Pufii isi pregatesc ghetutele (51)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

nyny Vesti bune???

ana Nici n-as sti ce sa-ti zic... eu ma confrunt cu situatii asemanatoare (de plecat la balamuc) de mai demult (gemanutele fiind si un pic mai mari) si ma descarcam aici pe forum cand voi inca nu va confruntati cu situatiile astea. CA incurajare... la noi s-au agravat si extins crizele si ne-ascultarile si facutul inadins, doar ca am noroc cu mai putin timp de supravegheat... norocul se numeste gradi ... Legat de fitzele la mancare, cred ca sunt experta din nou ... eu aplic (deshi nu reusesc mereu): vrei? nu, bine; mananci data viitoare, pana la infometare daca nu vrea si ajunge ca macar laptele de seara sa-l bea. Dar schimb la fiecare masa mancarea si de obicei mai accepta cate ceva. A doua varianta, care functie uneori: Vrei desert? Mananci supa sau pestele cu smantana si apoi primesti desert; s-a intamplat o singura data ca una sa nu cedeze si s-o vada pe cealalta primind desert (napolitane)... a fost greu sa rezist sa nu-i dau si ei, dar am sa evit sa mai ajung in situatia asta. Dar Alena mancase toata supa, Naty a luat 2 linguri si ma tot chinuiam s-o conving, Alenei ii promisesem desert si saraca deja cerea supliment de supa ca sa primeasca mai repede desertul, asa ca i-am dat... iar Naty tot n-a mancat ... Dar uneori functie...

alexutza Nu-l puteai lasa pe Yanis la gradi? La noi sedinta a fost la ora 17.30 (desi programul e de regula pana la 17) si le-am luat pe fete dupa pe la 18.30-19, fara sa le fi vazut vreun pic pana la plecare (nu ar mai fi stat acolo in timpul sedintei). Jucaria in sine (calitativ) nu-i cine stie ce... o chinezarie ... ideea si mie imi place.

Dau send, atasez cafeluta, desi n-am recuperat tot... S-au trezit...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

coffe fierbinte fetili...

eu astept sa se trez poporul si go....

jiji s-a culcat la 11juma...dar nu s-a mai trezit de atunci....pt ati sau altceva...

ieri la somnul de dupa amiaza...mi-a cazut din pat...si vai, vai...

e cam devreme ptvoi..dar va doresc un sf de we....frumu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata!

de data asta sunt mai zen mi-am promis sa nu mai urlu sau sa lovesc copilul peste palme. o sa incerc "razboiul de guerilla", desi si el se tine tare.
iar cu mancarea....pe principiul ca cel mai bun bucatar e foamea, zis si facut. ieri dimineata milkshake cu banana (moama, ce pompos suna....), pe la 11 a luat 2 guri de mar, atat. la 2 fara ceva a mancat cu mare placere un ardei umplut. bine, ala ii si place. apoi o mandarina, pe post de desert, somn...cu greu a adormit, dar macar a reusit, ca aproape o luna nu a dormit deloc peste zi si eram. la 5 nu a vrut budinca de fidea cu branzica, am zis bine, nu-i nimic. la 8 a mancat o friptura intreaga, cu manutza lui, cu furculitza plus doua guri de budinca

daca vreti sa radeti: are soacra-mea o haina de blana neagra de pisica chinezeasca, cica, fost o moda candva. si asta mic deschide dulapul si incepe sa mangaie putin disperat si confuz haina..miau, miau, miau! pisica noastra e neagra, ca sa intelegeti ce era in sufletul lui

apropo de gradi, nici nu mai statea pe ganduri, de mult il duceam, doar ca nu avem finante, inca.

pufii bolnaviori cum mai sunt? nyny? alexia?

bea, ce fac baietii?

