Pufii isi pregatesc ghetutele (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata (la pranz),

Wk prelungit a fost. Am gatit in fiecare zi vreo 3-4 feluri feluri.
ieri abia a deschis gura la 2-3 lingurite de piure (supa crema de legume nici atat), in schimb baga la greu chiftelute. Totul era sa manance singur. Bine era si obosit de nu mai putea. Asa ca l-a lasat in pace cu chiftelele.
Dupa ce s-a trezit, greu l-am convins sa manance un iaurt. I-am pus zmeura decongelata (mi-am calcat pe inima asta e) si a inceput sa decshida gura. Eu bagam iaurt, el lua cu mana zmeura (care dupa gustul meu era cam acra).
Mi-a cerut iar lamaie. I-am dat laime si manca. Kivi si mandarine (cam acre iar pentru mine). Seara dupa ce ne-am intors din parc i-am dat piureul de legume (dres cu smantana si lapte) in care i-am stors laime. De data aceasta a mancat tot. El chiftelutele si eu cu lingurita.
Am tras eu concluzia ca ii place mancarea mai acra. Si incerc sa-i fac mancare din care sa manance si singur. De ex sambata seara i-am facut mamaliga in lapte. I-am pus bucati sa-si ia cu mana, dar el voia sa le ia cu furculita. Asa ca am cumparat un cuptor cu halogen (sau cam asa ceva) ce gateste bio si sa incerc sa-i dau legumele intregi si sa roada la ele.

Am vazut ca la degetele, pe langa unghii se rupe pielea. parca era o lipsa de ceva, dar nu mai stiu de ce.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Portocale pentru Mos Nicolae

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Tomaca, parca ai intrebat acum cateva zile de produsele de la ChilfLife.
Eu i-am dat AlerCare(1 luna)- recomandat de Stanciu - in combinatie cu Zinc (10 zile).
Acum ii dau First Defense - pt cresterea imunitatii.

Eu am inteles ca sunt bune, naturale nu cred ca pot fi, oricum nu 100%, dar sunt bune.
Probabil administrate pe termen mai lung.....inca nu pot zice ca Dani e imun, tocmai ce are muci de la gradi.....
Dar insistam.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Merci. Am comandat si eu vitaminele plus colostru pentru mine (am vazut ca face bine la multe probleme la care ma incadrez si eu). Era 30 seara si m-am gandit ca nu ma mai duc in orsa pana luni. Doar ca nu m-a sunat nimeni de la farmacia aceea. Cred ca ma duc si le iau direct.

Chiar voiam sa te intreb. Cum e la gradi?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

ha,ha asta e varianta de criza a calendarului de Avent
stiam de el ,dar pe la noi nu am vazut eu dar e posibil sa fie prin magazine

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

M-ati luminat si pe mine ce e calendarul asta. ca vedeam promotii in catalog Quelle si nu stiam ce-i cu el.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Ruxi - sa va fie de bine mutarea. Sa fie casa cea mai buna pana va mutati in propria voastra casa.

Cat despre lipit mobila pe pereti, nu cred ca s-a inventat produsul de acest gen ca sa tina o mobila grea. Mie nu mi-a tinut nicio amarata de galerie usoara in baie.

Loredada - WB!

Dastefa - eu am retinut de mult ideea aceea cu "reciclatul" jucariilor. O mai aplic si eu, adica am facut punga pt jucarii in pod, jucarii la mine in camera. Tudor le mai ia si le mai plimba inre camere.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
Merci. Am comandat si eu vitaminele plus colostru pentru mine (am vazut ca face bine la multe probleme la care ma incadrez si eu). Era 30 seara si m-am gandit ca nu ma mai duc in orsa pana luni. Doar ca nu m-a sunat nimeni de la farmacia aceea. Cred ca ma duc si le iau direct.

Chiar voiam sa te intreb. Cum e la gradi?

