Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Addya, eu iau Utrogestan, dr mi-a spus ca pana in sapt 16 sau 18 (nu-mi mai aduc aminte exact) trebuie sa iau. Ai spus familiei de bb? Care au fost reactiile?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Mamita de ce vrei s-o intarci? stiu prietene care au alaptat pe toata perioada sarcinii si dupa nastere (au alaptat si pe bebe mare)

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

Anitta_O INCA NU AM SPUS NIMIC.DUMINICA E ZIUA CEA MARE!!!!SPER SA FIE BINE!!!

andreea 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata mamicutze!
Eu abia am venit de la analize...le-am lasat pe ultimul moment, abia in sapt 12 am reusit sa le fac, bine ca am reusit si acum.
Acum sunt la birou, mi-e un somn de mor si mi-am facut o cafea.
Nu mai stiu cine ma intreba de dr, Annita parca, eu stau in Bucuresti acum, de vreo 4 ani, merg la dr. Mihalache Florina de la CF2. Am nascut la CF2 si soricelul de-acasa si a fost f bine, conditii f bune pt un spital de stat, camera cu 2 paturi, baie in camera, faceam dus zilnic, mai ales ca era vara si canicula de Bucuresti si acolo nu e aer conditionat ca nu face fata sistemul electric de pe aripa aia. Ma rog, pe total a fost bine. Am cochetat cu ideea de a naste si la privat, dar deocamdata nu ne-a convins. Doamne ajuta sa fie bine si de data asta, sa fie bebe sanatos in primul rand si sa sa vina cu bine pe lume.
Addya, eu iau Arefam, de 200 mg, de 2 ori pe zi, la inceput luam intravaginal, acum le iau pe gura, eu trec in trims 2(vineri) in curand si sunt si eu f curioasa daca imi da sa continui. Tare as vrea sa ma opresc sa le iau, sarcina pare ca merge ok, scurgeri n-am avut de niciun fel, asa ca nu vad sensul. Dar pana pe 12 dec mai e mult si bine.
La parte cu reactia lui bebe 1 la venirea lui bebe 2 am si eu maaaaaari emotii. Copilul meu e extrem de lipit de mine, mamos din cale-afara (o fi si din cauza ca e rac, sau ca pur si simplu a stat doar cu mine 90% din viata lui). Gelozia lui e asa de mare ca-l respinge si pe taicasu cand se apropie de mine, ii ia mana de pe mine cand ma atinge, daca ma imbratiseaza vine sai fie luat in brate instantaneu, etc. Sunt convinsa ca atentia mea va fi tot asupra lui mai mult decat asupra lui bebe 2. Slava Domnului ca atunci cand sunt mici au nevoie doar de laptic, schimbat, baita, si restul somn. Poate in timpul asta se obisnuieste si David cu el/ea. Am citit carti si articole despre primirea lui bebe 2 in familie si o sa ma tot informez pana vine momentul cel mare.
Oricum, imaginea mea preferata la care visez(o sa mai treaca ceva timp pana atunci) e o zi de weekend in care eu si sotul suntem asaltati de cei doi fratiori care sar peste noi si trag de noi sa ne trezeasca si chitaim toti 4 fericiti. Asa de mult imi doresc asa ceva....
Oh well, gata cu visurile trebuie sa ma apuc de treaba.
A...si eu am inceput sa ascult colinde, bineinteles. Nu ma pot abtine, sunt preferatele mele, asa ca de ce nu?
Gata, va pupacesc pe toate tare tare, sa aveti o saptamana usoara, faa dureri si greturi, la noi greturile s-au dus de vineri, suntem mai bine. Sa auzim de tot mai multi fluturasi miscareti in burtici!
pup!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Iulia, pe David poti sa-l faci partener de nadejde in ceea ce-l priveste pe cel mic, sa se simta important, util, fratele mai mare. Nu ma gandesc sa-l obligi sa aiba grija de el, ci sa-i propui sa te ajute ca bb sa se simta bine: David, hai sa-l schimbam impreuna. David, ce crezi, plange ca-i e foame sau de ce oare? dialoguri de genul asta.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Da,da, Anita, sarumana mult. E pusa pe lista si chestia asta, sper sa reactioneze bine. De regula vine si ma ajuta cand ma prefac ca sunt neajutoarata, sper sa fie asa si in cazul asta.
Ma tot uit la pozele cu David de cand era mic si imi amintesc cat de magic e primul an de viata, ce schimbari fenomenale se intampla cu bebe, de la o leguma mica care nu poate sa-si tina capul la un strumf care deja merge. E greu dar incredibil de frumos.
Ei, o luam pas cu pas, deocamdata sa ne bucuram de perioada sarcinii care e magica!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata burtici!

V-am citit, v-am urmarit azi de pe la 8:30, n-am nimic de zis. Vroiam doar asa sa stiti ca am fost cu ochii pe voi. Eu n-am copiii inca asa ca nu as vrea sa-mi dau aiurea cu parerea nici despre intarcat nici despre cum sa va comportati fata de copilul mai mare sau mai mic. Eu cred ca indiferent cum veti face va veti descurca de minune, doar nu degeaba sunteti parinti.

