Enurezis nocturn

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor.
Acum am vazut ca s-a mai scris la subiect.
Cred ca-i vorba despre spina bifida, nu? Ca asta stiu ca-i un defect al terminatiei coloanei si are efectul asta...mie mi s-a spus cand eram copil ca am asa ceva si mi s-au dat niste pastile (cica sunt antidepresive, in asta consta tratamentul) si asa mi-am revenit (tot pe la 11-12 ani).
Si Thea s-ar putea sa aiba treaba asta [ea are o gropita la capatul de jos al coloanei, exact ca o continuare a crapaturii funduletului (stiu ca nu-i asta exprimarea, dar nu-mi vine acum)], dar dr ei (tot pediatru) a zis ca nu are rost sa o iradiez (doar la radiografie se v ede defectul asta), mai ales ca nu se poate repara...asa mi-a spus.
La fel si eu dormeam in patul ud pana dimineata, nu simteam nimic si vad ca Thea la fel face. Daca nu as tot verifica-o eu, cand merg sa o pun la pipi, ea ar sta pana dimineata uda.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Si nepotica mea de 7 ani are aceasta problema - parintilor li s-a recomandat sa-i puna noaptea scutec, pentru ca umezeala si frigul pot intretine eventualele sensibilitati si infectii urinare. In plus, se reduc mult rusinea si sentimentul inconfortabil in cazul copiilor mai sensibili.

De cand poarta scutec are si nopti cand nu mai face pipi pe ea, a ajutat-o. Dar nici ea n-a putut sa mearga in excursie cu scoala din cauza asta, of - i-ar fi fost rusine noaptea cu scutec sub pijama, iar de udat patul, nu mai zic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si Cris are spina bifida.El cand s a nascut avea un fel de ''gaurica'' sus,la fundulet,aproape de coloana,i s au facut si radiografii,pt ca dr nu stiau daca gaurica e inchisa sau curge pe acolo ceva...Eu am innebunit pana cand copilul a stat in fund si apoi a mers,pt ca dr spuneau ca nu pot garanta ca n are nimic.
Si acum mai face noaptea in pat[are 7 ani],insa eu ma trezesc o data pe noapte si l pun sa faca si scap de accidente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Si noi la fel. intre 4,5 si 5,5 ani facea de mai multe ori pe noapte, eram capie de oboseala, apoi deodata, la inceputul vacantei de vara n-a mai facut deloc noaptea, chiar obosit fiind, se tinea sau se trezea. Eram fericita, credeam ca-m scapat, dar minunea a durat doar 3 luni. De cand a reinceput gradinita, iar face noaptea.

Acum il scol o data pe noapte, altfel sigur face pe el. Sunt curioasa in vacanta de iarna daca face sau nu, atunci o sa vad clar daca problema e stresul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Si fetita mea face noaptea pe ea, aproape in fiecare noapte, are 6 ani si citeva luni si il mosteneste pe tatal ei care a facut pina la 12 ani. Am incercat un tratament (ceva hormonal) care nu a dat rezultate si folosim noaptea scutec de juniori. Eu tratez problema ca pe ceva normal, fetitei nu ii e rusine, cind doarme undeva isi ia scutecul cu ea. Am sa incercam acum salteluta cu alarma
http://bedwettingstore.com/

Mergi la inceput