La gradi a fost de 3 ori. A luat muci :) Azi nu l-am dus.
Ii place, am inteles ca a marait nitel cand l-a lasat sotul meu martea trecuta, dar nu l-a bagat in seama, a plecat si gata. Azi dimineata am trecut pe acolo sa vorbesc cu tantili alea...se pare ca e f cooperant, se joaca frumos, mananca frumos.
O sa il mai ducem decembrie, 3 saptamani, sa vedem cum e cu serbarea....sa vedem cum e cu bolile...
Am doua prietene cu fetite de 3.5 ani. Ambele au avut/au otite supurante nu stiu de care, cu consemnare acasa pana in primavara....greu de tot...sper sa nu trecem si noi prin astea...dar cam toti copiii trag (si parintii) de la bolile astea luate de la alti copii.

Am fost la un botez sambata seara, cu tot cu Dani. A rezistat de la 7 la 10.30. A urlat pt ca nu i-a placut muzica tare, a vrut numai pe hol, a fost extrem de deranjat de muzica. Cand incepeau aia sa cante, al meu vroia afara. Cum am plecat, cum s-a linistit. So...nu mai mergem cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am aparut si noi...eu sunt racita cobza...nu mai pot
Dragos e mai bine, dar fara antibiotic nu am scapat...de vineri suntem cu branula bagata...maine reevaluam

am citit rapid din urma...i-am luat si eu lui Dragos calendar din acela de tip advent...l-a rupt oleaca dar nu l-au interesat ciocolatelele din interior....

cadouri...de SF Nicolae i-am luat www.jucariidinlemn.com/product/puzzle-pestisor-din-4-piese-mari_62809.aspx" target="_blank">asa ceva iar de Craciun ii luam www.jucariidinlemn.com/product/trenulet-cu-numere_61396.aspx" target="_blank">asta

ma duc sa mai bag un ceai ca mor...o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

am aparut si noi...eu sunt racita cobza...nu mai pot
Dragos e mai bine, dar fara antibiotic nu am scapat...de vineri suntem cu branula bagata...maine reevaluam

am citit rapid din urma...i-am luat si eu lui Dragos calendar din acela de tip advent...l-a rupt oleaca dar nu l-au interesat ciocolatelele din interior....

cadouri...de SF Nicolae i-am luat www.jucariidinlemn.com/product/puzzle-pestisor-din-4-piese-mari_62809.aspx" target="_blank">asa ceva iar de Craciun ii luam www.jucariidinlemn.com/product/trenulet-cu-numere_61396.aspx" target="_blank">asta

ma duc sa mai bag un ceai ca mor...o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

chiar voiam sa intreb ce mai faceti
si vad ca inca se trin virusii scai de voi
bine macar ca Dragos e mai bine
multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

si mi-am adus aminte ca am vazut cadoul pt Dragos de Mos Neculai
si legat si de recondarea de pe etichete referitor la varsta
Daria a primit un puzzle de ziua ei pe care era recomandat pt 3-6 ani.Dar in int erau mai multye imagini de cate 2 pise(animalute mama si puiul) si una cu 4 piese,una cu 6
evdent ca a ajuns direct la Miruna care a fost f incantata si se descurca f bine cu el,de fapt deja s-a cam plictisit.Asa ca recomandarea asta +3 trebuie privita din prisma fiecarui copil si daca iti propui sa se joace singur sau sa te joci cu el.Important sa nu se dezmembreze in chestii mici ce pot fi periculoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Intru doar sa dau un semn... fetele sunt ok. In schimb babi a lor nu ... a facut vineri un atac cerebral si acum e la Buc la spital (intr-o stare asa si asa, vorbeste, e constienta, dar nu isi misca partea dreapta; toti speram sa se recupereze). Am fost si eu pe acolo in weekend si de aia nu am intrat. Cand pot si am stare mai trec pe la voi. pe toate si toti!

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Larisel, multa sanatate!

Povestea unui Dor

Mergi la inceput