Eu ma apuc de treaba, am o zi tare incarcata azi. Asa ca va trimit multi pupici si inchei "transmisia" pentru azi.

Andreea, 11+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata burticutelor vorbarete!

Corina, si eu cred ca nu e asa mare tragedie cu internarea de o zi. Gandeste-te ca trece (iti iei o carte, un laptop daca trebuie neaparat sa stai o acolo). Nici nu stii cum a trecut si apoi ai 2 saptamani libere!

Alina, te inteleg perfect cu lipsa de energie. Eu care eram in picioare duminica la 7, in primele saptamani dormeam si 12 ore si apoi imi era rau de oboseala cand trebuia sa ma trezesc la 8. Insa, trece! Chiar acum vreo doua zile ii ziceam sotului meu, ca nu-mi vine sa cred cat de bine ma simt! Ca inainte... Cu energia stau excelent, greturile m-au lasat, durerile is foaaaarte rare, si imi vine sa zburd de fericre! O sa fie mult mai bine, crede-ma (eu am tot auzit, dar nu-mi venea sa cred).

In ceea ce priveste serviciul, cum Dumnezeu sa te stresezi in asa hal incat sa plangi?! Doar nu taie nimeni lemne pe tine si nici nu lucrezi la urgente ca sa-ti moara 1-2 pacienti pe zi! Lasa-le naibii pe toate, cand te apuca stresul mai rau, mergi 5 minute la baie, pune mana pe burtica, scoate ecografia din poseta si uita-te la comoara ta. Ce mai poate conta dupa aceea?! Ai sa iesi cu un zambet tamp pana la urechi, de or sa creada colegii ca esti high, nu alta!

Stefulici, eu am facut testul la 12 saptamani si 5 zile, insa cred ca incepand cu 12 saptamani e ok. Poate broscuta ta e mai marisoara un pic decat ar trebui sa fie...

Elena, nu te stresa pentru test, ai sa vezi ca totul este bine cu bebelul si o sa fie o experienta minunata sa il vezi asa de amanuntit atat de mult timp... La mine a fost ecografia care a durat cel mai mult, a fost o experinta care nu mi-o puteam scoate din minte o saptamana dupa... Are sa fie bine si minunat, ai sa vezi!

Mmamita, cat de rau imi pare pentru voi ca e asa de greu cu piticuta ta! Nici nu pot sa-mi imaginez prin ce treci. Din pacate nu te pot ajuta cu niciun sfat pentru ca nu am trecut inca prin asta, insa Ramonika mi-a dat de gandit: e neaparat nevoie sa o intarci?

In ceea ce priveste berea... Sunt nebuna de pofta dupa ea! Eu nu eram niciodata mare bautoare, poate un pahar de bere la 1-2 luni langa mici/gratar si in rest seara cate un pahar de vin alb dulce la cina din cand in cand. Ei, acum, numai bere as bea! Am mai baut cate o gurita-doua, insa aseara am baut o sticla de 250, fara alcool. Cred ca trece pe lista de cumparaturi de acum inainte, langa lapte si paine .

In ceea cepriveste tigarile - eu nu am fost fumatoare (exceptand bineinteles micile rataciri pe care le au toti in liceu) si urasc fumul mai ales de cand sunt insarcinata, asa ca poate nu sunt suficient de impartiala incat sa imi dau cu parerea. Insa face rau, face mult rau oamenilor mari (doar nu degeaba pun avertismentele ca te ucide pe pachet), d'apoi broscutelor mici ce sunt in formare... Eu zic sa renuntati cu orice pret. Stiu ca e o dependenta si e usor de vorbit din pastea asta a baricadei, insa incarcati pastile cu nicotina, plasturi, nu stiu...orice. Eu consider ca pana la urma e o chestie de vointa. Si daca minunea din burtica nu e motiv suficient, care e?

Va pup si va urez o saptamana minunata, plina de vesti bune si fluturasi activi!

Diana 17+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Netza dragele mele burtici, subscriu la cele spuse de Aever, nici eu nu am copii, insa sunt convinsa ca veti gasi dragostye din plin pt copilasii vostri.

Eu maine ma duc la o eco de control asa, ca e mama la mine si vrea si ea sa vada ghindocul. Si asa nu am mai fost de 3 saptamani asa ca e un moment bun:D.

La serviciu la mine desi lucrez 8 ore nu este foarte obositor, nu car, nu ridic, am si un scaun foarte comod, asa ca desi cateodata as vrea sa stau acasa nu este cazul.

Va pupicesc

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 16 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

ADDYA si eu iau inca utrogestanm de 200 mg care e acelasi lucru cu arefamul, insa cred ca acum o sa mi l opreasca dupa 16 17 saptamani. Stiu fete care au luat si pana la saopt 20, nu dauneaza bebelusului stai calma.

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 16 saptamani +

Mergi la inceput