Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am primit, multumesc.
Deocamdata nici sa nu se gandeasca sa se uite pe ceva de scoala, nu stiu ce-i cu ea.
si ei erau la pronume.
la mate faceau tot felu de exercitii cu operatii multiple.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Noi maine nu mergem la scoala. I-a anuntat azi sa nu mai vina maine. Doar scoala noastra se inchide sau mai sunt si altele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Da, e cea cu reprezentare grafica. Pai daca la inceput erau cu doar doua nr, acum sunt de aflat cate 3...Nu e chiar asa de simplu...Ea zice ca a priceput, sa vedem ce face maine la scoala...

Mergi la inceput

Happi nu e simplu si totusi ei pricep . La scoala nu a facut dar a facut la arhimede, parca si cu 4-5 numere si metoda mersului invers (tot reprezentare grafica e si asta). Ma rog, au pisat asta vreo 4-5 cursuri, a priceput, a si uitat . Noroc ca au inceput sa faca la suplimentar la scoala si si-a reamintit .

Mergi la inceput

Da, tot Bucurestiul scolaresc sta acasa maine: http://www.ziare.com/scoala/scoli/scolile-din-bucuresti-inchise-luni-si-marti-din-cauza-zapezii-1149209

Mergi la inceput

acuma cica si miercuri se sta acasa :))

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11436385-toate-scolile-din-judetele-ialomita-buzau-botosani-iasi-vaslui-vrancea-braila-tulcea-ilfov-calarasi-olt-vor-inchise-marti-miercuri.htm
I dont mind :)))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

acuma cica si miercuri se sta acasa :))

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11436385-toate-scolile-din-judetele-ialomita-buzau-botosani-iasi-vaslui-vrancea-braila-tulcea-ilfov-calarasi-olt-vor-inchise-marti-miercuri.htm
I dont mind :)))

Cum mi-am alaptat copiii

YEYYY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Arhimede etapa a-II-a: 11 februarie
Canguras matematica (fara prea mare miza, barajul e de la a -IV-a, doar pentru o diploma cu "excelent" daca tine cineva la asta):17 februarie

Succes tuturor

Mergi la inceput

noi sarim tura asta la arhimede :)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Sabina bine ati facut ca ati sarit etapa asta. Nu cred ca ma mai prinde cineva la asa "minune".
Au chemat copiii de la 11.30 zicand ca incepe la 12. Au inceput la 12.30 si a tinut pana la 15. Deci copilul a mancat de dimineata si apoi abia la ora 15.30. Sa stea atatea ore pe un scaun fara sa se duca la baie, fara masa de pranz mi se pare inadmisibil. Nu mai zic ce am inghetat eu asteptand-o de la 13.30.
Plus debandada si inghesuiala si zapaceala obisnuita deja la Arhimede. Subiectele greute, de gandit si de "prins". Fi-mea n-a facut mai nimic . Nu e problema, nici nu ma asteptam sa faca mare lucru.
Iar "conditiile" oferite de organizatori nu mi se par acceptabile. Concursul asta e un fel de razboi al celor care rezista nemancati si fara sa se duca la toaleta mai multe ore si nu asta intetionez eu sa invete fi-mea inca de la 9 ani.
Dar nu mai mergem daca e vorba de 2,5 ore la clasele 3-4 si la ora pranzului.

Mergi la inceput