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ruxita...cred ca eu m-am exprimat gresit...nu ziceam pe bune sa o inviti la fumat alaturi de tine...

spuneam doar sa reactionezi invers decat se asteapta ea...

eu am castigat f mult in viata procedand asa...mi-ai fc rau...eu iti fac un bine...mi-ai dat o palma...ti-am intins si celalat obraz...ai urlat la mine...etc etc....cine e om, educat se simte de tot kk...si nu te va dezamagi a doua oara...pt ca..zice ca nu meriti asta.

e la o varsta critica...crezi ca daca-i interzici verbal, financiar...etc.etc.. nu va gasi o metoda de aface rost de tigari, alcool sau mai stiu eu ce? numai asa de ciuda sa demonstreze ca daca are chef tot face...sunt ambitiile varstei( ma gandesc la cum am fost eu)
cred ca iti trebuie multa tactica cu ea....discutii prietensti...sa=ti musti limba ori de cate ori simti ca i=ai zice cateva...ba chiar i-ai da si una...etc

te rog sa ma scuzi....e atat de usor sa dai sfaturi...sunt sigura ca vei gasi calea cea mai potrivita cu situatia....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

mersi de sfaturi si indrumarile pedagogice... (cred ca toate ati fost alaturi de mine ar fi o piatra de incercare pt oricare dintre noi)

Am retinut rebeliunea varstei si interdictia ca cea mai proasta metoda... sper sa o rezolvam intr-un fel, desi imi placea mai mult ideea ca am un copil super cuminte si ascultator... dar tot mi-a fost teama ca acest copil isi va razbuna bunica la un moment dat la cate a a avut saraca de tras de pe urma mea...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

in alta ordine de idei, incepem de azi operatiunea mutatul, am fost la nol apart, l-au vazut in premiera sotul si fiica inca nu mi-au zis parerea lor... cred ca o voi afla abia cand ne vom instala cu toate lucrurile acolo si vom incepe sa dezvoltam tabieturi si rutine (cum ar fi micul dejun sau baia de seara sau privitul unui film impreuna)...

avem de cumparat o groaza - un dulap, o canapea, etajere, covoare, ceva pt hol... si inca n-avem banii... vrea sotul sa faca un card de credit ca sa putem acoperi toata cheltuiala pe care apoi s-o lichidam repede si sa avem bani pt chirie daca intram in vreo criza de bani... sa fie intr-un ceas bun si Doamne ajuta!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

'neata!

de data asta sunt mai zen mi-am promis sa nu mai urlu sau sa lovesc copilul peste palme. o sa incerc "razboiul de guerilla", desi si el se tine tare.
iar cu mancarea....pe principiul ca cel mai bun bucatar e foamea, zis si facut. ieri dimineata milkshake cu banana (moama, ce pompos suna....), pe la 11 a luat 2 guri de mar, atat. la 2 fara ceva a mancat cu mare placere un ardei umplut. bine, ala ii si place. apoi o mandarina, pe post de desert, somn...cu greu a adormit, dar macar a reusit, ca aproape o luna nu a dormit deloc peste zi si eram. la 5 nu a vrut budinca de fidea cu branzica, am zis bine, nu-i nimic. la 8 a mancat o friptura intreaga, cu manutza lui, cu furculitza plus doua guri de budinca

daca vreti sa radeti: are soacra-mea o haina de blana neagra de pisica chinezeasca, cica, fost o moda candva. si asta mic deschide dulapul si incepe sa mangaie putin disperat si confuz haina..miau, miau, miau! pisica noastra e neagra, ca sa intelegeti ce era in sufletul lui

apropo de gradi, nici nu mai statea pe ganduri, de mult il duceam, doar ca nu avem finante, inca.

pufii bolnaviori cum mai sunt? nyny? alexia?

bea, ce fac baietii?

_
mama lui Stefan, pui scump

ne bucuram ca esti mai zen! uite o alta metoda de a fi zen... cand imi vine sa-l fac parasuta sau avion, e foarte turbulent seara la culcare mi se urca in cap si-mi da o gramada de picioare in burta si in piept (ca se foieste si ma calareste si batzaie din picioare) si cand ma exaspereaza cel mai tare si imi vine sa-i dau cate o palma la cur... il strang in brate si-l pup... si-mi trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

dasfeta, ce antitermice homeopate folosesti? unde se pot gasi? (daca sunt granule si cu o anumita dilutie sau comprimate pe care le poti gasi in orice farmacie?) stiam ca belladona e pt febra, dar cu o simptomatologie aparte, adica debut brusc febra mare de ex. sau tuse gat rosu si altele... eu nu m-as risca sa-i dau ceva de capul meu...

v-am zis de prietena mea care are un medic homeopat pe care il poate contacta oricand telefonic si la un episod de boala il poate suna si din ora in ora ca sa-l tina la curent cu evolutia si sa ajusteze medicatia... apoi se duce la el la cabinet si ii da banii... de unde pot gasi si eu un astfel de medic?

