Pufii isi pregatesc ghetutele (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Dastefa,foarte faina ideea!Seamana oarecum cu calendarele de aici de Advent...In Germania,ultimele 4 duminici inainte de Craciun si saptamanile pe care le cuprind se numesc Advent,si e perioada de asteptare a Craciunului...Se aprind lumanari in toate aceste 4 duminici,si se fac calendare de Advent,care au cate un buzunaras sau sertaras,compartiment pentru fiecare zi de la 1 dec la Craciun...Sunt foarte populare...Vedeti www.google.de/search?tbm=isch&hl=it&source=hp&q=adventskalender&gbv=2&oq=adventskalender&aq=f&aqi=g3g-S5&aql=&gs_sm=s&gs_upl=988l4623l0l6766l15l14l0l7l7l0l218l1040l2.3.2l7l0" target="_blank">aici
In fiecare buzunaras se pune cate ceva micut si se deschide fiecare buzunaras in ziua respectiva,o bomboana,o minicrema,etc.depinde pentru cine e...

Multumim de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

ha,ha asta e varianta de criza a calendarului de Avent
stiam de el ,dar pe la noi nu am vazut eu dar e posibil sa fie prin magazine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

pardon am screis aiurea,era Advent dar nu stiu cum se mai editeaza un mesaj ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Dastefa..super ideea cu mosul!..tot la calendarele advent m-a dus gandul si pe mine...si super si ideea cu rotatia sacoselor de jucarii!

Loredana...La multi ani fericiti impreuna!...cu jucariile de varste mai mari..spre rusinea mea nu m-am gandit la faptul ca pot fi periculoase ...(bine, ca iris nici nu se joaca singura, nesupravegheata, nici macar o secunda)...m-am gandit doar ca, fiind pentru alta grupa de varsta...poate n-ar sti ce sa faca cu ele, cum sa se joace...m-am gandit sa nu-i creez frustrari inutile...

Ruxita...super vis!...cu batutul cuielor...eu zic ca daca tot te apuci sa bati cateva sa asiguri comoda tv...mai merge unul si pentru ceasul de bucatarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Dastefa..super ideea cu mosul!..tot la calendarele advent m-a dus gandul si pe mine...si super si ideea cu rotatia sacoselor de jucarii!

Loredana...La multi ani fericiti impreuna!...cu jucariile de varste mai mari..spre rusinea mea nu m-am gandit la faptul ca pot fi periculoase ...(bine, ca iris nici nu se joaca singura, nesupravegheata, nici macar o secunda)...m-am gandit doar ca, fiind pentru alta grupa de varsta...poate n-ar sti ce sa faca cu ele, cum sa se joace...m-am gandit sa nu-i creez frustrari inutile...

Ruxita...super vis!...cu batutul cuielor...eu zic ca daca tot te apuci sa bati cateva sa asiguri comoda tv...mai merge unul si pentru ceasul de bucatarie...

Sorina, mami de Diana si Iris

nu, ca apartamentul e gresiat si faiantzat de sus pana jos (proprietara mi-a zis ca tot ce-a facut in acest apartament a facut cu sufletul si rugamintea ei a fost sa respectam acest lucru, o inteleg perfect)... in bucatarie n-avem cum sa batem cuie... dar ma gandesc ca poate exista cuie care sa se poata lipi pe faianta??? si daca lipiciul se poate spala ulterior (sau tre sa inlocuiesti faianta)...

despre jucarii... abia astept gradi ca nu mai am idei, inspiratie, nerv sa-i bag entertainment toata ziua si ta-su cu sor-sa ii pune filmulete ca sa scape de el... si le-am facut regulament nou ca fiecare sa gaseasca in pretiosul lor program de calculator si filme o juma de ora de joaca cu cel mic, la alegere, sa deseneze, sa bata o minge, orice numai sa presupuna interactiune umana fara calculator...

ma abonez la subiectul - joaca, jucarii, timp cu cel mic inclusiv afara (noi ne cam plictisim afara, sa ne plimbam aiurea pe strazi parca n-are nicio noima)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....haideti la o coffe fierbinte....

