Mamici si Gravidute Italia (109)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Va multumesc fetelor.sunteti minunate toate!sincer niciun semn nu da asta micuta ca ar vrea sa iasaoffffff.Maine dimineata merg la control si voi vedea ce imi va face si de aceasta data!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

intru rapid sa va salut intre doua poppate !

bun venit pe forumul nostru la fetele noi .

adina , am vazut ca ai nascut cu foarte mare graba . ma bucur ca sunteti bine amandoi . sa-ti traiasca bebele si sa fie sanatos .

va pup pe toate !

Mergi la inceput

Multumesc msilvy de urarea de bun venit!Adina sa iti traiasca bebele,sa fie sanatos si tu refacere cat mai usoara!Va poop pe toate fetele de pe forum!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna gagici!

Duminica parca mai multe am de facut...casa, masa, lectii, cumparaturi...parca mai bine e la munca

Buna Silvia , acum am vazut ca esti din Gura-Humor...pai plaiurile copilariei mele, vacante si rude acolo sant...cunosc o parte din fam Clopotaru(e sotul?)...mama se trage din Bosca si mai mult Capul- Codrului si Paltinoasa

pup toate fetele si numai bine

Mergi la inceput

Da este sotul!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele!!!!

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!

A venit Mos Nicolae incarcat de daruri? Sau cu vargutza????

va pup...eu sunt prinsa in multe zilele astea ,asa ca va salut pe fuga.

Sivia..in cazul in care se hotaraste Alessia sa vina pe lume iti doresc nastere usoara si sa fiti sanatoase amandoua!!!

Hai bebe Alessia !!!!
Hai Silvia !!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Georgy-tocmai asta este marea problema k nu vrea sa iasa!ieri am fost la spital k am avut control fiindca ink nu am nascut si mia spus k fata e bine,misca,respira si lichidul e normal si am 41 de saptamani!Mau trimis acasa sa stau pana Miercuri{adica pana maine}fiindca din pacate imi provoaca ei travaliul si chestia este k nu voi putea naste natural ci mia spus k va fi cezariana!De ceea ce ma temeam nu am scapat!fiindca mie imi este frica de taiat,operat etc

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Sivia ...linisteste-te nu trebuie sa iti fie frica de nastere,indiferent ca e naturala sau cezariana.Daca medicii au hotarat ca e mai bine cezariana...probabil e un motiv.Important e ca esti pe maini bune si sa fiti sanatoase amandoua.E normal sa te sperie gandul operatiei dar sunt fete aici care au facut cezariana si cred ca ele te pot incuraja mai bine.

Iti tin pumnii sa fie totul bine maine.

Eu astept sa se trezeasca Sebi,doarme de la 10 (oare e bolnav sau somnoros?),nu prea doarme el asa mult de obicei.Trebuie sa manance si sa plec sa o iau pe Giulia de la gradinita.

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Iti multumesc pentru incurajari!Multa sanatate tie si familiei tale si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

LA TOTI CARE POARTA NUMELE SF.NICOLAE
SILVIA--offffff,,,nu a vrut mosul sa-ti aduca o floricica(alessia)se vede ca nu ai fost cumintelasand gluma..nu te speria de cezariana chiar daca e mai bn natural dar medicii poate au un motiv de au hotarat ca e mai bn asa,tu gandeste-te la micuta ta si ca o sa fiti bine amandoua!!!te pupik si bafta maine
GEORGY--pe noi ne-a sarit mosulcred ca nu stie adresa si mai ales ca se lucreaza pe strada mea o asfalteaza nu a putut sa treaca ca e inchisa...da mi-a lasat scrisoare ca ni-l trimite pe mos craciun mai incarcat ca sa-si ia revansa
tu ce faci cum esti??conducerea cum merge??cate ore ai facut pana acum?
DIENUTZA--ce faci draguta??stiu ca ai treaba multa dar nu te obosi prea mult..pupiki

Mergi la inceput