Pufii isi pregatesc ghetutele (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

I-am facut supa crema de legume cu crutoane Marei si a mancat! Era blocata la dovlecei la gratar si somon la cuptor. Sunt fericita ca am mai gasit un fel de mancare care sa-i placa. Scuzati entuziasmul dar pt mine conteaza enorm.

Al meu copil e setat pe mancaruri sanatoase si eu tot il prostesc cu diverse porcarii (barni, kinder, biscuiti). Mara daca i-as da ar manca zilnic un dovlecel la gratar si 1/2 kg de prune uscate. Doar ca de la atatea prune i s-au innegrit dintii iar periajul nu este chiar momentul ei preferat.
Ai vostri ce mai primesc ca si gustari/rontait intre mese?

Asa... sunt blocata la cadoul de Craciun, nu am idee ce sa ii iau, orice sugestie este binevenita.
Am uitat sa va spun, am gasit ieri la Mega Image decoratiuni de Craciun de la disney. Evident si preturi pe masura, 8 ron un glob, dar sunt asa frumoase! I-am luat si eu un glob cu Mickey, sper sa-l aprecieze si sa-l lase in brad.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Si un mic sondaj:

Cati pufi mai folosesc suzeta?

Cati pufi au invatat sa faca la olita?

Cati pufi merg/vor merge la gradi (anul asta/anul viitor)?

Multumesc anticipat pt raspunsuri.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Si un mic sondaj:

Cati pufi mai folosesc suzeta?

Noi mai mult decat oricand. Nu stiu ce are, dar e obosit de cand se scoala. Vara cred ca se lua cu una cu alta si uita. O folosea doar pentru culcare.

Cati pufi au invatat sa faca la olita?

Se aseaza pe ea doar de amuzament si sa ne arate ce se face acolo. In rest nu vrea nici chip sa stea pe ea cand face ceva. Se ascunde sau ne da pe noi afara din camera cand este in procesiune

Cati pufi merg/vor merge la gradi (anul asta/anul viitor)?

Noi da

Multumesc anticipat pt raspunsuri.

_

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Portocale pentru Mos Nicolae

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

I-am facut supa crema de legume cu crutoane Marei si a mancat! Era blocata la dovlecei la gratar si somon la cuptor. Sunt fericita ca am mai gasit un fel de mancare care sa-i placa. Scuzati entuziasmul dar pt mine conteaza enorm.

Al meu copil e setat pe mancaruri sanatoase si eu tot il prostesc cu diverse porcarii (barni, kinder, biscuiti). Mara daca i-as da ar manca zilnic un dovlecel la gratar si 1/2 kg de prune uscate. Doar ca de la atatea prune i s-au innegrit dintii iar periajul nu este chiar momentul ei preferat.
Ai vostri ce mai primesc ca si gustari/rontait intre mese?

Asa... sunt blocata la cadoul de Craciun, nu am idee ce sa ii iau, orice sugestie este binevenita.
Am uitat sa va spun, am gasit ieri la Mega Image decoratiuni de Craciun de la disney. Evident si preturi pe masura, 8 ron un glob, dar sunt asa frumoase! I-am luat si eu un glob cu Mickey, sper sa-l aprecieze si sa-l lase in brad.

_

te inteleg perfect. Noi n-am avut probleme cu mancarea pana de curand. Dar cand a mancat duminica (dupa ce i-am pus lamaie) si ieri la fel a mancat friptura si peste la gratar, bucatele, de se bateau turcii la gura lui, ma simteam de parca era olimpic national. Bineinteles tot asa cu laime si friptura si piureul de legume.
Iar seara cand i-a zis bona "Hai ca ma duc sa-ti fac mamaliga cu lapte", sa dus dupa ia si s-a asezat pe scaunul de masa inainte sa inceapa sa o gateasca. A asteptat ca la shaorma Dristor.
Are si el o preferinta culinara....mamaliga.....Vad si eu partea ce buna. Noroc ca nu mananca doar icre de Manciuria ca falimentam cu el.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Nu v-am zis ca recent, am inceput iar sa-l decalotez la baie. O mai rarisem ca nu puteam dupa operatie, ca nu statea si am zis sa nu-l stresez. Intro seara m-a pus sa fac de 2 ori manevra.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

