Mamici si Gravidute Italia (109)
Raspunsuri - Pagina 5
Anne45 spune:
Buna seara dragi mamici
Am intrat sa va salutam si noi rapid.Nu prea avem noutati-ne pregatim sa intampinam Craciunul cum putem si noi -cu bune si rele. Nu stiu cum sa fac cu bradutul, caci Giuliano imi devasteaza tot , nu ramane nimic in picioare . Casa mea este la orice ora cu fundul in sus . Eu care sunt foarte ordonata din fire , acum sunt cu nervii pe bigudiuri. Deabia astept sa-l dau la asilo-asa el isi consuma energia cu copii si eu ma mai linistesc un pic . Si asa am pierdut anul 2012 ca nu am asilo nido aici, si am pierdut niste cursuri . Abia in 2013 pot sa incep din nou . Numai bine ca poate in Septembrie -Octombrie il dau la asilo, ca cica se deschide anul viitor.
In rest suntem bine, mai voiosi ca niciodata , maselele se pare ca au mai luat o pauza , nici nu mai stiu cat mai trebuie sa iasa .
Eu sunt pe Facebook dar sincera sa fiu nu prea folosesc chat-ul ,
Msilvy -iti urez nastere usoara , oricum mult nu a mai ramas . Profita de timpul liber pe care il mai ai si odihneste-te , te asteapta un drum tare lung. Eu sincera sa fiu pe mamicile cu mai mult de 2 copii le consider mame eroine , este tare greu sa cresti un copil da pai 3-4 sau chiar mai multi. Abia acum o inteleg pe maica-mea care a crescut 4.
Va pupam pe toate si va dorim numai bine !
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE
georgyiuly spune:
Neata ...la las !!!
Noi am dormit mult mai bine,se pare ca l-au mai lasat durerile pe Sebi,l-a luat in schimb tusea.
Mai fetelor....habar n-am avut ca v-ati organizat asa bine si pe FB,Costy iti multumesc ca m-ai "introdus" si pe mine dar te rog frumos sa ma stergi daca se poate.
Fara nici un fel de suparare fata de fetele care scrieti( si) acolo dar prefer sa ma rezum la un singur "forum",de care recunosc ma simt mai aproape.
Fiecare e liber sa scrie unde vrea,ca doar traim intr-o lume liera...totusi trebuie sa recunosc ca am ramas putin dezamagita sa constat ca unele dintre noi prefera doar FB.Vorba aia...am trecut impreuna prin sarcini,prin probleme,prin momente dificile...momente frumoase,toate aici pe forum.
Sper ca n-am suparat pe nimeni,nu e intentia mea....pe FB va prefer in listutza mea!
Ioana ...te rog frumos treci si mai scrie cate ceva,chit ca suntem doar vreo 3-4,nu e bai!
Week-end placut!!!!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!
yoanag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgyiuly Fiecare e liber sa scrie unde vrea,ca doar traim intr-o lume liera...totusi trebuie sa recunosc ca am ramas putin dezamagita sa constat ca unele dintre noi prefera doar FB.Vorba aia...am trecut impreuna prin sarcini,prin probleme,prin momente dificile...momente frumoase,toate aici pe forum. Sper ca n-am suparat pe nimeni,nu e intentia mea....pe FB va prefer in listutza mea! Ioana ...te rog frumos treci si mai scrie cate ceva,chit ca suntem doar vreo 3-4,nu e bai! Week-end placut!!!! Georgiana mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011) Giulia si Sebastian! Povestea nasterii Giuliei! |
Ecco Georgy
ai atins exact un punct de adevar
uite de ce fetele nu mai scriu aici decit f rar (ma refer la fetele cind eram toate in aceeasi perioada de sarcina sau proaspat mamici)
eu n-am nimic cu niciuna ca s-au mutat pe fb dar nici nu-mi fac cont doar de-a dragul ca s-au mutat majoritatea acolo.....
