Nu pot scapa de pampers

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_dranca

Monica70: de ce imi dai exemple din astea cu bataie? eu nici macar nu-l cert, de lovit nici nu se pune problema...

IULIA nu era scris "cu adresa" la tine,era doar un exemplu de cum rezolva altii problema.Sau stiu alta nepoata la care fetita de aproape doi ani a renuntat la pampers,fiindca au "rusinat-o" fata de fratiorii mai mari.Si asa a functionat tot rapid.Eu una sunt convinsa ca exista ff multi copii care isi pot controla deja sfincterele,dar daca parintii ii lasa inca cu pampers din diverse motive,atunci de ce sa nu faca in el? Asta mai ales la copiii care deja au 3 ani si peste si ina poarta pampers,ca sa nu vorbim de cei sub doi ani.Si sa nu imi ziceti ca nu-s destui care poarta pampers la peste 3 ani ... Poate unii au oarecare probleme inca in a se tine,dar eu una nu cred ca aceia predomina.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ca sa destind putin atmosfera, noi cu stersul la fundulet am avut mai tarziu probleme, ca nu prea voia. Si, dupa ce a inceput sa "presteze" si el, intr-o seara treceam pe langa baia lui. Usa era intredeschisa si l-am auzit pe el ce-si spunea sie insusi cu naduf, in vreme ce-si stergea posteriorul: "offff, e dezgustator...nu mai fac treaba asta niciodata... uite ce mizerie ... acum mai trebuie sa ma dezinfectez pe maini de mizeria asta din fundul meu ..."
A fost de pomina, nu alta !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Ca sa destind putin atmosfera, noi cu stersul la fundulet am avut mai tarziu probleme, ca nu prea voia. Si, dupa ce a inceput sa "presteze" si el, intr-o seara treceam pe langa baia lui. Usa era intredeschisa si l-am auzit pe el ce-si spunea sie insusi cu naduf, in vreme ce-si stergea posteriorul: "offff, e dezgustator...nu mai fac treaba asta niciodata... uite ce mizerie ... acum mai trebuie sa ma dezinfectez pe maini de mizeria asta din fundul meu ..."
A fost de pomina, nu alta !

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Ca sa destind si eu atmosfera: saptamana ,dupa ce a facut caca pe el, il pun pe Tudor pe wc,zice ca nu ii vine,insista si nu sta nici un minut acolo,asa ca ii dau drumul si il las in fundul gol pana fug cu pampersul la gunoi in bucatarie.Cand ma intorc, vine foarte incantat de el insusi si ma anunta "HAI SA VEZI UNDE AM FACUT PISHU" - facuse in bucataria de jucarie a sora-sii aflata in dormitor.Avea ceva adancitura,ca un paharel si acolo s-a gandit el ca ar fi distractiv sa isi faca treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

la cat m-am rugat eu l-a Dumnezeu sa traiasca strumful meu, la cat am pazit incubatorul,cred ca as muri daca cineva l-ar lovi de fata cu mine.
cum adica sa il lovesc?
pai,mai am putin si il idolatrizez.e minunea mea, e viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Fetele mele au inceput sa faca la olita (constient) in jurul varstei de 2 ani. Mai devreme, gen 1 an si ceva, nici sa nu auda, nu le puteam pune pe oala, ca se ridicau in secunda 2, iar la vreo insistenta de-a mea, se lasa cu urlete, deci nu avea rost. Dar incepand cam cu 2 ani, le-am si lasat fara pampers, si puteam colabora cu ele in problema "olita". La inceputuri mai scapau, le mai bateam eu la cap cu intrebari, daca le vine, etc...

Eh, a trecut...parca mai ieri erau amandoua in pampersi...

Histamina, pai la un an si 4 luni, mai lasa-l sa copilareasca cu pampers
Dupa cum scriam mai sus, la 1 an si 4 luni, la fetele mele, nici un gand de oala...
1 an si 4 luni aveti? multi inainte, imi aduc aminte de varsta asta cu mare drag, atat avea fetita cea mare, cand am nascut-o pe cea mica....

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Raportez ca la noi deja merge f. bine treaba,dar doar la pishu.Adica n-a mai facut pe el defel cand era doar in chilotei,ci deja ne anunta.Dar caca a facut L-am tot chestionat de ce nu ne-a anuntat si de caca ,dar si azi mi-a raspuns ... "pentlu ca asa vleau eu"
Alta chestie e ca nu am indraznit inca sa il las fara pampers pe drum ca mi-e sa nu se scape pe el si pana ajungem sa il schimbam sa raceasca avand in vedere ca e frig tare acum.Deasemenea nu i l-am scos la somn,desi e uscat pampersul dimineata.Abia azi l-am pus la somnul de amiaza fara pampers,dar cu protectie pusa in pat.
O observatie importanta: daca s-a nimerit sa aiba inca pampers pe el (dupa ce s-a trezit,sau dupa ce am sosit acasa) si-a dat drumul in el,nu s-a cerut intotdeauna,ca si cand avea doar chilotei.Deci totusi e f. important sa fie lasati doar in chilotei.
Nu stiu ce sa fac la faza cu caca,mai ales ca e si el cum era sora-sa adica se intampla sa faca inca si de 2-3 ori pe zi si nu prea are ore regulate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Monica70, lasa-l fara pampers toata ziua. Deja constientizeaza. Da, va fi greu, vei spala un pic funduletul, chiloteii de caca, dar va spune. Trebuie doar sa ai rabdare.

Si noi suntem pe val, cere si noaptea de 1-2 ori, deci pampers uscat dimineata. Il intreb din cand in cand, daca nu zice el, ziua, si imi raspunde cu "nu" sau cu "hai, hai". La somn la amiaza, il pun dupa ce a facut pipi, am avut si 2 accidente, recunosc, dar presupun ca vor mai fi, important e primul pas.

Avem 1 luna si 20 de zile de cand nu i-am mai pus ziua decat la somn si noaptea, iar de vreo 10 zile nu ii mai punem nici la iesirile afara, doar la somnul de noapte. As vrea sa cred, ca am facut miscarea la timpul potrivit, desi acum imi pare rau ca nu am incercat mai repede.

Asa ca, dragi mamici, incercati, dar dati-i pustiului o sansa sa invete. Pana la urma, e in avantajul amandurora.

Mergi la inceput

Asa am facut si deja ne anunta nu doar la pishu.Ne zice tot mai des si "vezi ca vine caca" Cam circa 7 zile zile au trecut de cand l-am lasat fara pampers toata ziua si pana a functionat treaba perfect (la pishu doar 2-3 zile).
Noaptea am incercat doar odata sa il las fara si la 5 dimineata m-a trezit ca ii vine pishu,dar deja se scapase pe el,asa ca il mai las inca o vreme.La somnul de amiaza desi doarme si cate 2-3 ore n-a avut defel accidente.
SIMI2008 la voi cum merge treaba? Sper ca ok.

Mergi la inceput