Mamici si Gravidute Italia (109)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetelor!
cum petreceti ziua tatalui?

Noi deja l-am cadorisit pe tati cu un breloc : best Daddy...

Nafi am intrat special pentru a te ura!!!!
La Multi Ani fata frumosa, sa fii sanatoasa, fericita, zambareata si exuberanta, sa ai parte numai de zambete si in jurul tau si sa ai motive sa razi in fiecare zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Buna dimineata fetelor!
cum petreceti ziua tatalui?

Noi deja l-am cadorisit pe tati cu un breloc : best Daddy...

Nafi am intrat special pentru a te ura!!!!
La Multi Ani fata frumosa, sa fii sanatoasa, fericita, zambareata si exuberanta, sa ai parte numai de zambete si in jurul tau si sa ai motive sa razi in fiecare zi!!!

castelana mami fericita

"Sa nu faci niciodata pentru un copil ceea ce poate face singur."

(Maria Montessori)

Iti multumesc pentru urari! Asa sa fie!
Eu am inceput petrecerea de dimineata , imediat dupa ce l-am dus pe Ricky la asilo dar s-a spart petrecerea ptr ca fiul amicei mele care e coleg de asilo cu Ricky, a cazut la asilo si a dat cu capul de-o masa si s-a ales cu capul spart in frunte. asa ca prietena mea fiin cu bicicleta si mai si incepuse ploaia, am dus-o la asilo am laut "ranitul" si i-am dus urgente ca era cazul sa-i dea o cusatura mica sa nu ramana cu semn!

Asa m-am distrat in dimineata asta. acum ma pregatesc sa fug la cosmetica la programare. tati ajunge de la munca dupa amiaza iar de sarbatorit sarbatorim maine cu un pranz in doi pe malul lacului ( Garda) . Sper sa avem bafta sa nu ploua!

Multi pupici lui castelan cel mic si mamicii de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetelor!

Abia acum reusesc sa mai intru si eu dupa ceva vreme... Intre timp, m-au chemat la munca, asa ca de maine lucrez.

Nafi, iti urez cu intarziere La multi ani!!!, sa ai un an frumos, linistit, cu multa sanatate pt tine si cei dragi.

Va las, ca nu am timp de nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

NAFI la multi ani si de la mine. Cu intarziere ce-i drept.

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 anisor!!) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

ALEXANDRA, DANANGIE va multumesc! primesc urarile si mai tarziu , nu-i problema

Acum sunt in focuri cu pregatirile ptr Vinitaly. exact cand am nevoie marito e la munca asa ca prima zi de fiera trebuie sa platesc 5 ore o babysitter sa stea cu Ricky pana ajunge marito acasa. Asta e , ce sa fac daca nu-i nimeni sa-mi dea o mana de ajutor!

Va pupic pe toate, ma duc sa-i dau lui Ricky sa pape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutare fetelor!!!!
NAFI--la multi ani!!cu intarziere sa fii sanatoasa,fericita si sa ai parte numa de bucurii si impliniri!!!!
Fetelor eu am terminat cu pregatirile pt.ziua lui EDY;totul a iesit super bine nici nu ma asteptam sa iasa asa de bine!!!Mancarea pe placul tuturor,tortul,prajiturile la fel si ele...m-am descurcat fff bine si am primit numa laude...doar ca dupaia a trebuit sa ma descurc si la curatat
Si uite asa piticul meu a implinit 1 anisor duminica de parca ieri era in burta meaasa repede a trecut timpul....
Ce sa va mai zic am si avut de furca cu el ca am fost miercuri(pe 21)la vaccin si joi a facut febra dupaia diaree pana sambata seara;pediatra a avut tel inchis vineri toata ziua si nu am reusit sa dau de eaa si vomitat sa si iritat la fundulet era ca maimutica de rosu si plangea de zori dar am fost la farmacie intr-un final si am luat o crema si enterogermina si sambata seara a fost mai bine putin si duminica la ziua lui era putin ciudat dar era mai bine;si numa bn ca am fost cu el ieri la pediatra si are LARINGITA si acum facem aerosol(si de numa numa)...sper sa treaca toate ca nu mai fac fata intre oboseala,el si tacsu(care si el este racit si cu febra bineinteles)
Va pupic pe toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

capitol 110

Mergi la inceput