V-am citit raspunsurile/reactiile.
Nu vreau sa mai dezbat pe tema asta pentru ca parerile difera. Nu vreau sa supar pe nimeni.
Eu nu pot sa spun minciuni copilului meu. Chiar nu pot. Nu exista zane, spiridusi si toate creaturile...dragoni, etc. Cand o sa vada dragoni pe perdea sub forme de umbre...ce ii mai fac? Nu, eu nu pot sa imi mint copilul.
Poate ca o sa potrivim vorba, nu stiu, dar clar nu pot sa il mint. Pai atunci ce incredere ii mai cer sa aibe in mine?
Nu il mint si cu altele?
Eu vreau sa il invat pe el sa nu minta, atunci eu cum il pot minti?

Edit: o sa ii povestesc povestile din Biblie, mai degraba decat zana maseluta sau mai stiu eu ce....o sa il invat sa se roage lui Dumnezeu, versus magia lui mos nu stiu care...
Ma abtin sa nu scriu mai mult, pt ca parerile difera si...nu vreau sa jignesc pe nimeni.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Eu zic totusi sa vorbesti si cu un psiholog de copil care sunt implicatiile asupra dezvoltarii lui emotionale si psihologice si efecte asupra vietii lui de adult. Eu imi aduc aminte de la psihologia copilului ca faza aceasta a miturilor, zanelor etc este o faza importanta pentru sanatatea lui mintala, dar nu mai stiu sa-ti dau explicatiile.
Tu acum de fapt ii proiectezi gandirea ta de adult in capusorul lui care trebuie sa reinventeze roata (chiar daca noi stim ca nu e ceva nou) si s-ar putea sa-l maturizezi prea devreme si sa tanjeasca dupa aceasta perioada toata viata.
Eu de exemplu, n-am avut o adolescenta adevarata. Si am suferit mult pana la vreo 30 ani din acest motiv. parca imi murise cineva, asa ma simteam.

Stii ca exista adulti care gasesc ca divertisment costumarea in pitici, zane, pritese etc si se comporta in timpul liber exact ca niste copii? Exista un business exploatat la maxim si se pare ca deviatiile acelea comportamentale vin din copilarie.

Daca poti vorbi cu un psiholog si sa ne spui si noua ce-a zis la consultatie(), n-ar fi rau.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Vad ca eu ma ocup cu umplutul paginilor. Care sariti cu un capitol nou?
Eu trebuie sa intru intro sedinta.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
te inteleg perfect. Noi n-am avut probleme cu mancarea pana de curand. Dar cand a mancat duminica (dupa ce i-am pus lamaie) si ieri la fel a mancat friptura si peste la gratar, bucatele, de se bateau turcii la gura lui, ma simteam de parca era olimpic national. Bineinteles tot asa cu laime si friptura si piureul de legume.
Iar seara cand i-a zis bona "Hai ca ma duc sa-ti fac mamaliga cu lapte", sa dus dupa ia si s-a asezat pe scaunul de masa inainte sa inceapa sa o gateasca. A asteptat ca la shaorma Dristor.
Are si el o preferinta culinara....mamaliga.....Vad si eu partea ce buna. Noroc ca nu mananca doar icre de Manciuria ca falimentam cu el.

Povestea unui Dor

Sa aveti multa pofta de acum inainte! Cate kg mai are Tudorel?

_

Mergi la inceput

Eu, eu sar cu capitolul.

Si acum fara legatura cu subiectul, a fost la NG emisiunea Tabu (fiecare emisiune are o tema diferita) cu un adult (mai era si supraponderal) care in timpul liber se comporta ca un bebelus. Isi facuse patut si scaun de masa pe dimensiunile lui, statea cu pampers, venea o vecina si il hranea cu lingurita.....
Mai era o tipa care avea un fetish pt o bucata de beton, cu care dormea seara de seara. Desi sunt destul de open minded, astea chiar mi s-au parut exagerate.

Gata...ma bag la capitol.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput