Am urgent nevoie de ajutor

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Buna dimineata!!!!!!!! Revin cu noutati ceva mai bune despre Alex are vreo 3-4 zile de cand s-a mai linistit, bine i-am mai marit dozele la medicamente si i-am bagat Samir pe care am reusit sa il gasesc si la noi sub numele de SAMe. Tot mai trebuie protejat dar macar nu mai plange toata ziua si nu mai e asa de agitat. Am incercat sa vb cu ai mei despre faptul ca nu mai rezist ca nu mai am rabdare oricat as incerca , ca am nevoie de o scurta vacanta doar pentru mine. Dar nici o sansa sa obtin vreodata asa ceva. Au zis ca nu am incotro trebuie sa am rabdare ca e copilul meu si asta e. De parca eu nu as fi stiut. Si referitor la vacanta au zis ca unde sa plec eu singura ca Alex nu vrea sa stea fara mine, plange, se agita asa ca asta e. Eu stiu ca el nu face cu intentie ce face, stiu ca e copilul meu si nu e dator nimeni sa il creasca de asta nici nu prea am apelat la ei, decat in caz de forta majora si atunci foarte putin timp. Asta e trebuie sa imi adun foartele si sa merg mai departe. Va si va multumesc tuturor

mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna Diana,

am citit povestea ta si ....orice as spune este este de prisos, cuvintele sunt prea mici....

Ma rog pentru tine sa iti dea DD rabdare, putere, sa te intareasca sa poti lupta in continuare. Esti o mamica speciala....

Multa santatate si lui Alex.

Un an mai bun va doresc......

Mergi la inceput

Astazi Alex plangea asa de tare si se uita cu niste ochi la mine ca si cum ma ruga sa il ajut, si eu nu il pot ajuta nu stiu ce sa fac sa il ajut sa ii fie mai bine. Oare e ceva si as putea sa fac si nu fac? Imi e asa de greu iar gandurile astea ma termina psihic . Ma uit la el il tin in brate si ma rog sa se linisteasca. Ii spun ca mami e cu el, ca mami il iubeste, ca mami are grija de el. Offfffff ce greu e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Diana,
Cred ca te stoarce de puteri sa asisti neputincioasa la astfel de crize, e cumplit! Nu exista nimic care le-ar putea rari frecventa sau reduce amploarea? Medicii ce spun, e o durere fizica cea care le provoaca, ca atunci ma gandesc ca ar trebui sa existe si ceva ce-i poti da care sa faca acea durere suportabila. E o anxietate care rabufneste in episoade ca acesea? Stiu ca ai povestit ca aveti si zile mai bune, zile bune la gradinita in care el se joaca si comunica bine cu alti copii, in care participa la activitatile de acolo. Daca nu te simti ok sa vorbesti despre asta, iarta-ma. Sper din suflet sa existe o cale pe care poate n-o stii acum si prin care macar crizele acestea sa fie mai rare , mai scurte, ca macar intre ele tu sa ai ocazia sa-ti incarci cumva bateriile si viata voastra sa fie mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

offff..chiar imi imaginez ce simti..si stiu ca nu-i usor deloc...eu foarte putin timp am trecut prin ce treci tu acum...si m-a marcat pe viata

Iti doresc si eu multa putere, mai multa sanatate lui Alex...si mi-as mai dori pentru tine o vacanta...mi-as dori sa-mi pot permite sa-ti cumpar un bilet pe o insula frumoasa, cu soare...sa iti reincarci bateriile..din pacate nu pot..ca nu am bani ..dar ....minunile exista, trebuie sa credem in ele...

Mergi la inceput

Multumim Olympia, Vias , e greu tare, e din ce in ce mai greu, pe masura ce creste va fi mai greu pentru ca descopera alte modalitati de a-si face rau din ce in ce mai rau unele cum e "lovitul cu capul de suprafete tari" ii pot pune viata in pericol la propriu. Si daca nu sunt atenta sa ii protejez carutul se loveste cu capul si da foarte tare. Acum ii dau SAMe medicamentul pe care i l-au recomandat cei din Italia dar suntem la faza de crestere a dozei inca. Speram ca de indata ce vom ajunge la doza maxima sa fie mai bine. Azi a fost ceva mai bine nu a mai plns asa de mult dar tot se musca. O sa ii fac niste poze la degetel sa le vedeti si voi cum arata. Nu as dori nimanui sa stea cu el in perioada in care e agitat nici macar 2 ore. E cumplit de greu. Offfffffff ce rau e . Va multumim ca sunteti alaturi de noi si ca va gandtiti la noi. Doamne ajuta sa fie mai bine, macar sa nu se mai muste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

diana, nici nu stiu ce sa-ti spun ca sa te incurajez. Din pacate multi bunici gandesc asa, iar tu, desi stii ca e responsabilitatea ta si ti-o asumi si faci tot ce-ti sta in putinta sa-l ajuti, ai avea nevoie de o pauza. Cred ca din cauza asta nici nu scrie prea multa lume aici, multi citesc si raman fara cuvinte. Cum am putea sa te incurajam?? Iti doresc din toata inima sa ai rabdare pana incepe sa-si faca efectul medicamentul asta, sa ai speranta ca se fac progrese si se mai descopera ceva care sa va usureze viata amandurora. Te-as ajuta dar nu stiu cum... poate ne dai tu vreo idee...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Diana, , tocmai ca-mi imaginez cat e de groaznic sa asisti cum se raneste, nu ma pot impaca cu ideea ca nu exista o cale de a-l distrage sau linisti cumva in timpul crizelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1511 spune:

Acum am vazut mesajul tau, eu sunt de putine zile aici pe forum pt o problema care pe langa a vostra as spune ca e nesimnificativa. Sunt cea mai putin in masura pt a-ti da sfaturi.Insa iti pot fi alaturi sufleteste. Iti multumesc din suflet pt faptul ca mi-ai deschis ochii. Esti o femeie incredibil de puternica,asa cum putine mame sunt. Lucrul asta face din tine,din voi adevarati luptatori. Cel de sus iti va fi mereu alaturi si iti va da tarie sa mergi mai departe. ''La nastere moasa sau doctorul au taiat cordonul ombilical pentru ca asta e meseria lor...tu ai grija sa nu il tai niciodata,pentru ca alta e meseria ta si e cea mai grea din lume....dar si cea mai frumoasa.''

Mergi la inceput

Multumesc Cristina de incurajari de maine incepem gradinita, Doamne ajuta sa fie bine si sa se mai linisteasca Alex sa fie asa cum a zis si neurologul nostru doar din cauza plictiselii. Offfff e asa de greu cand il aud ca incepe sa maraie doar si deja incepe sa imi creasca tensiunea si sa ma agit. Am ajuns sa nu mai suport a il aud plangand. imi pierd rabdarea si imi vine sa plang si eu stiu ca nu am voie, stiu ca trebuie sa fiu tare, sa nu ma enervez si incerc sa imi impun. Cateodata imi iese alteori nu. Analizele au iesit bune doar acidul uric un pic marit dar nu foarte tare. oricum e putin mai bine de cand ia medicamentul SAMe. Va doresc o seara plcuta

Mergi la inceput