da asa e s-au impartasit multe perioade frumoase aici si emotionante dar se vede ca sint trecute deja de mult....s-au cam uitat
ma bucur ca ma indrumi la scris,crede-ma ca de o perioada nu prea mai am chef nici eu
nulla toglere a nuove ragazze dar de citi ani ne stim pe aici mi-ar fi placut sa se mentina mereu aceleasi veselii si emotii ca si atunci
erau zile cind zburau paginile nu alta :)
si mai ales sint unele fete de care mi-ar place asa de mult sa avem noutati
am mai scriu in cite-un mesaj la cine ma refer
nu reiau acum
mersi Georgy de le intorc si eu puiutilor tai :)
yoanag spune:
si acum fara sa ma apuc de citit si recuperat tot capitolul trecut ca e cam mult va intreb daca ati intrat in spiritul craciunului,daca ati inceput pregatirile?regali? ce regali faceti la cei dragi?cind faceti bradutul?
bradutul nu stiu cind il facem inca ,e frumos dar ma gindesc sa-l fac in gradina asta de anul trecut si cumparam altul (asa ne-am gindit) mai vedem
regali....m-a zapacit fetita mea cu cicciobello bua asa ca l-am luat ,l-am impachetat sa nu se vada ce e si l-am ascuns in dulap :)
apoi pe linga asta mai vedem noi ce-i pregatim
ea are o lista lunga tare:)))
pt noi o lasam mai lejer ca ne-am luat deja cadourile asa ca pregatim ceva simbolic
abia astept sa impodobesc casa,bradutul,sa fac mincare,sarmale
si retetele specifice sarbatorilor
mai tre' sa vad ce sa-i luam la baietelul prietenei mele
are 3 ani jumate si e prins cu cicciobllo bua si el de numai ala l vrea siparintii au zis ca-i pun sub bradut unu si nu stiu la ce sa ma orientez
de ziua lui i-am luat un trening care ii e bun acum asa ca hainite are destule
vad eu ceva o sa gasim noi
sper sa participati cu drag la discutii
costyhunny spune:
buna fetele!!
SILVIA--primul gand e la tine!cum esti ce face bebelina??nu trebuie sa te simti prost cand te intreaba lumea daca ai nascut si tu inca mai ai burtica;(io am patit-o la fel in ultima sapt.cand eram in spital si ma stresau cu tel toata ziua si pana la urma le-am zis ca in mom.cand o sa nasc o sa anunt pe toata lumea ca nu scapa nimeni neanuntatsi sa nu ma mai streseze(pt.mine era deja un stres continuu;abia il suportam pe al meu sot si pe mama)si asa am scapat de toata lumea si cand am nascut a sunat sotul pe toata lumea si sa terminat cu happy end!!asa poti sa faci si tu fara sa superi pe nimeni....pupiki si zii lu ALESSIA ca o asteptam sa vina pe lume acu cat mai e caldut afara!!pup
GEORGIULY--imi pare rau daca te-ai sup.ca te-am bagat in grup dar nu stiu cum sa te sterg;am rams doar cateva pe forum aici dar asta este...pupiki si sper sa ma scuzi...
YOANAG--ma bucur ca ai mai scris cate ceva asa mai stim si de tine chiar daca eu sunt mai noua(dar tu ai fost prima care mi-ai dat BINEAIVENIT cand am inceput si eu cu forumul asta)sper sa mai scrii din cand in cand chiar daca mai suntem doar 3-4 cum zicea GEORGY..
ANNE45--ce bn ca sunteti bn!!la voi au incetat maselutele la noi au inceput dintisorii de sus!!
NAFI--tu pe unde esti??sper ca esti bine!!pupiki
costyhunny spune:
DIN NOU eu....singurica!!
YOANAG:vad ca ai intrat in priza sarbatorilor,,,incepi sa cauti cadouri..frumos si eu abia astept sa incep...
Oricum eu abia ast sa primesc pachet din tara sapt.viitoare cu muraturi,dulciuri etc.etc.etc(sper ca nu am facut pofta la gravidute)asa ca va astept si pe voi la o "MURATURA"
Inca noi nu ne-am hotarat asupra cadourilor pt.EDY noi stim ce ne luam noi TELEFOANE(ce parinti denaturati are EDY saracul)glumeam pt.EDY am vaz ceva 4in1(dondolo,tricicleta,bicicleta si inca ceva cred nu-mi mai aduc aminte)care o sa fie buna pana pe la 2ani ca se "dezechipeaza"pe masura ce creste..acum o sa vedem daca nu isi schimba tacsu ideile...
SILVIA:--tu inca nici un semn???sa inteleg ca se apropie marea intalnire???daca e asa iti urez nastere usoara(daca nu ai nascut deja)sa fii puternica,sa te refaci repede si sa ai laptic pt.ALESSIA cea micuta...
DIENUTZA:--tu cum esti?nu ne abandona de pe forum
Va pupacesc pe toate si un wekend cat mai placut si cu vreme buna...
Va pupacesc pe toate
Silvia92 spune:
Buna costy hunny!nu am nascut inkimi pare rau.Am fost in oras sa cumpar instalatie,si un mos craciun care se pune la geam si lumineaza,pentru bebe am mai cumparat niste jucarii etc.Acum nu stiu ce ma apucat sa fac niste schimbari prin casa si curatenie iar sotul meu ca de obicei imi tot spunea sa stau linistita dar cum eu nu renunt la ceea ce imi propun sa fac nici nu lam bagat in seamaAlessia misca de zor in burtica si de vreo 5 ori mi sa impietrit burtica si ma durea putin de tot dar apoi a trecut!Cam atat am facut astazi si de asta nici nu prea am scris pe forum!sunt zile cand astept sa mai scrie cineva ceva pe aici dar degeaba,vad k nimeni nu prea mai intra pe aici!pupic si aveti grija de voi!
Clopotaru
dienutza4 spune:
Hello Hello!
Cate discutii pe aici...nimic de zis..fiecare cu parerea lui...asa ca e bine sa respectam deciziile fiecaruia!
Eu sunt mai in putina masura sa vorbesc despre acest subiect, dar ca sa va spun si parerea mea: pe mine nu ma deranjeaza sa ma contactati oriunde ma gasiti, si pe forum si pe fb si pe yahoo...numai sa ma contactati
Ma bucur ca ati intrat si voi in spiritul Craciunului...eu deja am downloadat fel de fel de melodii despre Craciun si in engleza si in romana...le pun pe player si ascult noaptea...Cat despre cadouri, am luat doar pentru socrii ca ma duc la ei de Craciun si nu cred ca ma apuc acuma sa i-au pentru toata lumea de acolo ca am inca vre-o 5 cumnati...d-au faliment :))...
Tin sa va anunt ca ma apuc de lucru manual :)))...vreau sa fac niste botosei pentru viitorul bebel...nu stiu daca e fetita sau baietel...poate aflu acuma in decembrie...dar vad eu ce culoare aleg..si o sa-i fac mai mari ca sa-i poarte la Craciunul viitor ;))....poate ma mai apuc sa fac cate ceva: o paturica. o bluzita ..sa vad cat de talentata sunt ...
Va salut pe toate (ma bucur ca YOANG, GEORGYIULY si ANNE45 au mai trecut in vizita pe forum) si va pup.
SYLVIA nastere usoara...stiu ca ai nevoie...deja imi dau cu presupusu impreuna cu COSTY daca esti la spital sau nu ..pupici...la fel si tie COSTY si stai linistita ca atata timp cat am posibilitatea sa postez o voi face cu cea mai mare placere
georgyiuly spune:
Hello si de la noi!!!
Ai mei dorm...sper ca mai mult,asa apuc sa ma rexalez si eu putin.
Ioana ma bucur ca esti prin zona,cu tot cu spiritul Craciunului!
Costy nu m-am suparat deloc pe tine,stiu ca ai fost bine intentioanata,decizia mea nu are legatura cu tine...ci cu mine si cu activitatile mele pe FB. Adica nu vad rostul prezentei mele acolo cata vreme stiu ca nu sunt activa,vezi si pe forum nu sunt consecventa.Discutia mea legata de dezamagirea creata...este strict legata de "abandonul"unora dintre noi a forumului pt FB,unde discutiile sunt aceleasi. Nu are legatura cu tine sau cu placerea fiecaruia de a scrie unde vrea.
Eu aici scriu de 3 ani,multe fete su venit,au plecat...au revenit ...au plecat iar..si tot asa.Eu personal am multe perioade de "gauri"aici.Singura persoana care a tras de noi si de subiect in tot acesti ani este Ioana....ieri cand am citit pe Fb de grupul nou creat mi-am dat seama de ce nu mai scrie Ioana la subiect,pt ca a ramas probabil cu acelasi gust amar cu care am ramas si eu.Repet ..nu pentru ca se scrie acolo( fiecare e liber sa se exprime unde vrea)...ci pt ca unele dintre noi din pacate nu mai au placerea sa scrie si aici.
Gata..am incheiat subiectul!!!!
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!
Povestea nasterii Giuliei!