De la Vinerea Neagra la ... Wikipedia

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Dar de ce simtiti nevoia sa laudati atata curcanu in fata porcului? Bravo, sa va fie de bine ca ati mancat curcan! Va trebuie si aplauze ca v-ati insusit niste obiceiuri din locul in care traiti?

Ana, asa se face de thanksgiving in canadezia?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu le trebuie aplauze, le trebuie doar sa nu fie jigniti pentru asta.
When in Rome...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonicuta22 spune:

Dar cine i-a jignit??????
E ok sa isi faca carnati si caltabos de curcan,slanina afumata de curcan si sarmale de curcan,dar nu trebuie sa ne vorbeasca despre obiceiurile romanesti de parca am fi niste canibali....

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

nu le trebuie aplauze, le trebuie doar sa nu fie jigniti pentru asta.
When in Rome...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

De acord cu tine Florin.
Sint oameni si oameni-eu una nu m-as duce sa ma bat cu altii prin magazine nici daca as cumpara marfa pe 3 lei.
Din pacate si in Canada au inceput anul asta cu reclame de Black Friday.Chestie pur americana fiindca noi sarbatorim Thanksgiving in Octombrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu am primit vineri o masina de-aia de painie/cozonac/dulceata de la Moulinex. Mi-o doream de mult si ieri m-am trezit cu ea acasa ( adusa de sotul din dotare . vinerea o fi fost neagra sau alba, dar painea a iesit excelenta !!!

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Nu mai spuneti nimic de americani, spuneti numai de romani si obiceiurile lor barbare, nu intelegeti ca numai asa se simt unii mai bine. E un fel de terapie.
Auzi, injunghiat porcul; eu cred ca la curcanul americam a fost prezent si preotul si l-a tinut de aripa la taiere (sau stiu si eu, poate i s-o fi injectat ceva si a adormit visand la porumb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Curcanul american e oricum asa de plin de hormoni bagati in el ca sa creasca mai repede si mai greu la cantar ca nici nu stie ca traieste sau moare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Nu vi se pare aiurea sa declansam o competitie a sarbatorilor, traditiilor si obiceiurilor?
Eu din mesajul lui Admin am retinut (si aprobat) dezaprobarea lui vizavi de aceasta Vinere Neagra. Imi vin in cap imaginile pe care le vedeam pe vremea cand ma uitam la televizor, la stiri, cu americanii calcandu-se fericiti (caci mai toate expresiile faciale erau de hlizeala si maxima incantare) in picioare la intrarea in magazine.
Acum, de cand aud ca se practica si in Romania, pot sa-mi imaginez si fetele romanilor la fel. Fara sa intru in filozofia naturii umane, ca reactie simpla, primara, ma intristeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Din vagile mele amintiri, Thanksgivingul a aparut in urma ajutorului dat de indienii nativi primilor colonisti. Care mureau de foame, ca nu stiau ce plante/radacini/legume sunt bune de mancat. Drept multumire, acei primi colonisti i-au invitat pe indieni la o masa a prieteniei, a bunei intelegeri.

Ca pe urma s-a imputit totul, e alta poveste.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io nu cred ca imbulzeala romaneasca de Black Friday americaneasca "bate" imbulzeala romaneasca de Izvorul Tamaduirii romanesc, de pupat moastele romanesti, de atinsul portofelului romanesc de moaste...

Acolo se poate vinde prostie la tona...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput