Mamici si Gravidute Italia (109)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Ai dreptate,abia astept sa scap de burtica fiindca vreau sa imi tin fetita in brate!nu prea mai misca k inainte,se misca dar putin,noaptea nu prea pot dormi din cauza burticii si de mersul continu la baie.Sper sa vina cat mai repede ziua cand o sa iasa fetita!nu am cont dar imi voi face zilele astea si o sa til trimit prin PM.Poop si ai grija de tine si copilasii tai!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

Buna din nou!!
SILVIA92--draga mea stiu ca abia astepti sa-ti vezi piticuta mica dar sa stii ca toata lumea imi zicea sa ma bucur de TIMP cat mai ai bebe in burtica ca dupaia gata timpul pt.tine;eu abia reusesc sa-mi fac dus si ala pe repezeala,nu mai zic pensat,epilat etc etc ca trebuie sa ast sa vina al meu sot sa stea cu el ca sa pot sa fac ce am de facut si pt.mine....
APROPO:cati ani ai??(ca baba nu mai tine minte)e primul bebe??ce nume ai ales pt.pitica??pupiki
Vezi ca e normal sa nu mai miste asa mult ca nu mai are loc;dar trebuie sa fii atenta si daca vezi ca trece mai mult de 6ore si nu misca deloc du-te la spital sa te monitorizeze nu astepta pana pe 5(parca)si macar sa fi tu linistita...(al meu baiat in ultima sapt.cand eram in spital mai mult am stat pe la monitorizat pt.ca nu prea mai misca si ma chemau mereu(la 2ore)sa vada cum este..)pupiki

Mergi la inceput

Am 19 ani!dupa ce m-am casatorit cu Vasy a venit si bebelina asta mica care nu prea vrea sa iasa.E prima mea sarcina.....numele lam ales de cand am aflat k sunt insarcinata{ALESSIA}Iti multumesc pentru incurajari si sfaturi!chiar anumite chestii nu le stiam si acum le stiu de la tine.Ms mult!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutza4 spune:

LA MULTI ANI ROMANIA!

Ce mai faceti mamicilor?..eu sunt un pic cam racita, dar cu multe ceaiuri si propolis cu vitamina C sper sa scap de raceala, in special de tuseeee.

COSTY ma bucur ca am luat legatura cu tine mai "deaproape", esti o fata foarte detreaba

SYLVIA eu am asa niste emotii cand ma gandesc la tine, pozitive bineinteles si sper sa fi ajuns si pe la tine cateva dintre aceste emotii ca sa te imbarbateasca putin!...si cand ma mai gandesc ca esti atat de micuta, doar 19 ani, oricum esti strong cum se spune, si ma bucur ca devii mamica de tanara. Tu in ce zona ziceai ca esti in Italia?..pup

In rest salutari la restu, ca vad ca nu prea mai da-ti semne de viata, ori sunteti prea active si nu mai aveti timp de povestit, ori nu mai aveti ce sa povestiti? ;))
O seara placuta tuturor si Somnic Dulce , eu m-am pus deja de downloadat muzica de craciun, hmmmm, am intrat in melancolie. Este atat de frumoasa luna Decembrie plina de cadouri si de sentimente placute, parca ne face mai buni, mai iubitori, eu cel putin asa ma simt, ca un ingeras care traverseaza intregul glob pentru a vedea din ritualurile fiecarei tari in parte, in special imi place sa vad multe luminite pe la case si pe strada, brazi impodobiti in diferite culori, copii care se bucura in fiecare an de aceleasi obiceiuri, mirosul bunatatilor gatite pentru Craciun, ce-ai drept cele facute de mama sunt cele mai bune, acuma trebuie sa le facem noi pentru copii nostrii sau pentru viitori nostrii copii, ca sa le daruim cel putin cat am primit noi de la parinti, si nu ma refer la cadouri ci la acea satisfactie, bucurie, entuziasm pe care il simteam la fiecare Craciun gata nu mai scriu ca ma apuc de plans .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

La multi ani romancutelor !
(daca nu imi zicea prof de aerobica, care e de la Cluj ...pauza)

Despre mine , la munci , asa cum ne-au bagat in cass de intrg ne-au si scos ca era de lucru...cu fizicul ok, dar cu psihicul cam prost nu mai reusesc sa ii suport si cand mai bag si fitile(dau la boboci singura in masina)

Juniorul la scoala merge bine de 7-8, daca sar sforta ar fi excelent, dar cu fotbalul ,cu motocros, curs informatica...cam putin timp ptr toate si ca atare rezultate isi spun cuvantul
Picea e o razgaiat, cu mofturi si capricii, sambat si dum cu mine mai o domolesc si slava domnului ca e asilosi nu s-a imbolnavit inca...la innot n-am mai dus.o ca isi schimba gestiunea piscina si o am si pe vara la munca, aprofitam ca va pleca si cine stie cand mai apuc pe cineva de acasa

Sarbatorile ma dau peste cap...colindele si mai si...la anul sigur sant in Bucovina

pup fetili si numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Va salut si eu mai pe seara asa!!!

