Mamici si Gravidute Italia (109)
Raspunsuri - Pagina 6
dienutza4 spune:
SYLVIA acuma ti-am vazut postarea..se pare ca ai fost mai rapida decat mine ...e de aplaudat ca inca mai mergi la cumparaturi ;)..si o schimbare in casa e binevenita ;)...eu oricum in locul tau nu faceam decat sa d-au ordine..asa ca profita ca inca mai poti sa apelezi la ajutorul celor din jur ;))...asa ca stai mai linistita ...mai ai 2 zile..rabdare..pup si ai grija de tine
Silvia92 spune:
Ms ms!eu nu pot sta locului de loc de asta ink mai fac prin casa schimbari si multe altele.Si sotul ma ajuta destul de des..da cu matura,spala pe jos,gateste dar sincer ma simt altfel cand e facut tot cu mana mea!
Clopotaru
georgyiuly spune:
Silvia...grea asteptarea,te inteleg!Cu Sebi am depasit si eu termenul,e drept doar cu 2 zile!
La control cand te mai duci???Bebelina Alessia misca bine????
Hai ca de acum chiar sunt ultimile zile!!!Grea asteptarea dar se merita!!!
Anne...te inteleg cu braduletul,va fi foarte tentant pt Giuliano,noi anul trecut aveam globulete in peste tot.Stransesem bradul si tot mai iesea cate un globulet ascuns,nu mai spun de cate ori nu l-a daramat Giulia.
Dar mai bine asa...decat fara bradulet.
Sa stii ca nu e asa greu sa cresti 2 copii,lucrurile incep sa se lege la un moment dat si e mai usor,doar oboseala e mare si esti mereu in criza de timp.
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
costyhunny spune:
SILVIA--pai asa ne-a fost vorba???eu cu DIANA ne gandeam ca ai nascut deja.....si tu erai la cumparaturi.asa asa fa cate putin efort(nu mult si cu mare atentie)urca-coboara scari daca ai;asa poate ii mai dai un "avant"ALESSIEI...
GEORGY--ma bucur ca nu esti sup.pe mine.pupiki
georgyiuly spune:
Legat de Craciun ..eu prefer sa fac bradul pe 24 decembrie.Sa vedem anul asta daca reusim ca Giulia ne tot intreaba de "Ciuno"(Mos Craciun)...vede ornamentele si luminitele de prin oras si tot crede ca vine...si nu mai vine.Asa ca ...poate totusi vom orna casa mai repede.
Cadouri..tot nu stiu!!!Inca nu m-a cuprins spiritul Craciunului..dar oricum anul acesta va trebui sa fie un Craciun special tocmai pt ca e primul Craciun cu Giulia mai mare si vreau sa aiba amintiri frumoase,de care sa-si aminteasca mereu.
Va pup,s-a trezit Sebi...care mai nou se ridica in picioare de tot ce apuca,asa ca trebuie sa fiu cu ohii pe el.
Din "aventurile" lui: acum 2 zile a cazut din patutul lui(de panza).I-a deschis Giulia o laterala(cea cu fermoar)si a coborat cu obeazlt de gresie,prima vanataie.Azi stateam cu totii in pat,o clipa de neatentie si repede,repede de-a busilea pe marginea patului..l-am prins de pantaloni in momentul in care atingea cu nasul de gresie!!!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
costyhunny spune:
georgy--vad ca nu numa EDY are aventuri cu gresiasi el ieri l-am pus in pat la noi a adormit,vin dupa 10min de la bucatarie era pe burta dormea de zori,dupa 15min aud o bubuitura si dupaia un urlet de mama focului ce credeti?:EDY a cazut din pat era pe burta cu telecomada in mananu a patit nimic,nici vanatai,nici cucui nimik...pupiki
Silvia92 spune:
Georgy-Ms la fel!Alessia acum e foarte agitata,e cutremur in burtica mea acum.La control trebuie sa ma duc Luni!Costyhunny-Ai dreptatepoate asa va iesi mai repede!pooooopppp
Clopotaru
kemsy spune:
Ciao fetele!!!
yoana, ma bucur sa vad ca mai scrii E belea cu ciucciobello asta, si lui L ii place
Eu azi am fost la achizitii de cadouri, am profitat ca era sotul acasa si am cumparat o parte din cadourile pt Loris. Am luat asa: 2 puzzle din lemn (cu numere si litere) pt Mos Nicolae, un plus mare cu Minnie si o orga pt Craciun si un laptop winnie the pooh pt Sf Stefan. Si cam atat. Pentru mine am achizitionat deja un tel (dar sper sa mai primesc vreo ceva ) si un portofel, la sotz tre sa-i cumpar un parfum si i-am mai luat si o curea. Cam astea cu cadourile. Cat despre atmosfera, impodobesc bradul cu o sapt inainte de Craciun si vreau sa iau unul natural (am vazut la Esselunga, fara vas, inalt, la incredibilul pret de...11 euro ) Abia astept sa il impodobim cu L, desi ma astept la dezastre. La anul vreau sa merg in tara sa vada si L colindatori, uratori, etc
Cam atat despre noi!
Seara placuta!!!
Mami de Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
Anne45 spune:
Buna seara dragi mamici si burtici
Stiu ca vin si eu la spartul targului (legat de discutiile pe FB)-eu sunt inscrisa in grupul italiencele vesele dar sa stiti ca nu prea vorbesc cu fetele -mai mult cu Petro si asta nici nu-mi aduc aminte cand a fost ultima oara.
Eu intru cu drag pe DC dar nu vreau sa va inebunesc in fiecare zi cu rutina . Nu avem o viata sa zic asa , tumultoasa , nu avem noutati , asa ca ma rezum sa intru mai rarut -asa nu va plictisesc prea mult.
Mie imi face placere sa mai scriu cateva randuri , sa mai invat ceva , sa schimb idei etc., chiar daca nu va cunosc pe toate , caci si eu sunt relativ noua pe forum , imi sunteti dragi , mai ales ca sunt departe de casa , ai mei sunt toti in Ro si eu ma simt bine cand stiu ca mai exista fete ca si mine , departe de casa , -imi incarc bateriile si reusesc sa ma mobilizez. Eu m-am imprietenit si cu o fata care locuieste in Belgia -o romancuta de-a noastra (ne-am intalnit la subiectul despre problema piciorusului , lui Giuli ) , si ne conversam pe FB pentru ca este mai usor , mai ales ca noi mai vorbeam si despre alte chestii nu neaparat despre subiectul la care postam pe DC.
Sa nu va suparati am sa intru in fiecare zi sa va salut!
eu oricum mai intru pe DC , mai citesc subiecte noi , ma mai documentez , in aceasta perioada mi-am tot batut capul cu cadouri pentru craciun -am citit de o jucarie numita Pleo-dinozaurul (ati auzit de el ?), ma gandeam sa-l iau ca si animal de casa dar in vara cand Giuli va fi mai maricel . Cel putin nu imi murdareste casa asta.
Ok , hai ca m-am lungit cat o zi de post .
edit Silvia-ai grija la control , ca poate iti provoaca travaliul -asa am patit-o eu (i-ati cu tine in masina bagajelul sa nu fi nevoita sa te intorci acasa . Sa sti ca este o idee buna sa-l ti in masina in aceasta perioada , cel putin sa fi pregatita . Iti urez nastere usoara si te asteptam cu vesti .
Fetelor va pupam pe toate si va dorim week-end placut !
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE
costyhunny spune:
neatza!!
Silvia--ce faci??ALESSIA nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa??sau poate asteapta sa o aduca MOSULsa mergi la spital cum a zis si ANNE cu bagajelul pregatit ca nu se stiepupiki si sa dai de veste!!am eu emotii pt.tine de parca ar trebui sa nasc si eu.pup
Va pupacesc pe toate si mai vb.maine ca azi mergem la un compleano la prietena measper sa stea edy locului si sa nu urle de zori
O zi buna si frumoasa va doresc(aici ploua de zori)
pupiki