da, Bea, cum stai cu lapticul???

antitermic homeopat-aconitum CH5 sau CH7,5 granule la 3-5 ore
se gasesc la orice farmacie cu specific homeopat
in Iasi sunt 2 in Bucuresti cred ca-s mul mai multe mai ales ca acolo se si produc
noi nu am gasit in Iasi un medic homeopat cu care sa rezonam desi am incercat 2.Si tare rau imi pare.Tratamentele astea cica sunt personalizate pt fiecare pacient in parte si pt fiecare situatie in parte..Dar amica de la care am schema de tratament(care e tot din Buc) avea cateva scheme oarecum fixe pt anumite diagnostice si doar daca nu mergea,sau interferau mai multe afectiuni o suna pe homeopata
asa ca am luat si eu schema pt rosu in gat,am zis ca numa bag la mai multe sa vad daca asta fct.Si la noi a fct de mai multe ori,acum fiind prima data cand am incercat la Daria sa tratez asa si febra
de ex vineri am luat-o de la gradi cu febra si nu putea inghiti nimic,.Febra nu mai face de vineri noaptea( dupa 3 doze de aconitum) iar acum mamanca normal,doar putin o mai doare,dar incepe sa se desprinda din gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

sa scriu repede 2 vorbe despre noi...

Dav e mult mai bine dupa 2 zile de AB.. n-a mai facut febra deloc, inca mai tuseste dar nu foarte rau. Si Mara e bine doar ca de vreo 2 nopti se trezeste plangand din cauza tusei... facem aerosoli in continuare. Cum era de asteptat m-a luat si pe mine acum. Am nasul prastie si buzunarul plin de servetele... si mai sunt si in perioada aia minunata a lunii.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Va las o cafeluta fierbintica pt mic dejun...

rux Sa va mearga totul struna in noul apt!

dece Tu mereu gaseai vorbe bune pt noi "stresatele"... aplica si la tine macar cateva!
Super tare faza cu mashina ...

dastefa Super ca a functionat antitermicul homeopat. Mie mi-ar fi frica sa incerc acum un tratament exclusiv homeopat, dar mereu bag in schema si cateva bilute.

nyny Sanatate maxima! Naty a mea nici dupa o saptamana de la terminarea tratamentului (fara antibiotic, ce-i drept) nu a scapat de tuse (mai ales noaptea).

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Sa va spun ce-am patit ieri?

Dupa o zi draguta cu o iesire la delfinariu unde am vizitat microrezervatia (o mini-zoo cu cateva animalute de care mi s-a facut mila cand le-am vazut inchise si triste), o expozitie de papagali bestiala si am participat si la o reprezentatie cu delfini (care pe fete nu le-a incantat mai deloc, mai atrase erau de escaladat bancutele ), seara le facem baita la fete si eu ma ocupam de Naty cu toate cele de dupa, iar tati se juca cu Alena. Si o scapa, ea cade pe parchet (cred ca in cap, nu stiu sigur), dar s-a auzit o bufnitura foarte puternica, deci ori era de la inaltime (tati neaga) ori era cu viteza. A plans o groaza mititica, i-a curs si ceva sange din gura; pana mi-a zis ce si unde o doare si mi-a aratata crestetul capului, am pipait-o peste tot, dar ea era tot un urlet si degeaba ... Cu greu am linistit-o, mai ales ca ne-am speriat si noi si ea s-a prins... Ce sa mai zic, a fost groaznic... Ea si asa era oarecum speriata de inaltime, acum sigur i s-a acutizat spaima. Si de ta'su mi-era mila, ce-o fi fost in sufletul lui, ca nu o fi vrut sa se intample dar era vinovat. Dar ea nu l-a mai lasat s-o atinga, s-o pupe, nimic... era tare suparata pe el. Pana la urma i-a iesit un cucui "micut" si am dat-o cu arnigel, am rasfoit cateva carti despre accidenta, dar nu m-am dumirit daca sa merg sau nu azi la dr. Am pazit-o toata noaptea (am dormit pe jos langa ea) si mai scancea uneori, o mangaiam si se linistea... La 3.30 a baut lapte (seara l-a refuzat binenteles) si de-atunci vad ca doarme bine. Alte simptome nu a manifestat... oricum mi-e teama s-o duc azi la gradi, nu m-am hotarat inca...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput