Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
Anya, daca afli pana in ora 17 te rooooog din suflet da-mi si mie un SMS. Nu de alta dar ai mei sunt la Busteni si nu mi-ar parea rau sa mai ramana o zi acolo
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
sorana spune:
Anya astept adresa. Sabinei i-am trimis deja, deci sunt gata scanate .
Edit: Arhimede: Am vazut ca la centrul nostru se face cursul luni-marti-miercuri in loc de joi-vineri-sambata. E posibil sa fie la fel si la voi.
Sabina spune:
Sorana, ii fwd eu Anyei;)
Cum mi-am alaptat copiii
anya spune:
Multumesc Sorana, multumesc Sabina! Au ajuns fisele .
Am vorbit aseara cu invatatoarea si se face scoala. La ei in clasa pana la urma e doar o fetita bolnava si speram asa sa ramana. Eu l-am trimis azi la scoala.
Ieri a venit Matei cu inca o medalie acasa. Au luat locul trei la Cupa Craciunului la baschet, asa ca pe langa cele de la karate acum strange si medalii de baschet. Ala micu' cu inotul...Am avut un weekend prolific cu 3 medalii de 3 culori .
sorana spune:
Daca merge cineva saptamana asta la Arhimede va rog sa ne trimiteti si noua pe mail fisa.
Merci
happiness spune:
Am dat si noi evaluarile de final..FB la ambele, dar nu fara greseala. Avand in vedere ca la romana nu am stiut si nu am repetat nimic, iar la mate au avut 10 exercitii si probleme in 45 de minute, ma declar multumita si fara perfectiune.Oricum, se acumulase multa oboseala de la ore, dansul de la club, momentele pentru serbari...Cred ca maine dupa serbare primim si carnetele, si nu vor fi surprize. A avut doar 2 de B semestrul asta, pe caiet, la doua dictari, iar in carnet are doar de FB. As situa-o la un 9-9,5 pe sem I, dar cum nu avem note...Ramanem cu medalia de bronz-98p-de la Evaluare in educatie romana, 88p la Romana Smart, 92 de p Mate Smart si Pr II la Micul Crestin. Plus multe amintiri frumoase: dansul modern de la club, dansul popular pentru serbare, cursul de pictura, orele de engleza si de teatru...Desi e obosita, i-am spus sa mai taie ceva de pe lista pentru sem II si nu vrea sa renunte la nimic..
Va dorim tuturor un final de sem I linistit, cu medii de FB si o vacanta cu zapada, fara teme, cu bucurii si daruri multe de la Mos Craciun.
anya spune:
Azi e ultima zi de scoala pt noi. Teoretic scoala e deschisa si maine, dar cum azi erau doar vre-o 5 copiii...maine nu-l mai duc. Ieri le-a dat carnetul si are FB pe linie (ceea ce va dorim si voua). Aseara a fost si ultimul antrenament ofcial la karate si a aflat ca la anul va putea da examen de centura albastra (cred ca azi noapte a visa doar centuri ).
Vacanta placuta va uram!!! Si un Mos gras !!
Sabina spune:
eu as fi dus-o si azi, dar aseara a pictat si nu stiu cum a reusit sa se vopseasca pe par cu rosu albastru si verde , uleiuri :D asa ca am tinut-o aasa si acuma o astpet de juma de ora sa iasa din baie, LOL.
Va urez Craciun fericit! Mai intru io de la munte.
Cum mi-am alaptat copiii
sorana spune:
Gata si noi, maine n-o mai duc. Medii de FB, 2 note slabe in cursul semestrului (una la romana-lectura, una la stiinte). Si la noi o medalie de bronz la evaluari-romana si eu consider realizare si 27 p la arhimede. Un semestru greu, destul de diferit de clasele I-II prin faptul ca a trebuit sa invete serios la toate materiile (anii trecuti muzica, limba straina si stiintele nu le bagam in seama) terminat acceptabil, cu medii de 9 si 10.
Cica le-a dat niste calendare cu pozele copiilor de la curs la arhimede, cica apare fi-mea la vreo 3 luni sper sa ne fi pastrat si noua pentru ianuarie.
Deja ne simtim in vacanta - azi concert de colinde, maine o petrecere, poimaine vine mosul (ne strangem toata familia) .
sorana spune:
happi, eu cred sunteti peste 9,5. Adica probabil are 10 la purtare, sport, desen, abilitati, muzica - poate si civica, limba straina - si nu mai putin de 9 la romana, mate, stiinte, deci probabil e peste 9,50.