LMA Clopoteii implinesc 4 ani! *287*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

SALUTARE DOAMNELOR!

ce de noutati pe aici...

ramona, sa dea DD sa va mearga bine in noua locatie, iar Razvi sa se obisnuiasca acolo si mai ales la gradi...cand va merge...

elle, Filip nu se lasa nicicum de tzitzi, e asa mortal cum vine si-si pune capsorul pe piept si se uita la mine cu niste ochisori de catelus cersetor... a inceput sa si zica 'titi'... sa vad cat mai rezist cu noptile...

ioana, si ai mei la fel ca fetele tale...se cearta pe aceeasi jucarie, de parca n-ar avea destule...mai nou si F riposteaza, si uite asa incepe scandalul... sunt ca Tom & Jerry...mereu trebuie sa fiu intre ei, si chair si asa tot gasesc motiv de cearta...Eric nu cedeaza, asta micu nici atat si imediat incepe sa urle...ioooooooi, de multe ori imi vine sa ma duc in lume... ceva idei de a impaca si capra si varza???

cum aplanati conflictele dintre frati?

va pup sa aveti o duminica superba!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
ioana, si ai mei la fel ca fetele tale...se cearta pe aceeasi jucarie, de parca n-ar avea destule...mai nou si F riposteaza, si uite asa incepe scandalul... sunt ca Tom & Jerry...mereu trebuie sa fiu intre ei, si chair si asa tot gasesc motiv de cearta...Eric nu cedeaza, asta micu nici atat si imediat incepe sa urle...ioooooooi, de multe ori imi vine sa ma duc in lume... ceva idei de a impaca si capra si varza???

cum aplanati conflictele dintre frati?

va pup sa aveti o duminica superba!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Buna!
In perioada aceasta , a sarbatorilor..cand incep sa se cearta, impinga..ii amintesc Ioanei ca Mosul o vede si daca nu e cuminte nu ii m aduce cadouri (azi dimineata am intrebat-o ce vrea, la care ea mi-a raspuns ca vrea o bucatarie, sa-i dea bebelusilor sa pape ).
Dar pt asta tb sa fie cuminte.
Azi dimineata se jucau/joaca de-a mama si bebelusii.
Ioana are un bebelus (ea fiind mama ) iar Justina are bebelusul ei.
La un moment dat, Ioana o striga pe Justina: Mami?
Nu mi-am dat seama ca o striga pe Justina , si ii raspund.
La care Ioana: " Nu, tu mami." Justina.
"Justi?"
Ea raspunde: "Da!"
Ioana: "Vino ca plange bebele tau."

Sau, cand face Justina cate o boacana, ii zic:" de ce nu esti cuminte?"
Ioana repede raspunde: "Eu sunt cuminte".
Ca sa-i aduca mosul cadouri.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, gagici
Uau ce de vesti neasteptate: Ramoniciule de asta nu ai raspuns la PM; sa fie intr-un ceas bun mutarea voastra si acomodare rapida lui Razvi
Alina023 ce ma bucur ca va e bine in Canada! Pupici ambilor pitici!
Alina (de CT) sunt absolut delicioase micutele tale! Cred ca te distrezi cu ele Despre pipi in pat ce sa spun? Eu sunt deja epuizata, am deschis un topic la "Parintii intreaba...", posibil ca ma mosteneste pe mine Ma trezesc de 3 ori/noapte si uneori ea e deja pishulita (chiar si de 2 ori pe noapte mi-a facut pishu). Urina e ok, doar ca e cam deshidratata ptc ii este teama sa mai bea apa ca poate face pishu
Eladea cred ca te obosesc piticii, dar cred ca-i si distractiv Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!
Ceska Ereena Alinatudor Pink Elena Gatta Ginette Shose Ancab
Si pup toate fetele, zuzicile si va astept sa-i sarbatorim pe clopotei
Edit: Alina de CT, mi-au dat lacrimile cand am vazut colajul cu micii clopotei Multumesc pentru amintire

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!
Vine mosu azi?Prima intrebare de azi a piciului

Elle,cum e la noul job?Felicitari pentru noul loc de munca.

Pink heart la fel si tie felicitari.

Ereena cum e Matei? am vazut ca ati avut puroi pe amigdale.
Ce frumos ca faci biju!Precis sunt minunate daca ai atatea comenzi, poate ne arati si noua

Ceska, bb 2 zici? Go for it, ce atata panica.Ia exemplu de la mamicile noastra cu 2 sau 3 copilasi.
Spor la pregatiri pentru ziua lui Benji, din cate citesc va fi una absolut minunata.

