Am urgent nevoie de ajutor
Raspunsuri - Pagina 3
diannaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld diana si de la mine o imbratisare calda. nici eu n-am cuvinte alese si sfaturi, dar sunt convinsa ca esti o mama minunata nu ai pe nimeni care sa vina poate de doua ori pe saptamana sa te ajute la treburile casei, sau pur si simplu sa stea cu tine doua ceasuri pe zi. sa faca asta din inima, nu contra cost. exista la noi, ptr parintii copiilor cu autism un fel de ajutor numit "doza de optimism". e un fel de club, de fapt incorect spus club dar alta traducere nu-mi vine. voluntari care se inscriu si merg la familiile cu astfel de copii. ptr doua ore pe zi, de doua sau trei ori pe saptamana vine un voluntar in familia respectiva si ajuta la diverse activitati. sau doar sta acolo si converseaza despre orice cu mama si/sau parintii. conteaza enorm ptr acei parinti. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
la noi nu exista asa ceva trebuie sa facem noi singuri totul nu vine nimeni sa te ajute, eu stau cu parintii mei dar mama lucreaza zi lumina de la 8 dimineata la 7 seara iar tata nu are rabdare cu el daca sta o ora pe zi e mult, si atunci eu trebuie sa fiu acasa nu pot pleca. Mama seara se joaca cu Alex dar tot asa sub supravegherea mea daca i se pare ceva ma striga daca plange Alex ma striga. Asa ca vreau nu vreau tre sa fiu permanent cu el. Multumesc de incurajari si sustinere
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2
diannaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralcat Diana , esti o minune, o mama dedicata, o luptatoare. Nu cred ca ar putea oricare dintre noi sa te judece, in nici un caz. Iar al de-a zis ce-o zis ... tu nu-i mai da atata importanta unei prostii. Cred ca tu esti la limita oboselii si tu mai ales ai nevoie de ajutor, pentru a-l ajuta pe Alex. Cum te putem ajuta pe tine? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu Eu |
Multumesc de sustinere da ma simt epuizata psihic as vrea sa se linisteasca Alex si atunci imi mai revin si eu putin azi a mai tras o tura de plans vreo juma de ora la culcare. Am incercat sa nu il culc dar nu pot ca e si mai agitat. Cand il aud ca plange credeti-ma ca imi dau lacrimile fara sa vreau si incep si eu sa plang. Deja doar cand ma gandesc am ochii plini de lacrimi. Va pup si Doamne ajuta sa fie bine
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2
diannaalex spune:
Offffffffff revin iar cu o veste care nu stiu daca e buna sau rea, Alex simte cand ii vine sa se muste inainte de a se musca cu una sau 2 sec incepe sa tipe foarte tare ca i secunda imediat urmatoare sa isi bage degetul in gura. Sau daca ii cade manusa din mana incepe sa tipe si tot asa in secunda urmatoare se si musca. Cateodata nu sunt pe faza il aud dar nu reusesc sa ajung si sa il prind de manuta in timp util. Asa ca atunci cand se musca imi e o ciuda pe mine si ma invinovatesc singura ca daca as fi fost mai atenta nu s-ar mai fi musca. Cu putin noroc de luna viitoare vom reusi sa ii cumparam tratamentul din Italia Doamne ajuta!!!!!
Laura Ioana spune:
Doamne, Diana, sa-ti dea Dumnezeu toata puterea din lumea asta, ca rabdare stiu ca ai Esti cea mai buna mama pentru copilul tau si un OM deosebit, sa nu te indoiesti niciodata!
Dragul de el, cred ca ti se rupe sufletul....oofff, nu stiu ce sa iti spun...va imbratisam cu mare drag si ne rugam pentru Alex
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Katya spune:
Draga Diana, va imbratisez si eu si nu-l uit pe puiul tau la rugaciune! Incearca sa te duci miercurea la Taina maslului, e speciala pt cei bolnavi si sa-l duci pe baiat la impartasit, roaga-te si intareste-te, ce nu pot oamenii, Dumnezeu poate, macar alinare daca vei simti si tot va fi o schimbare, nu deznadajdui.
Nu tii legatura cu parinti care au copii cu acelasi diagnostic? Cauta pe net forumuri si vezi poate-ti faci relatii, schimbi opinii.
Iti tin pumnii si-ti doresc curaj si putere (eu, una slaba, care nici pe sfert din puterea ta n-am) si sa stii ca e cum ti-au zis fetele:esti cea mai buna mama pt puiul tau, Doamne ajuta!
diannaalex spune:
Multumim tuturor pentru gandurile bune Alex e mai cumintel nu se mai musca asa de tare, dar cine stie cat va tine, la kineto plange foarte tare o ora cat tine sedinta plange continuu, am incercat orice si degeaba. Doamne ajuta s fie bine
eumada spune:
Diana,cine te-a sfatuit cu sfantul maslu a spus bine.Stiu ca ti-e greu,dar poate cineva te poate duce la vreo manastire sau biserica unde slujesc preoti dedicati,cu har...Cel pe care-l stiu eu e departe de voi cred dar e parintele calugar Serafim de la Bisericani(Neamt,langa spitalul de pneumoftiziologie)...un om cu har,credinta si deschis la minte.Si o spun eu care am starnit destule controverse...nu-s cu dusul la biserica,Dumnezeu e peste tot,chiar daca lipseste cate putin atnci cand e nevoie de el.
O sa-ti las pe pm un nr.de tel.,sper sa-l gasesc,chiar al preotului...poate iei legatura cu el.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Katya spune:
(Scuze de off topic, draga Eumada, nu am apucat sa intru la subiectul tau, am vrut sa-ti spun ca te inteleg, ia-ti tot timpul de care ai nevoie ca sa ierti, nu e graba,nu e la comanda, cind poti. Imi pare enorm de rau pt fetita ta, te inteleg sa simti ce simti, Doamne ajuta!)
eumada spune:
off topic....multumesc Katya.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Laura82 spune:
Diana, esti o super mamica si pentru noi, cele care nu ne confruntam cu problemele tale insa de multe orini se pare ca vai cat ne e de greu, dar esti o super mamica si pentru puiutul tau care stie ca esti mereu langa el, esti lumea lui, universul lui iar asta cred ca-ti da putere sa mergi mai departe.
Sti cum se spune, Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce, tot timpul trebuie sa ne gandim ca unii sunt in probleme si mai mari decat noi, asa ca sa-I multumimim pentru fiecare raza luminoasa pe care ne-o trimite.
Te imbratisez cu mult drag si pe tine si pe Alex