampla niciodata, ca tu esti mai puternica decat visul !!! Nu te lasa speriata de el ! Incearca sa te intaresti si repeta-ti in gand cu toata puterea ta ca nu poate fi nici o presimtire ! este doar un vis urat pe care trebuie sa-l indepartezi cat mai mult de tine, de gandurile tale ! ... ufff, nu stiu cum sa-ti spun mai mult ... poate cu alta ocazie ... O zi cu soare ! |
Multumesc mult, mi-am revenit deja.
Cu fulgii de nea pe rochita...poate niste fulgi albi cusuti finutz din loc in loc? Adica fulgi de aia de-i gasesti in diademe, in clamele mai fanteziste?
sau niste pompoane de tul alb, mici-mici-mici, sa dea impresia de fulguleti si la fel, cusuti pe rochie?
saaauuu (hai ca azi is creativa ) faci niste ciucurasi subtiri, dar cu firele mai lungi, din fire albe (matase, sau un bumbacel alb diafan) si ii prinzi de rochie sa fluture asa....
Nu stiu daca am explicat bine, daca vrei sa povestim mai multe da-mi un pm
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
manuelacrina spune:
Multumesc mult Mina ! ... trec pe la o mercerie si ma aprovizionez ... initial chiar ma gandisem sa jumulesc o perna .
Haideti sa va mai spun una "inedita"
... ne anunta copiii ca merg joi la spovedanie / impartasanie / sobor / slujba ... fiecare ce a inteles si cum a retinut ; noi parintii: telefoane, mail-uri, discutii ... unde merg copii ??? care joi ?? adica in timpul orei ?? cum adica impartasanie ??? ... pana la urma ne-am dumirit, joi dimineata, dupa ce si-au lasat ghiozdanele in clasa, au mers frumusel de manuta la biserica din apropiere (3 min de scoala) si i-a "impartasit" ... cica toata scoala a mers ... si eu care credeam ca e o scoala "normala"
"Ce ati facut Crina acolo ?" "Ne-a dat popa viiiin, yammii, yammii" ... "wwwaauuu si v-a dat mult ?" " nu, cam un polonic asa ..."
ina32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antoemma Imi puteti spune, va rog, in ce ordine faceti voi literele? Vreau sa vad cate litere ati facut voi pana acum pentru ca noi suntem cam in urma dar avem o alta ordine a literelor. Am inteles ca in martie ar trebui sa termine literele cei de la germana pentru ca apoi mai urmeaza si alte lectii... Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi) Mami de 2004 si 2010 |
Al meu tocami a facut litera F. La romana nu fac litere, doar deseneaza cuvinte care incep cu diverse litere. Din cate am inteles de la invat, vrea ca in sem 2 dupa ce termina cu literele la germana sa inceapa si alfabetul romanesc...