Eladea conflictele intre frati nu prea se pot rezolva, asa sunt si au fost fratii dintotdeauna (stiu cum eram si eu cu frate-meu, pif pof toata ziua ), precis exista si momente de liniste si iubire intre ei, asta e semn ca se iubesc totusi, nu?

Alina, cum e cu Ioana?nu i-ai facut niste analize?
Dragute fetele tale cum isi impart rolurile

Noi suntem in Romania pana miercuri, avem cateva treburi de rezolvat aici si plecam iar dar ne intoarcem de sarbatori.
Razvi asteapta mosul cu mare nerabdare, in scrisoare a zis ca vrea sa ii aduca un joc lego de la real, acolo a vazut el.
Dar stie ca va primi mult mai multe, ca m-a intrebat cum vor incapea in ghetute atatea cadouri?

(slideshow)
Razvan 3+

Mergi la inceput

LauraI, imi pare tare rau, am vazut PM tau cand m-am logat ca sa va scriu, dar deja era prea tarziu.La data cand m i-ai trimis tu mesajul eram in Roamania, dar cand l-am vazut eu eram in Germania si oricum era prea tarziu pentru alea.

(slideshow)
Razvan 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Ereena, incearca de cum ii vezi bobitele de puroi da-i cu albastru de metil..o picatura pe amigdale...ajuta...noi din 3 amigdalite, 2 le trecem numai cu albastru. asa e cu gradi asta, e concert pe holuri de tuse...

abia astept sa vian "mosii", unul acasa, unul la gradi, la mamaie..la mamaie cealalta...hoho.. in plus mergem la un party de Craciun cu mos adevarat si clinde pe 22..
Iar de Craciun am hotarat sa mergem la munte, doar noi trei, sa fie zapada...sa vedem acolo ce surprize ne asteapta:) dar vom fi acasa sa serbam Sf Stefan cu familia...

pupici si o saptamana minunata va doresc! (cum spuneam fara zapada pe strazi)

Mergi la inceput

Ramoniciule stai linistita. Oricum au aparut si la noi castane si am avut de unde manca pe alese. Mai am si acum in frigider, iar Theei ii plac super tare! Ma bucur ca sunteti bine!
Si ca sa revenim la intrebarea lui Razvi: cand vine mosu'? Azi? Eu cred ca-i voi pune diseara in ghetute (voiam sa-i pun pt cand vine de la gradi, dar nu am pus-o sa-si aranjeze ghetutele si asa nu se poate)
Gata, fug la shmotru

Edit: Alinat cum reusesti sa-i dai cu albastru in gat? La noi e jale, nu mai sta sa-i dau cu batzul, nu mai vrea nici sa o stropesc in gat cu seringa

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

AlinaT ce planuri frumoase v-ati facut de sarbatori!
La noi mosii vin intr-unu adica aseara am cules cadourile de la toti mosii ( fara sa stie Razvi) si deseara le va primi pe toate in ghetute ca si cum ar fi cadou de la Mos Nicolae.

LauraI, la noi deseara vine mosu, asa a fost la noi dintodeauna, in 5 decembrie seara.
Ma bucur ca ati gasit castane si la vo, acuma ma simteam prost ca ai murit de pofta lor din cauza mea

(slideshow)
Razvan 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

LAura, fyfy sta cu gura larg deschisa si ii picur in gat albastru de metil cu seringa de panadol. La noi e cam militarie cu mami asta..adik nu prea are ce face, cand zic eu ceva se face nu ii place, dar a vazut ca trece repede si sta, nu are ce face...

la noi cam asa e cu mami, putin cam dura si serioasa, insa vad ca da roade, mai ales ca am avut de tras, caci a fost crescuta de mama in majoritatea timpului, si ce sa fac de la 19 la 23...cat sta cu mine...dau militaria jos din pod..si ea o ia de la capat a doua zi cu rasfatul la mamaie
...creste ea...acum e mai bine, ca intelege de ce unele lucruri trebuie facute,
la noi merge cu "asa a zis mami si mami le stie pe toate"...

Mergi la inceput

Alinat, cat albastru de metil pui in seringa? Eu ii pun mai putin de 1 ml in seringa obisnuita, apoi adaug si apa, mi-e teama sa nu fie prea concentrat. Off si eu sunt cam militaroasa, dar la mine nush cine a invatat-o cu figuri si o gramada de mofturi si matzaieli (cred ca tot io)...intr-una ii spun ca m-am saturat sa stau numai cu gura pe ea
Ramo, sa stii ca pofteam N-ai idee ce m-am bucurat cand am gasit in kaufland (chinezesti, dar bun si asa, apoi au aparut f putzine romanesti si cam scumputze: 15lei/kg, dar am luat si asa, ca "pohta" era maaare).

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput