Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
anya spune:
Matei a citit Jurnalele pe nerasuflate. Zici ca era alt copil. Mergea pe stada cu cartea in mana! Jurnalul unei pustoaice il are, dar a refuzat sa-l citeasca ca "e pt fete" !
cristinacsa spune:
LA multi ani si bine v-am regasit!
Ale mele au citit toate vol din Jurnalul unui pusti si Insemnarile unei pustoaice. Lor le-a placut...
Una dintre fete citeste f mult, a citit toate vol din Ciresarii, Micutele doamne, Oksa Pollock ...Acu vrem sa luam un ebook reader...Cealalta citeste mult mai putin...
Azi le-a dat un test fulger din tabla inmultirii...
Sorana, condoleante!
Cristina si gemenele
loryi1974 spune:
Si a mea a citit toata seria "Jurnalul unui pusti", trei in vacanta de vara si ultimul in cea de iarna. Si tot in vacanta de iarna a citit seria "Ucenicul vraciului", cred ca 5 volume. In afara de Jules Verne.
Fiica-mii i-a placut Cuore foarte mult.
Acum am in casa de la bibiloteca: Huc.Finn, Toate panzele sus! (aici am oarece dubii :),Enciclopedia fiintelor magice (sau cam asa ceva,despre toate creaturile care apar prin povestile fantasy), Alice in tara oglinzilor si Cartea junglei 1.Asadar tot ce vrei si tot ce nu vrei.
La scoala, teme cat cuprinde.
Tot intrebam de calificative mai mici de FB, sunt in masura sa spun ca am auzit si la noi in clasa de B si S. Chiar am impresia ca au ramas putini cu fb pe linie.Oricum ceva s-a schimbat un pic.
sorana spune:
Carolina toate jurnalele sunt pentru varsta lor.
Sunt deja si 2 filme. Dar Monicai nu i-au placut poentru ca nu respecta 100% cartea
anya spune:
Ziceati de calificative. Duminica a avut Matei petrecerea de ziua lui si m-am mai conversat cu mamici din clasa. Am aflat de la una, ca fetita ei care e ok la invatatura, in semestrul 1 a avut si B si S. Eu tocmai zisesem ca atat timp cat Matei vine acasa doar cu FB nu ma agit sa-l verific zilnic sau sa-l pun sa lucreze suplimentar si mi-a fost jena sa o intreb cum i-au iesit fetitei mediile.
Lectii le-a dat dat nu excesiv. Cam 3 exercitii la romana si o strofa de invatat, 4 probleme la mate si un rand de cheia sol la muzica. In sfarsit vad ca fac si ei ceva la muzica, ca pana acum faceau mate, cunoastere si mai stiu eu ce altceva.
Aseara, inainte de antrenamentul la karate pierdea vremea prin casa si vroia pe psp. I-am zis ca juma' de ora citit/ juma' de ora psp. A ales sa citeasca dintr-o carte cu glume (primita de Mos Craciun).
Daca mai tin eu minte, Sorana, vroiai fisa 15 la Arhimede? Mintea mea a cam fost in vacanta si nu mai stiu sigur... Am luat fisa la serviciu si daca vrei o scanez si o trimit (acum ca am adresa ta de mail ) Si nu in ultimul rand multumesc de ajutor!
happiness spune:
Am inceput scoala....La romana ortograme si un text despre iarna...Au dat dictare din a doua zi, FB fara greseala. La mate au inceput impartirea si ca de obicei toata odata au facut-o...La fel ati facut si voi? Ieri impartirea cu 2, 3, 4, 5, azi cu 6, 7, 8...Mie mi se pare cam mult dar ce sa zic...a avut munca independenta cu doua greseli(-FB) , deci stie dar nu perfect, mai are de exersat. Asadar, fise, munca independenta si note din prima saptamana. Si teme desigur: 4 exercitii la mate, 1 la engleza si 3 exercitii la romana. Trebuie sa incepem si noi sa citim ceva,ce le-a placut cel mai tare copiilor vostri?
Sabina spune:
insemnarile e oribila, adica prost tradusa, cu expresii la moda precum gen samd.
in sine actiunea paree simpatica, sofia a citit=o intr=o zi, dar....se poate f bine trai fara
io nu stiu ce e la scoala, ca sunt la Viena, astpet sa ma sune chururgul sa imi zcia data operatiei (splenectomie, ieri nu avea cum sa o fixeze.
analizele sunt niste nesimtite, niste proaste si niste rele :D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya Ziceati de calificative. Duminica a avut Matei petrecerea de ziua lui si m-am mai conversat cu mamici din clasa. Am aflat de la una, ca fetita ei care e ok la invatatura, in semestrul 1 a avut si B si S. Eu tocmai zisesem ca atat timp cat Matei vine acasa doar cu FB nu ma agit sa-l verific zilnic sau sa-l pun sa lucreze suplimentar si mi-a fost jena sa o intreb cum i-au iesit fetitei mediile. Lectii le-a dat dat nu excesiv. Cam 3 exercitii la romana si o strofa de invatat, 4 probleme la mate si un rand de cheia sol la muzica. In sfarsit vad ca fac si ei ceva la muzica, ca pana acum faceau mate, cunoastere si mai stiu eu ce altceva. Aseara, inainte de antrenamentul la karate pierdea vremea prin casa si vroia pe psp. I-am zis ca juma' de ora citit/ juma' de ora psp. A ales sa citeasca dintr-o carte cu glume (primita de Mos Craciun). Daca mai tin eu minte, Sorana, vroiai fisa 15 la Arhimede? Mintea mea a cam fost in vacanta si nu mai stiu sigur... Am luat fisa la serviciu si daca vrei o scanez si o trimit (acum ca am adresa ta de mail ) Si nu in ultimul rand multumesc de ajutor! Anya |
Da, te rog. Si o sa o vreau si pe asta de saptamana asta ca iar chiulim . Pe urma gata chiulul mai mergem si noi .
Edit: Am primit Anya, merci.