Pufii isi pregatesc ghetutele (51)
Raspunsuri - Pagina 3
larisel spune:
Macar sa bag si un cra, ca sa ma/va inveselesc putin...
De vreo 2 zile Naty zice fel de fel de verbe si ma distrez copios cand ma prind ce inseamna: "pupa" (sa treaca buba), "terte" (sterge), "cade", "da-te", "chie" (scrie) etc. Ea e mai vorbareatza decat sora-sa dar parca si Alena progreseaza... Ciudat ca pronunta la fel (de gresit) unele cuvinte, suspectez ca se imita. Cea mai tare e "mata" (masa).
Sondaj de sezon
larisel spune:
Aaaa... am incarcat niste poze, inclusiv cu freza ..
O saptamana usoara sa aveti si fara evenimente neplacute!
Sondaj de sezon
ale1212xa spune:
neatza
larisel de cafea...
nu te mahni...eu zic sa o urmaresti azi pe Alena si daca nu vomita, nu e apatica...eu zic sa nu va deplasati pana la doctor...sa stii ca suna aiurea rau cazatura pe gresie...am patit-o si eu cu Dragos acum 2 luni cred...era pe scaunel se spala pe dinti cu mine langa el si nu stiu cum a alunecat scaunelul pe gresie si a venit in cap...bine...mai mult in frunte asa...s-a inrosit...umflat un pic dar in 2 zile a trecut...si tot asa urlete de nu stiam ce sa ii mai fac sa il linistesc...s-a auzit groaznic......
ma bag sa vad poze dar mai intai sa schim kkciosul astazi s-a trezit la 6:30....stia ca pleaca tati...
suntem singuri acasa o saptamana...a plecat sotul in training la Sibiu...ca si-a tras job nou sa vedem cum ne-om descurca in 2
revin ca imi sterge Dragos ce scriu
o zi buna sa aveti
larisel spune:
Le-am dus la gradi pe amandoua, le-am zis celor de acolo de patanie cu rugamintea sa fie mai atente... fetele s-au lasat duse amandoua (Naty a marait un pic dar a plecat singura pe scari) .
Acum sunt la birou si caut site-uri cu costume de inchiriat/cumparat... daca aveti vreun link de share-uit nu ma supar.
Sondaj de sezon
ale1212xa spune:
nu mai stiu parola si emailul pe picasa....le aveam memorate...acum nu mi le-a mai tinut minte...helppp
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa nu mai stiu parola si emailul pe picasa....le aveam memorate...acum nu mi le-a mai tinut minte...helppp ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
vreau si eu,tare as vrea sa ii vad pe pufi mari
dastefa spune:
apropo de nemancat ,si eu am incercat ,cum a povestit si Larisel,sa o pedepsesc pe Miru pt ca refuza sa mance mancarea normala nedandu-i desertul.Dar i l-am dat Dariei si nu va spun in ce fel a facut Miru.Asa ca nu mai repet veci faza asta.Dar atunci m-am tinut de cuvant pt ca Daria se straduise si ea din greu sa termine si cu siguranta ma lua la rost ca de ce nu-mi tin cuvantul...
incerc insa ca de fiecare data cand papa frumos sa-i spun bravo puternic accentuat,ma rog teatru in toata regula,ii spun ca primeste dulce pt ca a papat tot,ii mai arat de vreo cateva ori castronul gol.Ma rog din astea din ciclul dresajul purecelui(tare mi-a placut Ruxita faza asta).Daca ea nu papa dar Daria a papat atunci ii dau Dariei desertul pe ascuns,ea stie de ce iar lui Miru nu-i zc nimic
pur si simplu din faza asta cu ea primeste desrt, tu nu ,nu cred ca a inteles nimic
sper sa functioneze mai degraba intarirea pozitiva
blue_flower spune:
citat din mesajul lui dastefa apropo de nemancat ,si eu am incercat ,cum a povestit si Larisel,sa o pedepsesc pe Miru pt ca refuza sa mance mancarea normala nedandu-i desertul.Dar i l-am dat Dariei si nu va spun in ce fel a facut Miru.Asa ca nu mai repet veci faza asta.Dar atunci m-am tinut de cuvant pt ca Daria se straduise si ea din greu sa termine si cu siguranta ma lua la rost ca de ce nu-mi tin cuvantul... incerc insa ca de fiecare data cand papa frumos sa-i spun bravo puternic accentuat,ma rog teatru in toata regula,ii spun ca primeste dulce pt ca a papat tot,ii mai arat de vreo cateva ori castronul gol.Ma rog din astea din ciclul dresajul purecelui(tare mi-a placut Ruxita faza asta).Daca ea nu papa dar Daria a papat atunci ii dau Dariei desertul pe ascuns,ea stie de ce iar lui Miru nu-i zc nimic pur si simplu din faza asta cu ea primeste desrt, tu nu ,nu cred ca a inteles nimic sper sa functioneze mai degraba intarirea pozitiva Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Ma bag si eu in vorba, din delegatie, dar n-am stare
De ce dati dulce copiilor? De ce e nevoie de desert? De ce e nevoie de conditionarea asta mananci - primesti desert?
E buna? E rea?
Eu nu ii dau desert. Nici noi nu avem desert la masa. Niciodata. Doar la festivitati/mese cu multi oameni, etc...in rest, nu.
Singurul dulce pe care il primeste e la vreo 2 ore dupa masa: caise deshidratate. Ocazional mai pune gura si pe altceva, cate fix o gura.....dar nu avem conceptul de desert la masa.
E bine? E rau?
Na, ca v-am dat de gandit de luni!
larisel spune:
citat din mesajul lui blue_flower De ce dati dulce copiilor? De ce e nevoie de desert? De ce e nevoie de conditionarea asta mananci - primesti desert? E buna? E rea? |
Eu le dau dulce fetelor mele (nu zilnic si nu la fiecare masa, dar destul de des) pt ca le produce o reala placere, bucurie.... le sclipesc ochii cand vad si chiuie cand umblu la locul unde tin dulciurile (prajiturele barni, napolitane, cereale dulci, biscuiti, piscoturi). Ciocolata le dau foarte rar, bomboane si mai rar (de 3-4 ori in 2 ani), de regula desertul e branzica cu fructe sau o budinca sau ceva gatit (orez cu lapte etc). Deci raspunsul scurt ar fi bucuria lor. Nici nu ma intereseaza ca e nesanatos atata timp cat cantitatea o tin sub control.
Sondaj de sezon
dastefa spune:
Bf nu e rau deloc daca reusesti sa il tii mai mult timp departe de dulciuri.Nu pierde nimic
revenind la intrebarea ta
-pt ca si noi consumam din pacate mult dulce
si cu prietenii pe care ii am cu 2 copii toti zic-cu primul e mai usor-mai putin dulce,mai tarziu dat prima bucata de cioco,bomboana
la al 2 lea e mai greu si daca e si pofticios,cum e Miru....