Am urgent nevoie de ajutor
Raspunsuri - Pagina 15
lorelei_19 spune:
La multi ani fericiti si sanatosi pentru Alex si sa dea Domnul sa se faca bine si sa creasca mare si puternic.
Diana, pentru mine esti o adevarata eroina. Imi imaginez durerea ta de zi cu zi si lupta pentru puiul tau si nu pot decat sa-mi plec capul smerita in fata ta . Ma rog la bunul Dumnezeu sa-ti dea putere si intelepciune, gandire pozitiva si credinta sa poti fi in continuare alaturi de puiul tau. Nu uita, dupa ploaie, intotdeauna vine soarele, chiar daca uneori cerul e tare acoperit. Undeva, in spatele norilor se ascunde vremea frumoasa care va cobora candva si in sufletele voastre.
O imbratisare calda si din toata inima si de la mine
diannaalex spune:
Multumim din suflet tuturor pentru urari si gandurile bune. Doamne ajuta sa fie bine, macar sa se mai linisteasca Alex putin ca iar are o perioada urata tare, agitat, se musca, nu doarme bine nici ziua, nici noaptea. E atat de rau, mi se rupe sufletul ca nu il pot ajuta si parca nici rabdare nu mai am asa de multa. Ma enervez foarte repede si din orice, ma cert cu toat lumea, plang, nu mai suport nimic, cateodata parca nici pe cei din jur.
mami de maimutzica mica www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
Daca va place un vot va rugam nnd1si nnd2. Multumim
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex Multumim din suflet tuturor pentru urari si gandurile bune. Doamne ajuta sa fie bine, macar sa se mai linisteasca Alex putin ca iar are o perioada urata tare, agitat, se musca, nu doarme bine nici ziua, nici noaptea. E atat de rau, mi se rupe sufletul ca nu il pot ajuta si parca nici rabdare nu mai am asa de multa. Ma enervez foarte repede si din orice, ma cert cu toat lumea, plang, nu mai suport nimic, cateodata parca nici pe cei din jur. |
_
Rares
diannaalex spune:
Acum in prag de sarbatoare a Invierii Domnului va dorim Un Paste Fericit si Binecuvantat alaturi de cei dragi. Fie ca aceasta Sfanta Sarbatoare sa va aduca belsug, fericire, sanatate si liniste in casa si in suflete
giulia81 spune:
Lumina si caldura sarbatorilor de primavara printre care si Pastele sa ne incalzeasca sufletele,sa ne lumineze mintile,sa ne deschida inimile spre iubire,credinta,iertare.Sa fim mai buni,sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
PASTE FERICIT!
Va imbratisez cu mult drag, dragii mei!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Lumina sfanta pentru copii
mama_lu_Toma spune:
Diana, toate aceste intrebari care te chinuie de atatea vreme si la care nu ai un raspuns, le-ai pus vreodata si unui psiholog? Inteleg ca un medic psihiatru v-a recomandat medicamente, kinetoterapie si logopedie. Pe langa toate acestea, sau in locul unora dintre ele, psihoterapia va poate ajuta pe amandoi.
diannaalex spune:
Revin si eu cu vesti nu foarte bune. Alex e foarte agitat, de vineri se musca si de interiorul obrazului, plange zi si noaptea, nu mananca, nu doarme. Luni trebuie sa ajungem la bucuresti pentru 2 saptmani si trece timpul asa de greu. Nu stiu ce sa mai fac toata ziua sunt cu el in brate si parca nici lucrurile care altadata ii faceau placere nu il mai ajuta, ne uitam la desene care ii placeau si plange, ne jucam, cantam, iesim afara si nimic. Asa facea cand a inceput prima oara sa se muste, foarte agitat, tipete, plansete zile si nopti nedormite. Mai putem incerca 3 solutii, o gutiera daca gasim un stomatolog sa ii faca, sedative mai puternice care il tin adormit toata ziua si toata noaptea sau ultima solutie si cea mai grava scoaterea totala a adentitiei. Ce sa aleg? E asa de greu, nu mai suport, nu mai rezist deloc.
alinuk spune:
Nu stiu ce-i aia adentitie
dar am gasit gutiere pe google
cred ca se face cu o amprenta la stomatolog
Diana unde vei sta in Bucuresti?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.desprecopii.com/info-id-8903.htm" target="_blank">Lumina Sfanta pentru copii
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Paff spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk Nu stiu ce-i aia adentitie dar am gasit gutiere pe google cred ca se face cu o amprenta la stomatolog Diana unde vei sta in Bucuresti? Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) www.desprecopii.com/info-id-8903.htm" target="_blank">Lumina Sfanta pentru copii ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
A spus "scoaterea totala a dentitiei".
Multa multa sanatate lui Alex