Roxali haioasa mai esti cu cassa integrazione!Lasa ca sunt bune si notele baiatului,mai ales cate activitati extra are.Despre cea mica...cunosc exemplarul,am si eu unul acasa.Sanatoase sa fie!

Silvia nimic,nimic???Uauuu...19 ani,ce mamica tinerica esti!!!

Ioana...deci ce ne povestesti????Hai mai zi si tu cate ceva,poate poate mai ies si alte fete.ie si cretolinei tale!

La mine scoala de soferi merge binisor(zic eu),tot fac pe mine de frica de cate ori ma urc la volan,dar mergem inainte!

Sebi imi face nopti albe,desi i-au spart dintisorii il chinuie in continuare si trage niste concerte de mori de mila lui.Azi l-am dus la pediatra ca ma gandeam sa nu aiba ceva la ureche la felul in care plange.Inca mai are vezicule in gat si probabil si alea il chinuie.Nici eu nu mai stiu ce are mititelul.

Giulia imi face si ea zile fripte ca e suparata ca e taica-su plecata si se descarca pe mine,are niste accese de nervisori de imi vine sa imi iau campii.E si Sebi mereu marait si in bratele mele si nici nu prea m-am putut ocupa bine de ea...asa ca o inteleg si ii dau pace.

Astept ziua de maine ca imi vine sotul,sa respir si eu,cred ca imi iau cateva ore liber si plec la clatit ochii prin magazine.

Gata ...va pup,ma duc sa culc mandra si sa sper intr-o noapte mai buna!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Va multumesc la toate!eu stau in Muggio,Mi.Momentan ink astept k fetita sa iasaPoop si aveti grija de voi!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

neatza somnoroaselornu va mai dau ca vad ca nu-si face efectul!!
SILVIA--sunt suparata pe tine-pt.ca mi-ai luat locul de cea mai tinerica mamica din grup(glumesc evident)intr-adevar esti ffffff tinerica dar e mai bn pe alta parte o sa fi o mamica tanara si totodata o BUNICUTA tinerica cand o fi momentul ca si mama mea(42ani si e bunica)e cam lenesa piticuta ta....la cate sapt.ai ajuns??ai pierdut dopul gelatinos??pupiki
DIENUTZA--tu esti o scumpica ca de obicei si nu mai scrie asa frumos despre CRACIUN si bunatatile mamelor,luminite etc.etc.. ca o sa-ti fac si eu companie la puuup
GEORGIULY,ROXALI macar voi mai dati cate un semn de viata!!!hai nu ababndonati forumul acum cu FACEBOOKUL...PUPIKI

Mergi la inceput

Dap!am pe 28 noiembrie cand trebuie sa nasc aveam 39 saptamani si 6 zile.Si mama ma sunat azi dimineata ma intrebat daca sunt bine,eu iam zis k da si a inceput sa rada fiindca a zis k a dat de bine Alessia in burtica si de asta ink nu ieseoffff cateodata ma simpt foarte prost k toata familia ma suna si intreaba k am nascut dar eu le dau acelasi raspuns k ink Nu!e jenantMs foarte mult Costyhunny de compliment!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata..la pranz!!!

Eu ma chinui cu curatenia..dar am facut pauza de ceva dulce.Azi n-am dus-o nici pe Giulia la gradinita ca iar am facut noapte aproape alba.Am dormit pana m-a trezit Giulia,la 8.30 deci tot a fost mai bine.Sebi a urlat ultima data de la 6 la 6.30 si apoi a dormit pana la 9.30.

Eu nu-s fan Facebook,am dar asa de ochii lumii,intru rar si nu ca sa chat-uiesc!!!!Pt cine ma vrea eu sunt Vlase Georgiana Iulia,.dar nu garantez activitate

Va pup ca mai am ceva treaba si trebuie sapregatesc si pranzul!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput