Mamici si Gravidute Italia (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Ms mult costy!multa sanatate tie si familiei tale!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Costy...si pe noi ne-a cam sarit Mos Nicolae,doar Giuliei ou Kinder si o punga cu dinozauri.Si noi speram sa se revanseze Mos Craciun,desi bugetul anul asta il alocam doar copiilor..ca noi ne-am facut deja un cadou mare si scummmp!

Eu am facut ore putine,4 doar pana acum...am mai facut cu sotul cateva ore bune,dar la indemanarea mea ..e nevoie de multe ore!!!Inca sunt foarte incordata la volan.Am probleme cu plecatul de pe loc in urcare( iar Velletri e plin de urcusuri si coborasuri).E mult de munca la mine.Tu la ce nivel esti????Ai inceput parcarile??? Dai anul asta examenul???
Ca eu...la anul(si la multi ani )!!!

Eu joi mai fac cu sotul si vineri cu instructorul...si in week-end iar cu sotul(care trebuie sa recunosc are rabdare cu mine)!!!!

Va pup!!!Trebuie sa fac ceva de mancare si nu stiu ce!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
La multi ani Nico!!!Oricare ai fi

georgyiuly, ce comica esti cu condusul...Oricum, cat esti elev la scoala de soferi nu poti fi relaxat, parerea mea . Abia cand te vezi cu permisul te relaxezi cat de cat...Important e sa te concentrezi pe obiectiv A fost bogat Mosul si la voi Ca asa trebuie sa fie acum, o scobitoare, o bombonica, la Craciun trebuie/e recomandat/e posibil sa fie mai consistent La mine a venit cu o cutie de datteri si la L cu 2 puzzle de lemn. Sotul, absent de la domiciliu, l-a ratat pe Mos

Silvia92, nasterea prin cezariana nu e asa un bai, important e sa fiti voi sanatosi

Astazi ne-am sarbatorit frumos, cu pizza la domiciliu, parc de distractie si voie buna

Seara placuta!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna fetele

nici nu mai stiu cand am intrat ultima oara pe dc .

inca trebuie sa ma obisnuiesc cu trezitul la 3 ore noaptea , asa ca nu prea am timp sa recuperez .

tomas e un scump si chiar cumintel , deocamdata . mananca tzitzi si am inceput sa luam in greutate .
eu sunt bine , m-am recuperat foarte bine dupa cezariana .

va pup pe toate .pe curand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor! bine v-am gasit ( pe unele cu puiul deja alaturi)

Nu am recuperat caci mi-e teama ca se trezeste Ricky si iar nu mai pup laptop pana deseara cand o sa fiu prea obosita sa mai scriu ceva.

A fost bine acasa dar f obositor. Ricky racit non stop, pana si acolo i-am facut aerosol si i-am dat si antibiotic caci avea un timpan inflamat si ne era teama de otita.

Am alergat cu ceva acte , am stat un pic cu fiecare din familie, am dat o fuga pana la Bucuresti sa ma vad cu 2-3 prieteni asa intre 2 trenuri...

La intoarcere Ricky a racit si mai rau si nu l-am dus la asilo ca abia azi de 5 zile i-a scazut temperatura sub 38. are amigdalele cat casa poporului si otita iar asa ca am luat-o de la capat cu antibioticul la care meno male n-a mai facut alergie.

De 4 zile sunt singura cu el si nu va zic cat de varza sunt ca si asa ma intorsesem f obosita din tara si visam la momentele de relax cadn Ricky va fi la asilo. dar iata fu' cum era mai rau! si singura si cu ricky acasa bolnav , plus ca si eu sunt cam racita. Acum la asilo va mai merge abia luni ca e sarbatoare maine si fac punte si vineri...

Trimit si revin

Mergi la inceput

Am mai dat o privire la mesajele din urma..

LA MULTI ANI NICOLETELOR SI NICOLAILOR DIN DOTARE

Deci Silvia..esti cu bebe la purtator inca Iti inteleg disperarea ca si eu am stat 40 s si 6 zile . la mine s-a declansat natural pana la urma dar poate era mai bine de-mi faceau cezariana ca asa nu ma mai pricopseam cu prolapsul asta bata-l vina! bine macar ca nu-mi mai da batai de cap caci e o forma f usoara si ma deranjeaza doar daca ma constip ceea ce evit cat se poate.

Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara si bebe sanatos si papacios

Mergi la inceput

KEMSY - draga de tine si tu tot singurica de Mos Nicolae?!Sa stii ca si mie imi plac mult curmalele si le am mereu la indemana cand nu reusesc sa mananc , bag 2-3 curmale si un pahar de apa si sunt ok ptr inca 2 ore

YOANAG - sa stii ac si eu sunt in categoria " nu fac cont FB doar ptr ca toata lumea are" Cine ma iubeste ma iubeste si fara cont FB
daca vrei cicciobello sa stii ca pot sa ti-l imprumut pe Ricky caci asta e porecla lui la asilo!

Opaaa..s-a trezit cicciobello fuug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutare fetelor!!
NAFI--bine ai revenit printre noi!!!offf offf cate ai trecut si tu prin tara cu raceala lui Rickyma bucur sa stiu ca ai revenit si ast sa ne mai scrii pe aici!!pupiki
SILVIA--ce faci cum esty??sper sa fi nascut si sa-ti ti bebelina in brate si sa fiti sanatoase amandoua si taticul pe langa voi..pupiki si ast vesti
GEORGY--eu deja am facut 9 ore si pot sa zic ca ma descurc destul de bn doar ca eu inca nu am condus cu al meu sot pt.k nu am masina(dar o sa vina mos craciun cu ea)
KEMSY--ma bucur ca mai scrii pe aici!!trebuia sa ma chemi si pe mine la o pizza
YOANAG--tu ce faci??pe la voi a ajuns mosul?
pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Buna dimineata, fetelor!
Va mai amintiti de mine?

Nu am disparut, dar am fost foarte ocupata, de nici macar nu am mai deschis calculatorul de cateva zile.
Am fost de ceva vreme sa ma interesez si eu de cresa pt Ale pt la anul, insa nu erau locuri nici pt anul viitor...apoi a venit minunea si m-au sunat acum vreo 2 saptamani daca mai vreau sa il dau la cresa ca au acum loc liber...asa ca nu am mai comentat nimic si l-am dat de acum, ca sa avem loc asigurat la anul, ca daca incep aici munca sa stim ca e rezolvata problema.
Am umblat vreo saptamana pt acte, analize, etc...si acum Ale e la cresa. S-a obisnuit foarte bineeee, asa cum ma si asteptam, pt ca ii plac enorm de mult copiii. 2 zile a fost cate 2 ore, apoi inca 2 zile pana la 13, iar apoi a ramas sa si doarma acolo. Acum deja dimineata merge singur in grupa la copilasi si apoi imi face tai-tai si pusi.
Pana acum am profitat de timpul liber si am fost tot pe drumuri, sa rezolv o multime de chestii. E tare bine, ca nu am stresul ca trebuie sa il plimb dupa mine prin frig.
Aici inca nu a nins, a fost tot urat, la un moment dat foarte frig, apoi a fost cald, e ceata mai tot timpul, insa sper sa vina iarna cu zapada si sa nu fie asa frig.
Va salut pe toate, nu detaliez, ca sigur uit pe cineva.

Vaam.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata fetelor

Am intrat sa va salutam si noi rapid . Giuliano nu ma lasa nici sa respir .Se tine scai de mine sau imi face boacane intro secnda daca il las un min. nesupravegheat asa ca sunt tot intro alergatura. La noi a venit mosul dar sincera sa fiu nu prea reusesc sa-l tin ocupat cu jucariile . Am decis ca dupa Mos Craciun sa nu-i mai cumpar nimic pana prin primavara. M-am saturat eu sa le vad pe toate intinse in toate partile .
Am avut doua zile cu tati si am fost la plimbare am facut foto si ne-am simtit bine . Acum asteptam pana pe 25 cand va fi tati liber . Sa mergem prin oras , sa vedem luminitele . Am decis sa nu-i fac bradut anul acesta caci este prea mic si nu intelege oricum -la anul o sa fie altceva.
Va pupam si va dorim o zi buna!!

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput