Bulgarasi de ian.feb2012 (37)-Bine ai venit, SVEN!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara mamici si burtici !!hop si eu la semnat condicutza de prezenta , dar ptr noutati intru maine seara dupa ce vin de la dr. sa va spun cum a fost intalnirea cu baietelul - abia astep sa il vad ..
Fetelor mi-ati facut pofta de ceapa cu branza etc etc asa ca sambata am mancat f "dietetic "ceapa rosie , branza, ridichi si jumari .A ca sa nu dea arsuri ceapa, eu o stropesc cu zeama de lamaie eventual o si frec un pic cu degetele.si apoi o pun in salata ...
Tebligia . mi-a placut comparatia dintre soacra si halba de bere...
Mihaela imi pare rau ca te necajesti .... chiar nu se merita sa te uti in gura unora si a altora mai ales daca are si ceva alcool ... stii la noi este o vorba :"Nu-i treaba magarului de unde beau oile apa "asa ca lasa-i in plata domnului cu sfaturile lor .
Jessamine ai dreptate pana la urma noi ii tine in burtica 9 luni, noi o sa ii strigam in casa in concluzie noua tb sa ne placa .. la mine inca nu si-au manifestat propunerile socrii.. dar nu se stie ce vor face pana in ian cand o sa nasc ...
Fetele din Timisoara cum ramane cu intalnirea de saptamana asta ? marti la ora 18 este ok ptr voi? si ptr ca ati spus in centru stiu un restaurant frumusel" Casa cu Flori "daca este ok ptr voi bine daca nu propuneti alta locatie mie imi este indiferent doar ca nu stiu altul in centru , cu siguranta ca mai sunt locuri bune .. asa le mai invat si eu
Cati ne-ai lipsit , ma bucur ca esti bine , sa stea bebe in butica pana la termen
Bun venit Carpediem sarcina usoara si bebelus sanatos voios si la termen
Anca clsdin cate stiu eu epidurala se pune cand ai deja dilatatie 5 cm.si nu inhiba dilatatiea ,de taiat mosa, asistenta sau dr taie ptr ca bebe este marisor , perineul se intinde si apare o dunga alba si daca nu taie ca sa faca sutura bine, perineul se rupe cum se nimereste ...din toata treaba asta ideea buna este ca nu simti, nu te doare si esti f prezenta la ce se intampla cu tine si cu bebelusul iar sutura se face frumos .. si eu as fi ales epidurala daca as fi nascut natural dar eu fac cezariana si aici dr anestezis decide ce imi face rahie sau epidurala ... sper ca nu te-am speriat cu detalii te si curaj
Pup burticile , pup mamicile si va doresc o seara placuta si linistita

32 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna seara!
Marysa, Darius e primul nostru baietel, iar Flavia si Fabiana nu-mi plac…
Bine ai venit Carpediem, o sarcina fara complicatii si o nastere usoara iti doresc!

Ana, mami de doi strengari si 32+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

ana pupici
De Iarina si Iustin ce zici?
Mie imi place site-ul asta http://www.numecopii.net/F/page-1/ dar tre sa ai timp ca au o multime de nume interesante!Dar uitandu-ma acum cu f e adevarat ca nu prea gasesti dar eu zic totusi sa nu renunti la ideea de a avea aceiasi litere ca e suna ff frumos numele de gemeni asa.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 29 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

la mine si acum am comentarii la numele Rebecai, dar putin imi pasa!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Multumesc mult Marysa, intru acum sa vad optiunile. Dac-ai sti in ce dilema sunt ca mi-ar placea mult sa fie cu aceeasi litera, dar nu gasim nicicum doua prenume care sa ne placa si sa inceapa la fel si sa nu fie in neam si sa sune bine cu numele de familie..
Si mie imi place Rebeca, l-am fi luat in calcul dar nu suna bine cu numele de familie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Lali, Marti la ora 18 e foarte bine pentru mine si Casa cu Flori imi place mult, deci eu sunt pentru.

O seara buna sa aveti si o noapte fara insomnii

Dariana +27 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Ok. Dari asteptam si celelalte fete Sophia Suzi si cine se mai alatura sa vedem ce zic O seara buna

32 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anahadasa

Buna fetelor! Ati avut o zi frumoasa?
Matza si Lady, ce discutie faina ati avut in miez de noapte! Imi pare chiar rau ca n-am stat si eu mai mult, dar spre deosebire de alte nopti, pe la 1 m-a luat somnul si chiar am dormit bine pana dimneata! Chestia cu perdeaua as putea s-o incerc si eu noaptea, ca ziua nu ma lasa sotul...
Mihaela, stiu ca nu ti-a picat bine, dar daca ne-am lua dupa traditiile astea… Si mie mi-au sugerat, dar le-am raspuns politicos ca numele respective au fost purtat o viata de bunicul/bunica/matura/unchiul, asa ca are dreptul si copilul la un nume ‘neuzat’!
Alexa, mie imi place f mult David, insa avem un nepotel in familie si de aia nu-l pot folosi… Mi-ar fi placut David si Daria…
Fetelor cu FIV, recunosc, nu ma pricep deloc, n-am experimentat, n-am citit despre asa ceva, dar cand ati pomenit de albumina, m-am sesizat pt ca eu am avut mari probl. la prima sarcina din cauza ei: tensiune mare, maini si picioare umflate, un inceput de preeclampsie... E interesant ca voua chiar v-a priit proteina asta...

Anahadasa, de maine incepem o noua saptamana plina Referitor la ce spuneai de albumina, ni s-a recomandat albumina perfuzii pt ca de la stimularea cu hormoni, s-a acutizat acumularea de lichid in abdomen si , cel putin la mine, au fost multe pungi de lichid, sa le spun asa, acumulate peste tot, printre intestine, sub coaste, ficat, plamani, inima...etc, depinde pe unde s-au format, iar albumina mi-a fost data ca sa ajute corpul sa evacueze apa mai repede din corp, sa nu ajung sa fac punctie.
Oricum, la mine cel putin nu prea si-a facut efectul, pt ca tot nu am scapat de celelalte tratamente pt asa ceva, a fost ceva chin, dar bine ca a trecut si asa, ca mie imi era teama sa nu ajung la punctie. Pt aceea, trebuia sa fac anestezie generala si cu sarcina de 4-5 saptamani, cat aveam atunci, nu imi suradea deloc ideea.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

24+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Eu ma inscriu, daca nu ajung chiar la 18.00 si o sa intarzi un pic nu se supara nimeni pe mine, nu?

MTHFR C677T Homozigot
+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tebligia

Mihaelaradu ignora soacra si her boyfriend , este mai bine si vorba psiholoagei mele de la serviciu "dragele mele cand va uitati la soacra imaginati-va un pahar cu bere care face spume|:)):):):)"

Buna comparatia, Tebligia!!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

24+ cu 2

Mergi la inceput