nouca cred ca ne iese un canin cel putin asa sper ca de 3 zile nu vrea decat lapte si asa, 4-5 guri de paine cu almete. Ma capiaza cu ATIIII......atiiiii
acu i-am blenduit o banana...cu lapte ...sa mai ia si altceva...pauza...nici n-a vrut sa auda...
in rest e ok...nu pare sa aiba nik....

au inceput disc despre cadouri...etc...si asa, park miroase a sarbatori, liniste, armonie...
lui jiji i-a luat mosu( normal , ta-su) un fel de manusa cu cap de anomal..ceva ca la teatrul de papusi....un iepuras..desi nu prea stie de iepure...si o caustza din turata dulce...no comment

treaba cu jucarii e f delicata...deoarece..jiji pare sa faca parte din categoria....jucaria umana...

dastefa...fa inte metoda ta de a astepta mosul...poate laanulo tinem minte ...

ruxita...ca vroiam sa plec si eu cu chirie...si sa inchiriz aici...asa cum e ca nu puteam sa iau chestii...drept sa-ti spun...si la mine e cu ...sufletul si m-ar fi durut f tare sa vina unii si sa-si bata joc de casa...dar in schimb nu m-ar fi deranjat ca la plecare sa lase asa cum au gasit( noi am si zugravit cand am plecat)
asa ca nu stiu ce sa zic...eu cred ca poti sa-ti faci confortul pe care-l doresti...mai ales daca aveti de gand sa stati ceva timp si cand plecati sa lasati femeii casa asa cum ati gasit-o..

eu am dormit cu jiji si n-a avut o noapte f linistita, tot s-a foit...ba lapte, ba...nu stiu ce si sunt cam cheauna...dar...e zi de lucru...

va doresc o sapt super....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata, dar nu stau mult, sunt pe fuga, ca de obicei, dar tre sa spun 2 lucruri:

1- ruxi, exista sisteme de prindere cu scoci dublu-adeziv, depinde ce greutate are obiectu de agatat.

2- am o finuta, parca v-am mai spus......sambata am fost sa o vedem...doamne, uitasem cat de mic e un nou-nascut.....nu stiam cum sa o tin in brate, ca nu o simteam....si i s-a facut foame si a inceput sa caute sa suga, la pieptul meu....asa m-a emotionat sa vad gurita aia mica deschisa cu disperare....

bon, va pup! n-am timp nici sa ma pieptan

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz
Si intrebare, pentru mamicile care au dat pufilor calciu(osteocare, sau altceva)...
Ati constatat vreo scadere/modificare notabila a apetitului in perioada de administrare a calciului?

Intreb pentru ca m-a mancat undeva, si i-am dat "printesei de mall" ieri 2 lingurite de osteocare (eu nu i-am mai dat calciu pana acum, si doc de fam m-a mustruluit, cum ca trebuia sa-i dau 10 zile pe luna,preventiv, in toate lunile cu "r")...si a inceput ieri spre seara(aka masa de 18, si laptele se seara, la 21.30)cu niste mari fitze la papa, fitze de care, sincer, nu-mi era deloc dor...

Eu ii dau Osteocare. Nu am observat nici o modificare la mancare. Singura modificare a fost o agitatie seara in cazul administrarii dupa ora 16 a calciului. Eu am pus pe seama calciului. Nu stiu daca e asa.
Apoi am evitat administrarea seara. Neaparat dimineata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatzaaaaa....

saruma de coffe, sorina, da ce merge...

jiji a dormit toata noapeta si s-a trez la 6 juma...a vrut laptele insa n-a mai vrut sa adoarma in camera lui...asaca l-am luat cu noi...eu n-am mai adormit si-am luat....tehnologia cu mine si-am venit in camera lui...ta-su spumat ca el vrea sa faca cafea...sa fumeze si sa iau copilul de acolo...ei l-am lasat ca se trezeste ...
m-am chinuit sa fac cafea...care a iesit o pisoarca pt ca n-am asezat bine hartia....etc am mai fc o data...si jiji tot doarme( si ta-su s-a culacat la loc langa el )

deci..sa va spun offf-ulmeu ...referitor la reltia tata-copil.
de ex ieri am fost in 2 in sun plaza...tasu cik...sa-i luam o jucarie lui...cum savenim acasa cu mana goala...k...n-amgasit ceva potrivit si n-amluat....el vroia o trusa de scule ( cik...pai bine ca scoate ciocanul din sertar..pai el scoate si daca ar fi un kk...doar ca e in sertar si n-are voie) .
drept urmare s-a dus in mall ca avea acolo o inatalnire si avenit acasa cu un set...de mancat...cik..i-am adus ceva practic ... nu ca n-ar avea tone de chestii pt mancat...de zici c-ar e super gurmand

nu vreau sa-l invat prost pe jiji...adik sa primeasca, fara numar...sa aiba tone...chestii cu care nici nu se joaca...
JM ca sa se scoata ii ia ceva...eu cred ca fi=su ar fi mult mai incantat sa se aseze ta-su langa el si sa se joace...sa se prosteasca impreuna....daca ii fac obs lu ta-su zice ca-s zgarcita si...daca ar fi dupa mine n-ar avea copilul nicio jucarie...

gata...m-am descarcat...oricum...clar tre sa mai am ink o discutie...calma cu taica-su...e vremea cand copilul incepe sa speculeze...incepe sa se formeze...si chiar nu vreau sa cresc un mameluc...

sorina...i-am dat 10 zile osteocare( eu care nu sunt cu astea) dar pe motiv ca i se exfoliau unghiile si cum n-am fost la dr cu el...am luat de lamine putere si i-am dat.
ideea e ca nu stiu daca a fost o coincidenta dar i-a mers bine in sensul ca a mancat mai bine ( pt ca el cam refuza sa -i dau diverse ii puneam in lapte dimi si seara)

si eu ma gandsc la niste analize....dar cred ca astept ianuarie....nu mai am chef acu...

a inceput nebuneala prin magazine....lume care cauta cadouri...
a..si sunt reduceri la jucarii...( nu sc-as fi zgarcita...dar reduse mi s-au parut fff scumpe)

alex-ruxita....va invidiez....cred ca va fi un super craciun in casa noua....la mine datorita prb pe care le-am avut( si nu s-au incheiat)...nu mi visez la asta....asa ca sper macar sa reusesc sa fac o curatenie generala....sa zugravesc in sufr...sa schimb jaluzelele afumate...sa dezmembrez patul lui jiji( pt ca a cazut rau) si sa revina pat normal de dormitor...etc...

de cadouri habar n-am....nu a fc pasiune pt nik..are o gramada de kk ...dar tre sa vina si la elmosu....

hai ca am scris un km...sa aveti un we superb

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Stai linistita, toti tatii sunt niste baietei mai mari.
Al meu ii cumpara in nestire masinute cu telecomanda. Doar el - sotul - se joaca cu ele, Dani inca nu e atras. Uneori le mai misca de colo-colo, dar el face turnuri si se joaca cu aspiratorul si fierul de calcat mai mult decat cu masinile.
Iar masini avem toate culorile si toate marimile. Iar sotul le plimba prin casa in fiecare seara destul de mult timp ca sa ma determine sa ii zic ca le arunc daca nu se potoleste.

Cat despre calciu: Cum adica dimineata si seara? Dar cat ii dadeai? Mie mi-a zis doctorul 5ml pe zi. Adica o lingurita mai plina.

Mergi la inceput

Tomaca, parca ai intrebat acum cateva zile de produsele de la ChilfLife.
Eu i-am dat AlerCare(1 luna)- recomandat de Stanciu - in combinatie cu Zinc (10 zile).
Acum ii dau First Defense - pt cresterea imunitatii.

Eu am inteles ca sunt bune, naturale nu cred ca pot fi, oricum nu 100%, dar sunt bune.
Probabil administrate pe termen mai lung.....inca nu pot zice ca Dani e imun, tocmai ce are muci de la gradi.....
Dar insistam.

Mergi la inceput